- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.541
günaydınn hatunlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canım geçmiş olsun inşallah rabbim bir daha böle acı yaşatmasın sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun:Saruboceq:günaydın arkadaslar ben de aranıza yenı katıldım. iki hafta oldu bebegımı kaybedelı, daha kucuktu gercı 6 haftalık. yenı yenı toparlıyorum kendımı. en buyuk destegım sızler oldunuz. bı haftadan berı gecmıste yazdıklarınzı okuyorum. Allah bızlere bır daha boyle seyler yasatmasın ıns.
günaydın arkadaslar ben de aranıza yenı katıldım. iki hafta oldu bebegımı kaybedelı, daha kucuktu gercı 6 haftalık. yenı yenı toparlıyorum kendımı. en buyuk destegım sızler oldunuz. bı haftadan berı gecmıste yazdıklarınzı okuyorum. Allah bızlere bır daha boyle seyler yasatmasın ıns.
günaydın canlarım nasılsınız
fantastika canım senin için dua ediyorum inşallah bu ay meleğin seninledir
yasemin nazlı kelbekim nasılsın canım hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah en kısa zamanda ama sana sıkı sıkı tutunan bie melek senin olur:)
eceyas canım sen nasılsın mide bulantıları he olsun be gülüm bizde mide bulnatımız olsun diye neler yapıyoruz bak yani bebek için:))
birperi güzel hamişim senin için dua ediyorum çabuk akşam olsun hamişimiz evine gitsin diye:))))
esterya canım sen nasılsın
kızlar hepiniz için dua ediyorum
bu arada ben bir kilo daha verdim etti 2 kilo hadi bakalım bu yılın sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum rejime valla kilo verdikçe moralim yerine geliyor :)))
günaydın arkadaslar ben de aranıza yenı katıldım. iki hafta oldu bebegımı kaybedelı, daha kucuktu gercı 6 haftalık. yenı yenı toparlıyorum kendımı. en buyuk destegım sızler oldunuz. bı haftadan berı gecmıste yazdıklarınzı okuyorum. Allah bızlere bır daha boyle seyler yasatmasın ıns.
:kedi:teşekkür ederim canım bebek meselesi rafa kaldırıp kilo vermeye başladığımdan beri çok iyiym ohhh stres yok oldu olmadı derdi ok bıraktım kendi haline gerçekten rahatladımdelikafaduldenbelenaycımm çok teşekkür ederim duaların için amin canım arkadaşım, kilo vermeyede devam demek bravo hayatım çok azimli ilerliyosun
hoşgeldın canım...geçmiş olsun ..allahım birdaha böyle acılar yasatmasın ınsallah... en kısa zamanda yenıden bebegıne kavusacaksın ınsallahhh...
günaydın canlarım nasılsınız
fantastika canım senin için dua ediyorum inşallah bu ay meleğin seninledir
yasemin nazlı kelbekim nasılsın canım hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah en kısa zamanda ama sana sıkı sıkı tutunan bie melek senin olur:)
eceyas canım sen nasılsın mide bulantıları he olsun be gülüm bizde mide bulnatımız olsun diye neler yapıyoruz bak yani bebek için:))
birperi güzel hamişim senin için dua ediyorum çabuk akşam olsun hamişimiz evine gitsin diye:))))
esterya canım sen nasılsın
kızlar hepiniz için dua ediyorum
bu arada ben bir kilo daha verdim etti 2 kilo hadi bakalım bu yılın sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum rejime valla kilo verdikçe moralim yerine geliyor :)))