- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.821
belenaycım günaydın canım inşallah bu ay gelir bebişin allahım herkesin gönlüne göre versin topikte kimse yok bende sizi takip ediyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha erkendirde ondan çıkmamıştır kobracım hadi hayırlısı bakalım.. yarın tekrar yaparsın sende testi sonuçta sen nasıl hissediyosan öyledir.. valla ben inanıyorum hamileler hissediyor
Kızlar sadece hamile olduğumu tahmin ediyorum,kesin olması için 2-3 gün beklicem.Hayırlısı bakalım.
Ama çok rahatım kafama birşey takmıyorum.Ne olursa olsun sağlık olsun en önemlisi o.
hoşgeldin özbekcim hayırlısı hepimiz çinbelenaycım günaydın canım inşallah bu ay gelir bebişin allahım herkesin gönlüne göre versin topikte kimse yok bende sizi takip ediyom
Benim 4 günüm kaldı ve iki gündür bende de karın ağrısı,şişkinlik var.Öğleden sonra hissettiriyor,akşam artıyo...Biraz umutlandım çünkü hamileylen de olmuştu
slm kızlar sonucum çıktı 7 ye düşmüş dr umu aradım kimyasal gebelik yaşıyosun dedi(((
ay ciddimisin canım ya mafoldumbenbelkide tahlslm kızlar sonucum çıktı 7 ye düşmüş dr umu aradım kimyasal gebelik yaşıyosun dedi(((
Ben karın ağrısından hamile olduğumu tahmin ediyorum.Çünki bu ağrı gaz ağrısı yada üşütme ağrısı gibi değil,farklı,karın bölgesinde birşeyler oluyor,tarif edemediğim bir hareketlilik var.ilkindede regl olmama 1 hafta kala hissetmiştim.Ama yinede dr.gidip kalp atımını duymadan hamile duygusuna kapılmak istemiyorum.
ama hala kanama yok ortada.....ay kafyı yiyeceğim artık yaaaa....ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım..allahım sen şaşırta beni....canım çok sıkkın kızlar...moralim çok bozuk....
slm kızlar sonucum çıktı 7 ye düşmüş dr umu aradım kimyasal gebelik yaşıyosun dedi(((