Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ben adet görüyorum galiba çok açık belli belirsiz pembe akıntı geldi sol kasığımada ara araşiddetli ağrı giriyor ve belim ağrıyor her zamanki adet belirtileri yani sinirlerimde bozuk yine erken gelecek gibi ama tabi kırmızı kartı görmeden oyun dışına çıkmak istemiyorum kovulasıya oynuyacağım :))bu ay çok çalıştım umutluyum ama kısmet tabi

canım dur bakalım dediğin gibi tam gelmeden umudu kesmek yok. moralini bozma nolur

canım benim inşallah başka bişeyin habercisidir belirtilerin...hakkında hayırlısı belenayım.....

uslan artık deliiiii bebiiiiş bak çalışıp yapııııyoruuuuz işşş uslan artık deliiii divaneee bebiş nedir bu çektiğim senden bebiş derdin hiç bitmiyooooor gel diyorum ben sannaaaa gelmiyorsuuun deliii divaneee bebiş uslan artık deli bebiş bak gelip geçiyor ömür uslan artık bebiiiiş üzme anneyi

gel gel bebişim geeeeel gel sana aşığııım geeeeelll gel gel gün ışığım gel gel çok karışığım gel

artık bu benim bebiş için olsun :)))

tamam ececim hatta battaniyeden sonra bide patik başlıyım seninkine e az kaldı sayılır gelmesine

belenayım daha kaç gün var adetine biliyosun erken adet belirtisi hamilelik belirtiside olabilir gülüm dur bakalım.. şayet illede geliceksede adetin olsun bu ayda gelir ama bi yere kadar yani oda pes edicek mutlaka güzelim yerini bebişe bırakıcak doğanın kanunu bu

kızlar çok sıkıldım eve gitmek istiyorum....sevkimi aldım yarın hastaneye gidip ordan eve geçeceğim...

az önce dışarıya çıktım nasıl bir lodos uçuruyordu az daha :)) tam sonbahar gelmiş dedim tüm yapraklar yerde.

evet ececim burasıda aynen öyle bir rüzgar bir yağmur uçuyoruz.. umarım akşam dönüş yolundayken yağmur yağmaz yoksa trafik fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…