- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.461
inşallah gelmez yasemincim ya inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun bebeğine canım arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabaa
ececım cok ama sevındım allahım tamamına erdırsın ınsallah.çok mutlu oldum...sıkıntılı bekleyıs mutlulukla sonuclandı süper bısey bu...
cınsel ılıskıden bencede yasemınımın dedıgı gıbı 12 hafta uzak dur bebısımızın rahat gelısımı ıcın..hem zaten bu ılk uc ay ısteksızlıkte olur...
bende dün doktora gıttım kızlar 5 gun rapor verdı doktorum..ve igne verdı 3 adet ayrıca ücer gun arayla dün vuruldum ilkini popom acıyoo halaa :))) bebişim de ıyıydı cok şükür...allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder.nerde varsa herkese....
tebrik ederim canim.Allahim sagliklica kucagina almayida nasip etsin.![]()
Yasemİncİm hakkında hayırlısı olsun İnŞallah
kobracım hayırlısı olsun gİt tabİ ah Şu doktor İŞİ benİmde baŞımda ama hala kİme gİdeceĞİme karar veremedİm İyİ bİr doktor olsun İstİyorum baŞtan savma muayene etmesİn ama bakalım kısmet
fantastİkacım sen nasılsın canım ÖrgÜ bİttİmİ ÜrgÜ:))
bİrperİ gÜzel hamİŞ Çok sevİndİm bebİŞ bÜyÜmeye devam edİyor hadİ bakalım İnŞallah kucaĞna alacaĞın gÜnlerİde gÖrÜrÜz
ececİk sen nasılsı bakİm pıt pıt atıŞları duydun rahatsın İnaŞŞalh senİnde kucaĞına aldıĞın gÜnlerİ gÖrÜrÜz
esterya canım sen nasılsın İyİleŞtİnmİ bİraz
lİghtlİfe busem sİz nasılsınız
Fantastikam biz ne zaman hamile kalcaz ya ????
İkimizdende tık yok,ne olcek halimiz yahu
geçmiş olsun kobracım ne ilacı kullanıyosun?