• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:Saruboceq:BEKLEME LİSTEMİZ:Saruboceq:
-yasemin66..................9 ekim
-fantastika...................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx.............korunma süresi bitti bayram
-esterya....................korunma süresi beklemede
-lighlife.....................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................1 kasım
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55.............korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-volına.....................korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal..................belkide hamiş bekliyoruz
-skorpion74...............22 kasım

:CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına................... :CüvCüv:
2-biperi....................:CüvCüv:
3-eceyas..................:CüvCüv:
4-özgekrd................:CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

Yasemıncım hakkında hayırlısı olsun ınŞallah
kobracım hayırlısı olsun gıt tabı ah Şu doktor ıŞı benımde baŞımda ama hala kıme gıdeceĞıme karar veremedım ıyı bır doktor olsun ıstıyorum baŞtan savma muayene etmesın ama bakalım kısmet
fantastıkacım sen nasılsın canım ÖrgÜ bıttımı ÜrgÜ:))
bırperı gÜzel hamıŞ Çok sevındım bebıŞ bÜyÜmeye devam edıyor hadı bakalım ınŞallah kucaĞna alacaĞın gÜnlerıde gÖrÜrÜz
ececık sen nasılsı bakım pıt pıt atıŞları duydun rahatsın ınaŞŞalh senınde kucaĞına aldıĞın gÜnlerı gÖrÜrÜz
esterya canım sen nasılsın ıyıleŞtınmı bıraz
lıghtlıfe busem sız nasılsınız

kızlar merhabaa

ececım cok ama sevındım allahım tamamına erdırsın ınsallah.çok mutlu oldum...sıkıntılı bekleyıs mutlulukla sonuclandı süper bısey bu...

cınsel ılıskıden bencede yasemınımın dedıgı gıbı 12 hafta uzak dur bebısımızın rahat gelısımı ıcın..hem zaten bu ılk uc ay ısteksızlıkte olur...

amin canım hepimizinkini yeterki sağlıklı sağ salim geçirelim bu dönemi.sen nasılsın bulantılar devam ediyormu ? sen naptın ne kadar uzak durdun cinsellikten?

bende dün doktora gıttım kızlar 5 gun rapor verdı doktorum..ve igne verdı 3 adet ayrıca ücer gun arayla dün vuruldum ilkini popom acıyoo halaa :))) bebişim de ıyıydı cok şükür...allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder.nerde varsa herkese....

ne iğnesi peri bu? bebişin iyi olmasına çok sevindim.bişi sorucam çok sık doktora gidiyosun gibi doktor bana 1 ay sonraya randevu verdi normalmi bu arada başka doktora gitmelimiyim.

belenaycım çok iyiyim canım sen nasılsın.? hayatımda belkide çok az yaşayabileceğim heycanı yaşadım dün pıt pıtları görünce :) çok güzel bir mucize :)

Kızlar yaklaşık 3 günden beri sürekli midem bulanıyor,şu kullandığım ilacın yan etkisi bu.Hemen heyecanlanmayın :))))
ılaçdan kurtulucam inş.bu ay.

en kısa zamanda hamile kalıcağına canı gönülden inanıyorum.sıkma canın herşeyin bir vakti var sende biliyosun.

canlarım günaydın oh iki gündür göbişim azcık indi hastalandım diye heralde hiç bukadar sevinecegimi bilmezdim hastalandıgım için :)

Yasemİncİm hakkında hayırlısı olsun İnŞallah
kobracım hayırlısı olsun gİt tabİ ah Şu doktor İŞİ benİmde baŞımda ama hala kİme gİdeceĞİme karar veremedİm İyİ bİr doktor olsun İstİyorum baŞtan savma muayene etmesİn ama bakalım kısmet
fantastİkacım sen nasılsın canım ÖrgÜ bİttİmİ ÜrgÜ:))
bİrperİ gÜzel hamİŞ Çok sevİndİm bebİŞ bÜyÜmeye devam edİyor hadİ bakalım İnŞallah kucaĞna alacaĞın gÜnlerİde gÖrÜrÜz
ececİk sen nasılsı bakİm pıt pıt atıŞları duydun rahatsın İnaŞŞalh senİnde kucaĞına aldıĞın gÜnlerİ gÖrÜrÜz
esterya canım sen nasılsın İyİleŞtİnmİ bİraz
lİghtlİfe busem sİz nasılsınız

:hulya::hulya: sanada öreyim belenaycım bebek battaniyesi belki uğurlu gelir arkadaşıma.. hatta hepimize teker teker öreyim hı valla belki uğur getirir.. ama sende bana bi şarkı gönderirsin tamammı

Fantastikam biz ne zaman hamile kalcaz ya ????
İkimizdende tık yok,ne olcek halimiz yahu

ah kobracım bi bilsem nolcaz biz mafoldumben

valla varya hiç aklıma gelmemişti böyle olucağı.. arkadaşım çok stres yapardı bundan taaa 10-15 yıl evvel benim çocuğum olmucak galiba diye .. bende saçmalama valla niye olmasın benim ne zaman istersem olucak seninde olucak derdim :)) o benden tam 1 yıl sonra evlendi dr çocuk için bekleme sakın dedi ve şuan neredeyse 1 yaşında çocuğu var :)) ben 2 buçuk yıl korundum sonra bırakınca hemen hamile kaldım ama babayı aldım :)) artistlik yaptığımla kaldım yani :))

bundanda alıcak bi dersimiz var mutlaka.. içimdeki umut ilk günkü gibi umarım bu ay bizde hamileler kategorisine gireriz :Saruboceq:

Back