- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.981
amiiinnn pericmmmmm bende çok istiyorum hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee nasıl geçti kızlar haftasonunuz.. ben cmt dışardaydım arkadaşımla beraberdim güzel bi gün geçirdim.. pazarda biraz evdeydik eşimle biraz dışardaydık.. insan tatile doyamıyor neyseki bu hafta güzel bi hafta 29 ekim var
şimdi kan tahlilinden geldim 16:00 gibi alcam valla kızlar korkuyom yanlıs felandır test allah korusun bi topikte okudum idrarda var cıkmış kanda yokk insallah vardır kesin kızlarr
harıkacım kac seferdır yapıyosun sen idrarda olmasa eger bırınde cıkmazdı dımı ama...okuma öle şeyler...valla çok okuyup arastırınca bunalıma gırıyo ınsan...ben okumuyorumartık...günüm ıyi geçtimi tamam ona bakıyorum artık....
harika benimmmmmmmmm fisfisfis
fantastikam inşallah paylaşırsın güzel haberleri....benim canım çok sıkkın kızlar şu dr meselesi ay kafayı yiyeceğim ne kadar zormuş....((
fantastikam inşallah paylaşırsın güzel haberleri....benim canım çok sıkkın kızlar şu dr meselesi ay kafayı yiyeceğim ne kadar zormuş....((
perim ve fantastikam....evet bir tane vardı özel merkezi olan ama c.tesi günü oranın müdürü ile görüştüm ve müthiş negatif elektrik aldım adamdan.beni dinlemiyor hiç özel sorunları varmış ve bunu bana yansıtıyor telde acayip sinir oldum....adam bana direk sizi özel labaratuvarımıza göndeririz tüp bebek denenir falan diye konuşuyooo...ben hamile kalabiliyorum durumum tüp bebeklik değil ki dedim...oda bana ben genel konuşuyorum diyoo...iyice sinir oldum özel muammele yok yaniii ezberlemiş bişeyler herkese aynı şeyi anlatıyor....diğer merkezdeki bayan okadar pozitif ve yardımcıydıkii en güzeli dinledi beni...bende hacettepede bir prof varmış riskli gebelikler üzerine lütfü önderoğlu onu araştırıyorum...anladım ki kızlar tüp bebek merkezi direk bana tüp bebek diyecek çok canım sıkıldı çok...halbuki benim amacım eşim ve ben tekrar araştırılsın ona göre bir yol izleyelim...
pericim nasılsın bebişimiz nasıl?
fantastikacım ne durumdasın devammı belirtiler?