- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.721
yasemincim hakkında hayırlısı olsun güzel arkadaşım allahım yüzünü hep güldürsün çarşambaya bu topikte bi kutlama yaparız dilerim
bende seni dövecek gibiyim:mymeka: yaaa bekle dedik dimiii hem kırmızı kartı görsen bile üzülme canım her gelen adet bizi bebeğimize yaklaştırıyor en azından yumurtlayabiliyoruz eee horozlarımızda sağlıklı öyleyse endişeye mahal yok bebk
yavru ne adetiymiş o ya dur bakalım daha 4-5 günün var senin hem bu kadar erken regl belirtisi aslında regl belirtisi olmayabilir yanii.. ayrıca belenaya yazdıklarında katılıyorum adet olabildiğime bile çok seviniyorum bende hehehe
öğlen eve gittim kızlar moralim çok bozuk...sağolsun fantastikamın sesini duymak çok moral oldu bana canım benim seni çok seviyorum......çarşambayı beklemekten başka yapacak bişey yok....hayırlısı ise devat etsin yok hayırsız ise kürtaja gerek kalmadan bitsin ne olur allahım(((
Fıstık benim reglim 13 ü.
Yarın anlarız artık,az kaldı
:1shok: yarın yani hı çok az kalmış ya hadi hayırlısı güzelim akşama kadar gelmezse (amin) çrş sabah yaparsın test
YASEMİNCİMM sitede araştırdım biraz bi arkadaşında reglisi geçmiş ve kan testi 17 çıkmış hemen bi msj yazdım gebelik nasıl devam etti diye.. o zamanlar 2 haftalık falanmış ve şuan gayet hamile canım doğuma yaklaşmış nerdeyse süper değilmi, lütfen ümitsizliğe düşüp olmamış hatta belkide olmayacak ( ki biz bunu tam olarak bilemeyiz değilmi) şeyler için endişeye düşme.. şimdi sıra çarşambayı beklemekte hayatım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
simdi benşm yımırtlama zamanım ne zaman acaba ya
ay ben ugrasmasam sen yapsan kobracım
1 ekim 2009
ondan oncekide 2 agustos 2009
ay ben ugrasmasam sen yapsan kobracım
1 ekim 2009
ondan oncekide 2 agustos 2009
valla arkadasim ayrintilariyla herseyi anlatiyolarda ben pek güvenemiyorum burdada.benim bebegin ense kalinligi sinirla cikti 2,4 kadinda emin olmak icin kan aldi 2 li teste yolladi ölcüm iyi ciksaydi 2 li teste gerek görmüyolar burda ilkinde hic yapilmadi bana mesela.kan testide olumsuz geldi 1/482 risk var dedi.CVS testine yolladi beni oraya gittigimizde ultrajala koydular bebek 2 gün önce ölmüs icimde kendiliginden.simdi arastiriliyo iste niye öldü diye bakalim sonuc gelsin.sen edirnelimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?