- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.761
canım herşeyin hayırlısı .
ben 4 olduğunu bilmiyordum sadece 7 haftalıkken kalbi duranı biliyordumeğer seni üzmüceksem kalbi durduğunu anlamışmıydın anlatabilirmisin?
ben bu aralar pek iyi değilim sanırım hep kötü birşey olcamış gibi geliyor Allah korusun.
akşamları sadece biraz bulantı yaşıyorum gündüzleri bişi yok.sapık olucam yakında memişlerimi mıncıklamaktan acaba hala ağrı varmı diye.doktoru aradım erken geleyim mi diye oda bu kadar düşünme dedi şimdi gelsen bile değişen birşey yoktur,olucak varsa zaten önüne geçmemizin bir imkanı yok dedi.sadece rahat olmamı söyledi ama ben hiç rahat değilim
canım benim 1 yıldır bebek düşünüyoruz ve ben 1 kimyasal ve kerede 7 haftalıkken kalbi durdu meleklerimin...bununla 4. yaniii...kalbinin durduğunu ultrasonda gördük canım 6. haftada atıyordu 7. hafta gittiğimde yoktu ve kürtaj oldum..belirtisi olmuyor malesef((
hayırlısı olsun güzelim ya yarın belki çok güzel bi sürecin başlangıcı olucak.. hıı olmazsada düşündüğün çok mantıklı en azından daha garanti olur tüp bebek
canım öncede çalış sonrada çalış :)) ama olduğu günlerde çalışman en iyisi :))
aynen ececim olacakla öleceğe çare yok derler.. o yüzden kendini ve bebeği rahat bırak canım aklına kötü şeyler geldiğinde hemen iptal et ve farklı şeyler hayal et..sen çok şanslısın çünkü bebeğin seninle.. bizleri düşün ececim
Midem bulanıyor ama,belki hala ilacın etkisidir.Reglimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıyorum,biteli 3 gün falan oluyor.
Midem bulanıyor ama,belki hala ilacın etkisidir.Reglimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıyorum,biteli 3 gün falan oluyor.
canım benim düşüncelerin çok saol ama inannki elimde değil .gerçekten bundan kurtulmak istiyorum neden böyle yaptığımıda bilmiyorum .olumlu olmaya çalışıcam.
çok geçmiş olsun canım.toplamda 3 o zaman neden bunuda oraya koydun yapma böyle yarın belki hayırlı haberler alıcaz.ki inşallah öyleolucak dualarım seninle.
belirtisi olmaması çok kötü ben napayım 1 ayın geçmesini bekliyeyim mi yoksa arada başka doktora gitmelimiyim,yada ne bileyim sağlık ocağına gitsem mi kafam çok karışık inşallah sağlıklıdır. napsam herkes illaki kusman gerekmiyor diyo ama ben sadece geceleri biraz bulantı çekiyorum diye panik yaşıyorum.offf bunalttım sizide.
kobracım hadi hayırlısı bakarsın müjdeyi alırız ne dersin. inşallah.yarında gelmezse test yaparsın artık.
ay kobracım inşallah arkadaşım.. bugün gelmezse yarın yaparsın test hıı.. ayrıca ilacın etkisi 3 günde geçer bence
kızlar akşam olsada gitsek, haftasonu olsada tatil yapsak.. benpek keyifsizim bugün mafoldumben
BAK SENİN KEYFİNİ GETİRECEK BİR FIKRA
TEMEL İŞ GÖRÜŞMESİNDE
Temel iş görüşmesine gitmiş, patron ve müdürlerden oluşan bir heyetin önüne çıkarmışlar:
Patron bakmış ki karşısındaki lazdır başlamış kafa bulmaya 'bak seni sevdim çok kolay soracağım, söyle bakalım:'
- Kara yolunda gider, yolcu taşır, şoför kullanır, bu nedir?
Temel hemen atılmış:
- Otobüs!
Patron:
- Olmadı; bunun Mersedesi var, Fordu var, bilemedin...
İkinci soruyu soracağım söyle bakalım:
Havada uçar, pilot kullanır, bu nedir?
Temel yine atlar:
- Uçak!
Patron:
- Ama yine olmadı, yolcu uçağı var, savaş uçagı var, kaybettin.
Temel üzgün üzgün çıkarken patrona dönüp:
- Bir soru da ben sorabilir miyim?
Patron:
- Tabii hakkın, sor bakalım, der.
Temel:
- Kadınların iki bacagı arasında bulunur, üremeye yarar, bu nedir?
Patron hemen o malum cevabı verir.
-Temel:
- Ama olmadı, ananınki var, ebeninki var. . . . :):)
kobracım sana
o zaman adetin gecikince sende test yaparsın sonra çift çizgi çıkar.. sonra dra gidersin kontrole ve kalp sesini duyarsın, sonra her ay dzenli olarak dr gitmeye devam eder bebeğinin sağlıklı gelişimini hep kontrol altında tutarsın, bu arada odasını hazırlarsın, doğum planlarını yaparsın, ve saat gibi işleyen gayet sağlıklı bi doğumun ardından bebeğini kucağına alırsın.. ve bütün bunlar olurken bizimlede sürekli iletişim içinde olursunki bebeklerimizin gelişimleriyle ilgili paylaşımlarda bulunabilelim dimi ama çünkü bende aynı şeyleri yapıyor olucam seninle hatta bebeklerimizde arkadaş olabilirler yani ve diğer arkadaşlarımızın bebekleriylede tabi.. yasemin sibel belenay ve esterya sen ve ben aynı dönem doğum yapıcağımız için artık peri ve ecede bize rehberlik ederler e deneyimli omuş olucaklar tabi 2 - 3 ayda olsa
ya bende bugün öyleyim eve gitsem tatil yapsam.ama sanırım ben hep böyleyim :))) hergün hafta sonunu düşünüyorum :)) he he ne olcak bizim halimiz fantastika böyle ya :))
ah bi bilsem ececim nolcaz böyle tatil hayaliyle yaşıyorum bende :)) keşke hayat hep bayram olsa ve bizde hep tatil yapsak diyorum ya hep ( buda benden armağan bi özlü söz olsun size nede olsa bende geleceğin atalarındanım dimi ama :1ninca: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?