• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın şekerler.. ben iyiyim belanaycım düne göre daha moralliyim umarım böylede sürer bu gün.. sen nasılsınn

günaydın belenaycım dünden kalma bir baş ağrısıyla uyandım bu sabah sanırım lodostan geçerse iyi olucam sen nasılsın?

bugün biraz başım ağrıyor ,sabah biraz midem bulandı :)) ama o kadar mutlu oldum ki..onu hissediyorum gibi oldum.birazcık piskopatım yani bugün :)))

ececim çok sevindim mide bulantına hadi bakalım herşey yolunda ilerlior inşallah
fantastika canım arkadaşım valla bende moral buldum rejime başladım bi topik var orda motive olmaya çalışıyorum sanırım bu ayda olmazsa artık üstüne düşmeyeceğim taaa ki istediğim kiloya inene kadar bu ay çok umutluydum herşey yaptım eşimede zorlada olsa içirdim ama kısmetten ötesi olmuyor adet belirtilerim iyice çoğaldı kısmet diyorum artık dediğim gibi bewbek konusunu biraz askıya almayı düşünüyorum

bugün biraz başım ağrıyor ,sabah biraz midem bulandı :)) ama o kadar mutlu oldum ki..onu hissediyorum gibi oldum.birazcık piskopatım yani bugün :)))

ececim mesajını şimdi okudum canım :utangac: gerçekten bende sevindim bulantılarına, ay sanırım hepimiz psikopata bağladık durumu :)))

ececim çok sevindim mide bulantına hadi bakalım herşey yolunda ilerlior inşallah
fantastika canım arkadaşım valla bende moral buldum rejime başladım bi topik var orda motive olmaya çalışıyorum sanırım bu ayda olmazsa artık üstüne düşmeyeceğim taaa ki istediğim kiloya inene kadar bu ay çok umutluydum herşey yaptım eşimede zorlada olsa içirdim ama kısmetten ötesi olmuyor adet belirtilerim iyice çoğaldı kısmet diyorum artık dediğim gibi bewbek konusunu biraz askıya almayı düşünüyorum

belenaycım senin kilo vermek için çook çabalamana gerek yok çünkü abarttığın gibi bi fazlan yok güzelim biraz dikkat etsen yeter bence.. bebek konusundada gerçekten hayırlısı olsun hep öyle istiyoruz ve diliyorum hepimiz için bu ay hamile kalmak hayırlıdır :) senin adet günün ne gündü

canım çok saol benim gibisi zor bulunur :))) herkes aman bulanmasın rahat geçireyim diye dua eder ben tam tersi :))

senin içinde hayırlısı neyse o olsun canım.bencede biraz bebek fikrinden uzak kalabilirsen iyi olucak çünkü stres çok büyük etken olmamasında.örnek vereyim benim eltim öğretmen ve belli zamanlarda hamile kalması gerekiyor diye kendini şartlandırdı ve 4 aydır hamile kalamıyor.halbuki 1 oğlu var ve diyor ki ben onda hiç sters yapmadım olursa olur dedim ve ilk ayı olmuş.çok uzattım ama ilişkiye girerken sadece o anı yaşamak için yapmalısın bebek fikri aklında olmadan.:utangac:

Günaydın Belenaycım.
hemen ümitsizliğe kapılma,bende regli olacakmış gibi oluyorum sürekli ama hala olmadım,dün olmam gerekiyordu.Üstelik ilaç kullandığım için günü gününe oluyorum.

Günaydın fıstıklarım,regl olmadım ama az önce çok açık kahve sümüksü bi akıntı geldi okadar,regl gibide değilim,yani öyle hissetmiyorum.Regl olunca yavaş yavaş sökülmeye başlarım ama sökülmedi.
Sanırım hamileyim ama emin değilim.Birde bu akşam hiç uyumadım,ilk hamileliğimdede böyle uyuyamıyordum,bende hamilelik uyku değil uykusuzluk yapıyor,sürekli karnım ağırdı ve hala ağrıyor.Yine ilk hamileliktede karın ağrısı olmuştu ???????*

kobracımmmmmm karın ağrın varmı : var var
uykusuzluk varmı : var var
adet varmı : yok yok
ne duruyorsun bir test yapsana bir test yapsana bir test yapsana

kobra hadi hayırlısı bir test yapsan acaba bir netlik kazanırmı .baksana hamileyim galiba diyosun süper bişi.

