- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.601
Bu arada ben hazırlanıp çıkıcam,akşama görüşürüz şekerlerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bugün zamanım artar,saat 1 gibi çıkarım sanırım 4 gibi evde olurum diye düşünüyorum,sonrada yazışmaya devam ederiz.Son gün çok sıra oluyor ama son güne daha çok var.Ben erkenden halletmek istiyorum.
Bu arada ben hazırlanıp çıkıcam,akşama görüşürüz şekerlerim
kızllaarr selam şimdi 2010 mart annelerine baktım bi garip oldumbi zamanlarbende o listedeydim offf offf mafoldumben
kızllaarr selam şimdi 2010 mart annelerine baktım bi garip oldumbi zamanlarbende o listedeydim offf offf mafoldumben
kızlar size bir soru sormak istiyorum öğlen arası arkadaşımlada konuştuk neden çocuk sahibi olmak istiyosunuz....cevaplarsanız sevinirim...
kızlar sabah birazcık lekelenmem oldu hepsi ooooo....hiç böyle olmamıştım....
yasemincim her iki durumada hazırlıklı sayılırsın.. e bizim buna bi netlik kazandırmamız lazım eğer yarın sabaha kadar gelmezse bişey lütfen pzt yi bekleme ve test yap tatlım varsa bişey bi an evvel öğren bence
bencede netlik kazanmalı canım aklım karıştı...sabaha kadar sökmezse hemen alıyorum test :))):hulya:
lütfen gelmesinnnnnnnninsallah hamişsindir canım
sabahta demiştim bakarsın başka türlü bir lekenmedir belki diye.şimdi heycanlandım inşallah hamişsindir :CüvCüv:
hadi rast gelsin güzelimm.. bu arada şöyle bi gözüm takıldı sayfa sayısınada sanırım 999 da seni görücez hamile hıı :Saruboceq: