- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.741
geçmiş olsun çncelikle her şey normalse ve sen kendini hazır hissediyorsan başla derim önemli olan senin hazır hissetmenopuyorumnanaktanslm arkadaşlar yaa ben 4 ekimde düşük yaptım şimdi herşeyim normalmiş doktorum öle dedi sizce çalışmalara nezaman başlamalıyım???
slm arkadaşlar yaa ben 4 ekimde düşük yaptım şimdi herşeyim normalmiş doktorum öle dedi sizce çalışmalara nezaman başlamalıyım???
geçmiş olsun çncelikle her şey normalse ve sen kendini hazır hissediyorsan başla derim önemli olan senin hazır hissetmenopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun kürtaj olmadıysan ve kendini hazır hissediyosan istediğin zaman başla bence cnm
iyi sayılırım yasemincim burda hava bugün kasvetli biraz buda azıcık benim ruhuma yansıdı sanırım :)) sen nasılsın güzelim
kızlarr günaydınnn bişi sorcam dün benim cok fazla yumurta akı kıvamında akıntım oldu ve bol bol yumurtladım geliba:) hemen aksamına calıstık cok calıskanız yaa:) akıntıdan sonramı öncemi calışmak lalım bilen varmıı
haklısın canım hava benimde psikolojimi çok etkiler..bende iyi olmaya çalışıyorum belirsizlikteyim işte..yarının olmasını bekliyorum...karar aldık eşimle bu seferde olmazsa 4 olacak( ankara yada istanbuldan iyi bir dr bulup tüp bebek deneyeceğiz...hiç olmazsa kaliteli yumurta ve sperm seçilir canım riski azaltmış oluruz böylelikle....
haklısın canım hava benimde psikolojimi çok etkiler..bende iyi olmaya çalışıyorum belirsizlikteyim işte..yarının olmasını bekliyorum...karar aldık eşimle bu seferde olmazsa 4 olacak( ankara yada istanbuldan iyi bir dr bulup tüp bebek deneyeceğiz...hiç olmazsa kaliteli yumurta ve sperm seçilir canım riski azaltmış oluruz böylelikle....
kızlarr günaydınnn bişi sorcam dün benim cok fazla yumurta akı kıvamında akıntım oldu ve bol bol yumurtladım geliba:) hemen aksamına calıstık cok calıskanız yaa:) akıntıdan sonramı öncemi calışmak lalım bilen varmıı
canım herşeyin hayırlısı .
ben 4 olduğunu bilmiyordum sadece 7 haftalıkken kalbi duranı biliyordumeğer seni üzmüceksem kalbi durduğunu anlamışmıydın anlatabilirmisin?
ben bu aralar pek iyi değilim sanırım hep kötü birşey olcamış gibi geliyor Allah korusun.
akşamları sadece biraz bulantı yaşıyorum gündüzleri bişi yok.sapık olucam yakında memişlerimi mıncıklamaktan acaba hala ağrı varmı diye.doktoru aradım erken geleyim mi diye oda bu kadar düşünme dedi şimdi gelsen bile değişen birşey yoktur,olucak varsa zaten önüne geçmemizin bir imkanı yok dedi.sadece rahat olmamı söyledi ama ben hiç rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?