- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.021
canım sakin ol güzel yürekli arkadaşım herşey çok güzel olacak inşallah :))))
amin yasemincim.. hepinizi çok seviyorum bende canlarım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sakin ol güzel yürekli arkadaşım herşey çok güzel olacak inşallah :))))
birperi+, eceyas+, fantastika+, KOBRA+, yasemin-66+ nasılsınız canlarım benim moralim çok güzel 2 kilocuk daha vermişim bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamı ki dünya:)))
yasemin canım benim hakkında hayırlısı olsun sıkma canını rabbim en doğru doktoru karşına çıkaracaktır eminim nazlı kelebeğim benim
fantastika canım sen nasılsın varmı bir gelişme
ececim canım sen nasılsın çok sevindim bak herşey yolunda gidiyor maşallah teyzesinin gülüne
pirperi fıstık hamiş sen nasılsın bakim yeğenimi öpüyorum kocaman
süslüm kobramda burdaymış nasılsın kobracım
kızlar dün adanadan arkadaşım geldi oda kkdan buluma haberlerinde resin ekledim bakmak isterseniz
canım 14+5 olduk ikilimizi yaptırdık... bakalım doktor baska ne test derse yaptırcaz artık...
pericim maşallah ya ne kadar büyümüş allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy oğlan geliyor isim düşünüyomusun hiç
sağol pericim inan artık rahatım bebek düşünmüyoruz konuşmuyoruz çalışmıyoruz sadece kiloya konsantre oldum kısmet dedim geçtimzemuszemusbelenayım gülüm hosgeldın ne guzel haberler verıyosun yahuuuu....tebrık tebrık ederım senııı.. vız gelsın trıs gıtsın tabı dünyaaaaa boşverrrrrrr kız yakında manken gıbı olcen heee.....bu arada sonrada yıne şişcen ama formda hamıle olcenn...
bizde iyiyiz gülüm çok şükür.... karnımız acıktı yine 1 saat daha gecsede yemek yesek dıyoruz...
Bu arada Cuma günü size dönerli örnek verdim,canım bi döner istedi sormayın,hemen Cuma akşamı eşimle Cevahir AVM gittik ve yedikkkkk.
Bu arada kızlar ben eti pek sevmem ama bir haftadan beri et diye sayıklıyorum,nolcek halim bilmiyorum :))))))
Bu arada Cuma günü size dönerli örnek verdim,canım bi döner istedi sormayın,hemen Cuma akşamı eşimle Cevahir AVM gittik ve yedikkkkk.
Bu arada kızlar ben eti pek sevmem ama bir haftadan beri et diye sayıklıyorum,nolcek halim bilmiyorum :))))))