• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar size bir soru sormak istiyorum öğlen arası arkadaşımlada konuştuk neden çocuk sahibi olmak istiyosunuz....cevaplarsanız sevinirim...

Yasemincim ilk evlendiğim zamanlarda bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyordum.Yalnızca kendi annelik duygumu tatmin etmek ve kendi egolarımız için yeni bir canlı dünyaya getirmek mantıksız geliyordu ama evliliğin meyvesi ve canlıların genlerinde bulunan soyunu devam ettirme duygusu insanı tetikliyor.Kendi genlerini taşıyan belki sana belkide çok sevdiğin eşine benzeyen minik bir insan ne tatlı olur diye düşününce herşey değişiyor.Gerçi çocukları çok ama çok seviyorum,zaten bir gün çocuk sahibi olmak isteyeceğimi biliyordum ve şuan o zamanlardayım :))))))
Umarım hepimizin minik insanları olur.

dakik arkadaşım benim hoşgeldin.. amin güzelim ama senin benden daha önce, 1 haftan kalmışş, benim daha kocaman 3 haftam var.. ilk müjdeyi yaseminden sonra senden alıcaz inşallah

dakik arkadaşım benim hoşgeldin.. amin güzelim ama senin benden daha önce, 1 haftan kalmışş, benim daha kocaman 3 haftam var.. ilk müjdeyi yaseminden sonra senden alıcaz inşallah

güzel yüreklim canım benim.....tüm dualarım seninleee....en kısa zamanda mutlu haberini alacağıma inanıyorum....bu arada hala tık yok bende :)

Yasemincim ilk evlendiğim zamanlarda bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyordum.Yalnızca kendi annelik duygumu tatmin etmek ve kendi egolarımız için yeni bir canlı dünyaya getirmek mantıksız geliyordu ama evliliğin meyvesi ve canlıların genlerinde bulunan soyunu devam ettirme duygusu insanı tetikliyor.Kendi genlerini taşıyan belki sana belkide çok sevdiğin eşine benzeyen minik bir insan ne tatlı olur diye düşününce herşey değişiyor.Gerçi çocukları çok ama çok seviyorum,zaten bir gün çocuk sahibi olmak isteyeceğimi biliyordum ve şuan o zamanlardayım :))))))

kobracım annelik duygularını tatmin için dünyaya bebek getirmek fikri sana bencilce gelmesin canım.. buda kendin için yaptığın bişey olsun bu hayatta ve karşılığında dünyaya gelme fırsatı tanıdığın, senden ve eşinden oluşmuş ama tamamen sizden ayrı bi insan olucak o. yani malesef bu dünyada onun mutluluğunu ne kadar garanti edebiliriz bilinmez ama ne olursa olsun yaşamak güzel ve sen onun yaşamasına aracı olucaksın..bu süper bişey bence

sağol canım benim, haklısın düşüncende....

kobracım annelik duygularını tatmin için dünyaya bebek getirmek fikri sana bencilce gelmesin canım.. buda kendin için yaptığın bişey olsun bu hayatta ve karşılığında dünyaya gelme fırsatı tanıdığın, senden ve eşinden oluşmuş ama tamamen sizden ayrı bi insan olucak o. yani malesef bu dünyada onun mutluluğunu ne kadar garanti edebiliriz bilinmez ama ne olursa olsun yaşamak güzel ve sen onun yaşamasına aracı olucaksın..bu süper bişey bence

Haklısın fıstık arkadaşım benim.Bu düşünceler bocalama dönemimdi,acaba anne olmalımıyım yoksa...
Aslında her kadın bu duyguyu tatmalı ve de hakediyor,zaten Allah'ın kadınlara bir lutfu.
Ama ve Lakin İnsan yinede düşünüyor o miniklere su bile bırakmıyoruz.

Ümitlendirme beni çok yatkınım inanmaya:))))))))
Her ayın bir haftası hamile geziyorum eheheheheh
Sanırım her aydan bir hafta alırsak 36 ayda doğurmuş olmam gerek

Haklısın fıstık arkadaşım benim.Bu düşünceler bocalama dönemimdi,acaba anne olmalımıyım yoksa...
Aslında her kadın bu duyguyu tatmalı ve de hakediyor,zaten Allah'ın kadınlara bir lutfu.
Ama ve Lakin İnsan yinede düşünüyor o miniklere su bile bırakmıyoruz.

evet malesef tüketiyoruz herşeyi ama biz yerimizi onlara bırakıcaz bi süre sonra kalanlarıda onlar tüketmeye devam edicek ve bu böyle sürücek :))

Ümitlendirme beni çok yatkınım inanmaya:))))))))
Her ayın bir haftası hamile geziyorum eheheheheh
Sanırım her aydan bir hafta alırsak 36 ayda doğurmuş olmam gerek

hehehehe şimdi bu ay tamam dicem iyice gaz vermiş olucam o yüzden hayırlısı diyim ben güzelcim ama bişeyi iyi biliorum belki bu ay (amin) belki gelecek ay bu iş olacak ve bizim göbeklerimiz şişmeye başlıcak canım

ama ben meraktan çatlarım kaydirigubbakcemile3yarına kadar yasemin inş.sabah baktığımda senin sonucu yazmış olursun hayırlısı olsun inş.rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıklı bebişlerle:Saruboceq:

slm arkadaslar 6 ay once kımyasal gebelık yasadım ve tam bosverıp aman olmazsa olmasın dedıgım zaman hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyumkaydirigubbakcemile3Rabbım ısteyen herkese bu mutlulugu yasatsın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslar 6 ay once kımyasal gebelık yasadım ve tam bosverıp aman olmazsa olmasın dedıgım zaman hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyumkaydirigubbakcemile3Rabbım ısteyen herkese bu mutlulugu yasatsın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler bitanemmmm darısı başımızaaaalkisalkisalkis

Back