- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.421
selamlar arkadaslarrr
slm canım.. bugün sakin buralar herkes biyerlere gitmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar arkadaslarrr
arkadaslar merhaba bende temmuz da düşürmüştüm bebeğimi iki ay korunma vermişti biz korunmadık olmadı 2 ayda doldu zaten melegimin tekrardan gelmesini bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin
BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............09 ekim
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx.............korunma süresi bitti
6-esterya....................korunma süresinde
7-lightlife....................1 temmuz
8-busem68.................1 kasım
9-belenay...................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-seçil-ipek..............korunma süresi bitti
12-kobra....................korunma süresi bitti
13-volına....................korunma süresi bitti
14-esen55.................korunma süresi bitti
15-skorpion74............22 kasım
HAMİLELERİMİZ
1-sabına...................HAMİLE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
3-eceyas..................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
4-özgekrd................ HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla
olmuş canım eline sağlık....
hoşgeldiinn buyrunnnnnnnnn nerelerdeydin kız senklava: nerde bu devlet nerde bu millet
klava:
kızlar ece naptıki kaçtaydı randevusu
selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)
selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)
ececğim süper bir haber buuu...gözün aydın canım.....allahım nazarlardan korusun....maşallah yiğenimize....
çok sevindim canım gözün aydın.Allah saplıklı sıhhatlı bişekilde doğum nasip etsin.
ayyyyyyyy süperrrrr allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
amin hayalıcim ne yazacağımıda bilmiyorum mutluluktan.Allahım sizlerede nasip eder inşallah.