Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yasemincim hakkında hayırlısı olsun güzel arkadaşım allahım yüzünü hep güldürsün çarşambaya bu topikte bi kutlama yaparız dilerim

Tatatatamam yaaaa,bekliyom,çaktırmadan endişelenebilir miyim :))))))))

Fıstık benim reglim 13 ü.
Yarın anlarız artık,az kaldı

Amin canım,bekle ve endişelenme,sonuç ne olursa olsun herşey Allah'dan.
Bence geç döllenme olabilir.

YASEMıNCıMM sitede araştırdım biraz bi arkadaşında reglisi geçmiş ve kan testi 17 çıkmış hemen bi msj yazdım gebelik nasıl devam etti diye.. o zamanlar 2 haftalık falanmış ve şuan gayet hamile canım doğuma yaklaşmış nerdeyse süper değilmi, lütfen ümitsizliğe düşüp olmamış hatta belkide olmayacak ( ki biz bunu tam olarak bilemeyiz değilmi) şeyler için endişeye düşme.. şimdi sıra çarşambayı beklemekte hayatım

Galiba Yaseminde bende Çarşambayı bekliyoruz.
Bende araştırmıştım bir zamanlar

Son Adet Tarihi HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426 (Yasemincim sonuçlar çok değişken gördüğün gibi,3-4-5 haftalar senin sonucunuda kapsıyor)
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

ay ben ugrasmasam sen yapsan kobracım
1 ekim 2009
ondan oncekide 2 agustos 2009

Ben 28 gün olarak baz aldım...

Girdiğiniz verilere göre silkuslarınız yaklaşık 28 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz muhtemelen 29/10/2009 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından sansınızın en yüksek olduğu günler 10/10/2009 ile ovulasyon gününüz olan 15/10/2009 arasındadır.

esteryam boş bırakma gülüm sen hele bu günlerde şansını bolca dene.. doğur şöyle kendin gibi güzel bi kızda sevelim :)

hadi bakalım kızlar bu kız kaçar akşam eve geç gidicem giremem artık yarın sabah görüşürüz
hoşçakalın..

selam,
geçmiş olsun tekrar,
giremedim epeydir, evet edirneliyim ben.
diğer sayfalara bakamadım, sonuçların geldi mi, nasıl?
benim sorunum o oldu zaten, kese boş olunca keseyi almak için kürtaj oldum ama neden kese boşaldı bebek nereye gitti bunları öğrenemedik, buna uygun bir test yapmadılar.. arkadaşlarım öğrenebilmişler, yok enfeksiyon kapmış yok kızamık olmuş, ama ben hiçbirşey öğrenemedim ve sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…