• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım günaydın canım inşallah bu ay gelir bebişin allahım herkesin gönlüne göre versin topikte kimse yok bende sizi takip ediyom

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tabiki günne kadar bende bekliyeceğim umut edeceğim ama belirtilerim o kadar barizki heray bu belirtileri hamileliğe yordum hep hastalandım artık belirti falan dinlemiyorum çünkü hepsi yalan biz öyle olmasını istediğimiz için öle oluyor benim adetim geçmeden hamile olduğuma ihtimal vermem:olmaz:kısmet bu işler rabbim verecekse hayırlısını versin sağlıklı uzun ömürlü versin :Saruboceq:[/QUOTE]

Amin canım benim.Bencede gecikme olmadan düşünmemek lazım,bende hep regl olcam diye bekliyorum hala,2-3 gün daha geçsin bakalım...

Kızlar sadece hamile olduğumu tahmin ediyorum,kesin olması için 2-3 gün beklicem.Hayırlısı bakalım.
Ama çok rahatım kafama birşey takmıyorum.Ne olursa olsun sağlık olsun en önemlisi o.

Benim 4 günüm kaldı ve iki gündür bende de karın ağrısı,şişkinlik var.Öğleden sonra hissettiriyor,akşam artıyo...Biraz umutlandım çünkü hamileylen de olmuştu

kızlar gunaydınnn nasılsınızz bu ay baya hamıle haberı alıcaz gıbı bı hıs var ıcımde hadı hayırlısı bakalım ..ne guzel olucak yaa

oyy bugün çarşamba nazlı kelebeğim bugün kan verecek dimiii yaşasın arttı arttı ben biliyorum değerler iki katıa çıktı inşallaaaaaaaah

Benim 4 günüm kaldı ve iki gündür bende de karın ağrısı,şişkinlik var.Öğleden sonra hissettiriyor,akşam artıyo...Biraz umutlandım çünkü hamileylen de olmuştu

Ben karın ağrısından hamile olduğumu tahmin ediyorum.Çünki bu ağrı gaz ağrısı yada üşütme ağrısı gibi değil,farklı,karın bölgesinde birşeyler oluyor,tarif edemediğim bir hareketlilik var.ilkindede regl olmama 1 hafta kala hissetmiştim.Ama yinede dr.gidip kalp atımını duymadan hamile duygusuna kapılmak istemiyorum.

ama hala kanama yok ortada.....ay kafyı yiyeceğim artık yaaaa....ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım..allahım sen şaşırta beni....canım çok sıkkın kızlar...moralim çok bozuk....

Ben karın ağrısından hamile olduğumu tahmin ediyorum.Çünki bu ağrı gaz ağrısı yada üşütme ağrısı gibi değil,farklı,karın bölgesinde birşeyler oluyor,tarif edemediğim bir hareketlilik var.ilkindede regl olmama 1 hafta kala hissetmiştim.Ama yinede dr.gidip kalp atımını duymadan hamile duygusuna kapılmak istemiyorum.

canım ınsallah hadı bakalım ...dunmuydu senın adet gunun..hissettıklerınde yanılmassın umarım guzelım benım..ama ınsan hıssedıyo bılıyomusun..hanı belırtıler tamam herkeste olabılıyo yoksa hamılemıyım falan..ama hıssedıyosan eger muhtemelen hamilesın..insanın ıçine doguyo çünkü

Back