• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canımcım belki sonuc yanlıs oalbilr
veya ne demektir bu bilmiyorum ama geç döllenme olamazmı yani
çift yumurtladıysan muhakkaki geç döllenmedir bence
çarşamba deger 2 ye katlamıssa endiselenecek bişi yoktur diye dusunebilirz dime

kızlar merhaba hepınıze ben yıne evdeyım son ıgneyı carşamba vurunup öyle baslıycam ıse ınsallah.sizler nasılsınız yasemıncım hadı hayırlısı ınsallah.. lekelenme var dıyosun eger kahrengı sıyaha yakın ve azsa ımlantasyon olabılır guzelım bu..kanda dusuk cıkmıs olabılır daha cok yenı cünku yerlesme kanaması dır cunku.. düşük cıkması da normal ben kandan baktırmamıstım dırek ıdrardan cıkmıstı..öle yap bence cıft cızgı de cıkıyosa hamılesın zaten...

yasemincim bencede bi idrar testi yapsan şimdi.. hem daha çok erken sonucun yüksek çıkması için güzelim.. dur bakalım.. çarşamba tekrar kan vericekmisin..

ececim ya belirtilerin bence oldukça normal ve devam ettiğini söylüyosun bence bebeğin gayet sağlıklı karnında büyümeye devam ediyor canım.. tabiki endişe duymakta çook haklısın ama öyle her haftada dr gidemezsin yani gitmemelisin bence

pericim iyi olduğuna sevindim hayatım merakta bırakma bizi ara ara girip nasıl olduğunu yaz lütfen.. bu arada seninkinin cinsiyetini öğrenmeyede az kaldı ya dimi canım

kızlar ben bişi sormak istiyorum bu doktor beni 1 ay sonraya çağırdı ya çok değilmi ?
birde c.tesi günü komşunun kıznın bebeğinin kalbi durmuş çok üzldüm.o yüzden çok etkilendim şimdi bebişe bişi olucak diye çok korkuyorum.
ara ara mide bulantılarım devam ediyor sadece geceleri biraz zorlanıyorum arada kusuyorum ve kasıklarımda ağrı oluyor.normaldir dimi? bugün biraz endişeliyim.ona bişi olduğunu nerden anlayabilirim ?kalbi atıyordur dimi.offf ne bunalım yaptım ya.

ececım yersız endıselere kapılma tatlım..bende aynı senın yasadıklarını yasamıstım herseyı kuruyodum kafada ay ölemı aybölemı sonucta bebegını gordun kalbı atıyo kendını rahat bırakkı bebısde rahat rahat buyusun guzelım...stres yaptıkca hasta edersın kendını...doktorda bıray sonra geldedıyse öle gıdersın.ben hep stresten endıseden gıfdıp durmustum basta yoksa normalde tabı butun doktorlar aynı sureyı verıyo

pericim iyi olduğuna sevindim hayatım merakta bırakma bizi ara ara girip nasıl olduğunu yaz lütfen.. bu arada seninkinin cinsiyetini öğrenmeyede az kaldı ya dimi canım

kastakı doktor erkege benzıyo demıstı canım sonra burda doktorumda erkek dedı...erkek erken bellı edermıs kendını..bakalım hayırlısı kızmıs erkekmıs yeterkı saglıklı bı sekılde kucagıma alayım canım

kastakı doktor erkege benzıyo demıstı canım sonra burda doktorumda erkek dedı...erkek erken bellı edermıs kendını..bakalım hayırlısı kızmıs erkekmıs yeterkı saglıklı bı sekılde kucagıma alayım canım

amiiinnn canım benim amanda oğlu olucakmış kıyamam ben sana ya, darısı hepimizin her isteyenin başına AMİN

YASEMİNCİM,BELENAYCIM TŞK.
Regl olcak gibiyim :(

bende seni dövecek gibiyim:mymeka: yaaa bekle dedik dimiii hem kırmızı kartı görsen bile üzülme canım her gelen adet bizi bebeğimize yaklaştırıyor en azından yumurtlayabiliyoruz eee horozlarımızda sağlıklı öyleyse endişeye mahal yok bebk:emir_bebek:

kızlar destek için çok teşkküerler içim rahatladı biraz.

yasemin sende hemen moralini bozma çarşamba testi tekrar ettiğinde 2 ye katlarsa normal demektir.sadece 2 gün beklicez.beklemek çok zor biliyorum ama yapacakta bişi yok.belki geç döllenmede olabilir.

kızlar sagolunn artık calışırız bol bol kaydirigubbakcemile3

yasemincim sonucuna göre hamilesin yanlışmı okudum senin cok fazlada geçmemişti belki geç döllenmedirrrrrrrr

YASEMİNCİM,BELENAYCIM TŞK.
Regl olcak gibiyim :(

yavru ne adetiymiş o ya dur bakalım daha 4-5 günün var senin hem bu kadar erken regl belirtisi aslında regl belirtisi olmayabilir yanii.. ayrıca belenaya yazdıklarında katılıyorum adet olabildiğime bile çok seviniyorum bende hehehe

öğlen eve gittim kızlar moralim çok bozuk...sağolsun fantastikamın sesini duymak çok moral oldu bana canım benim seni çok seviyorum......çarşambayı beklemekten başka yapacak bişey yok....hayırlısı ise devat etsin yok hayırsız ise kürtaja gerek kalmadan bitsin ne olur allahım :((((

Back