kobracımmmmmm karın ağrın varmı : var var
uykusuzluk varmı : var var
adet varmı : yok yok
ne duruyorsun bir test yapsana bir test yapsana bir test yapsana

Canım dün dışarı çıkmıştım,idrar testi aldım,sabah yaptım ama çıkmadı,şuan çok erken o yüzden olabilir.Ben bide geç yumurtluyorum belki şuan daha yrleşme aşamasındadır.Test yapmıycam dedim ama dün 3 den sonra ve sabah karnım ağrıdığı için yapmak istedim:))))))))

Kızlar sadece hamile olduğumu tahmin ediyorum,kesin olması için 2-3 gün beklicem.Hayırlısı bakalım.
Ama çok rahatım kafama birşey takmıyorum.Ne olursa olsun sağlık olsun en önemlisi o.

ececim mesajını şimdi okudum canım :utangac: gerçekten bende sevindim bulantılarına, ay sanırım hepimiz psikopata bağladık durumu :)))

belenaycım senin kilo vermek için çook çabalamana gerek yok çünkü abarttığın gibi bi fazlan yok güzelim biraz dikkat etsen yeter bence.. bebek konusundada gerçekten hayırlısı olsun hep öyle istiyoruz ve diliyorum hepimiz için bu ay hamile kalmak hayırlıdır :) senin adet günün ne gündü
sağol canım benim ama kilom gerçekten fazla artık kendime çeki düzen vereyim biraz kısmetimde varsa gelir bulur zaten beni ayrıca bir çaba sarfetmeyi düşünmüyorum hayırlısı bakalım bu arada ekim 19 adet görmem gerekiyor tabi önce gelmezse ben 16 gibi gelir diyorum iki üç aydır şaştı şaşkalozkaydirigubbakcemile3

canım çok saol benim gibisi zor bulunur :))) herkes aman bulanmasın rahat geçireyim diye dua eder ben tam tersi :))

senin içinde hayırlısı neyse o olsun canım.bencede biraz bebek fikrinden uzak kalabilirsen iyi olucak çünkü stres çok büyük etken olmamasında.örnek vereyim benim eltim öğretmen ve belli zamanlarda hamile kalması gerekiyor diye kendini şartlandırdı ve 4 aydır hamile kalamıyor.halbuki 1 oğlu var ve diyor ki ben onda hiç sters yapmadım olursa olur dedim ve ilk ayı olmuş.çok uzattım ama ilişkiye girerken sadece o anı yaşamak için yapmalısın bebek fikri aklında olmadan.:utangac:
canımsın güzel hamiş bizler bir acı yaşadığımız için hamilelik belirtileri bizim için çok büyük bir olay midemiz bulanınca başımız dönünce seviniyoruz işte bizde böyleyiz ne yapalım boşver sen sevinmeye devam et inşallah 9 ayı sorunsuz atlatırsın ve bebişmiz gelir dünyaya sağlıkla ve hayırlazemuszemus

Günaydın Belenaycım.
hemen ümitsizliğe kapılma,bende regli olacakmış gibi oluyorum sürekli ama hala olmadım,dün olmam gerekiyordu.Üstelik ilaç kullandığım için günü gününe oluyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tabiki günne kadar bende bekliyeceğim umut edeceğim ama belirtilerim o kadar barizki heray bu belirtileri hamileliğe yordum hep hastalandım artık belirti falan dinlemiyorum çünkü hepsi yalan biz öyle olmasını istediğimiz için öle oluyor benim adetim geçmeden hamile olduğuma ihtimal vermem:olmaz:kısmet bu işler rabbim verecekse hayırlısını versin sağlıklı uzun ömürlü versin :Saruboceq:

Canım dün dışarı çıkmıştım,idrar testi aldım,sabah yaptım ama çıkmadı,şuan çok erken o yüzden olabilir.Ben bide geç yumurtluyorum belki şuan daha yrleşme aşamasındadır.Test yapmıycam dedim ama dün 3 den sonra ve sabah karnım ağrıdığı için yapmak istedim:))))))))

daha erkendirde ondan çıkmamıştır kobracım hadi hayırlısı bakalım.. yarın tekrar yaparsın sende testi sonuçta sen nasıl hissediyosan öyledir.. valla ben inanıyorum hamileler hissediyor

Back