• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar geldim,geçmişi okuyordum,ben yokken ne çok çeneniz düşmüş yaaaaaaa
Cosmopoli tebrik ederim.
Yasemincim hayırlısı olsun hakkında geç olsun ama güzel olsun.hayırlı,sağlıklı olsun.
Bu arada reglime 1 hafta var bende acabalar başladı yine :)))))))))))

Belanayım canım gercekten bugun kendimi iyi hissediyorum Allahıma sukurler olsun.
Daha sakin daha stressiz daha dingin yasamayi ogrenmeye basladim sanirim. Esim de diyor sen degistin diyor. Dilimi tutmayi ogreniyorum artik MEVLANA sayesinde :)

Belanayım canım gercekten bugun kendimi iyi hissediyorum Allahıma sukurler olsun.
Daha sakin daha stressiz daha dingin yasamayi ogrenmeye basladim sanirim. Esim de diyor sen degistin diyor. Dilimi tutmayi ogreniyorum artik MEVLANA sayesinde :)

maşallah esteryam bu keyfin daim olsun dilerim canım arkadaşım..

belenaycım sabinayı bende merak ediyorum.. çok oldu gelmeyeli

kobram hoşgeldin bugünde varmı planın gezenti

Hoşbulduk fıstık.Olmazmı canım ya sorma,bugün evden çıkasım hiç yok ama dün bankaya gittim harcı yatırmaya,önce internetten başvuru yapın sonra harcı yatıracaksınız dedi,benim eşimin yanına gitmem 4,30 oldu,yakındada Vakıfbank yoktu,bugüne kaldı,ayrıca bankadan sonrada Aksaray'a gidip kayıt evraklarımı teslim etmem gerekiyor...

biiir embriyooo düşeeeer önce büyüüüür yavaş yavaaaaş bir bakarsın kalbi atmış heyacanlanmışsın arkadaaaaaş dolduramaz boşluğunuuu ne anaaaa ne kardaşşşş bir bakarsın volkan olmuşsuuun yanmışsın bebeğe aşık olmak taaa içten gönülden bebeğe ve yürümek ömür boyu eşim ve bebeğimle el eleeee olmasın hiç o taaa içten gülen gözlerde yaşşşşş bir bakmışsın doğum yapmışsın arkadaşşşşşkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne güzel bugün topikin kızları neşeli rabbim bozmasın inşallah
esteryacım mesneviyimi okuyorsun yoksam:)

evet canım mesneviyi okuyorum tasavvufla ilgileniyorum semazen sitelerini okuyorum, mehmet dogramaci bey in kitaplarını okuyorum birde engin noyan ın :)

biiir embriyooo düşeeeer önce büyüüüür yavaş yavaaaaş bir bakarsın kalbi atmış heyacanlanmışsın arkadaaaaaş dolduramaz boşluğunuuu ne anaaaa ne kardaşşşş bir bakarsın volkan olmuşsuuun yanmışsın bebeğe aşık olmak taaa içten gönülden bebeğe ve yürümek ömür boyu eşim ve bebeğimle el eleeee olmasın hiç o taaa içten gülen gözlerde yaşşşşş bir bakmışsın doğum yapmışsın arkadaşşşşşkaydirigubbakcemile3

Alkış,galeyaaaaaan :sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hoşbulduk fıstık.Olmazmı canım ya sorma,bugün evden çıkasım hiç yok ama dün bankaya gittim harcı yatırmaya,önce internetten başvuru yapın sonra harcı yatıracaksınız dedi,benim eşimin yanına gitmem 4,30 oldu,yakındada Vakıfbank yoktu,bugüne kaldı,ayrıca bankadan sonrada Aksaray'a gidip kayıt evraklarımı teslim etmem gerekiyor...

kolay gelsin kobram ya ben zamanın artar demiştim ama yanılmışım demek :)) bide o kayıt evraklarını teslim etme sırasında çok zaman harcanıyomuş galiba

alkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkisa.s.a.s.

TeŞekkÜrler kızlar Şımartıyorsunuz benı ben bestelerımı sızden aldıĞım gÜÇle yazıyorum canlarım benım ÇıÇeklerı eve yollayın ımzalar sonraya kalsın:)))))))

kolay gelsin kobram ya ben zamanın artar demiştim ama yanılmışım demek :)) bide o kayıt evraklarını teslim etme sırasında çok zaman harcanıyomuş galiba

Yok canım bugün zamanım artar,saat 1 gibi çıkarım sanırım 4 gibi evde olurum diye düşünüyorum,sonrada yazışmaya devam ederiz.Son gün çok sıra oluyor ama son güne daha çok var.Ben erkenden halletmek istiyorum.

Back