• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............09 ekim
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx.............korunma süresi bitti
6-esterya....................korunma süresinde
7-nurhayatk................1 temmuz
8-busem68.................1 kasım
9-belenay...................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-özgekrd................korunma süresi bitti
12-seçil-ipek..............korunma süresi bitti
13-kobra....................korunma süresi bitti
14-volına....................korunma süresi bitti
15-esen55.................korunma süresi bitti
16-skorpion74............22 kasım

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
3-eceyas..................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

selam kızlar...sabah işim vardı gelemedim işe evdeydim...sizden naber...benden iyilik malum 9 unu bekliyorum onun dışında bişey yok...

arkadaslar merhaba bende temmuz da düşürmüştüm bebeğimi iki ay korunma vermişti biz korunmadık olmadı 2 ayda doldu zaten melegimin tekrardan gelmesini bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin

arkadaslar merhaba bende temmuz da düşürmüştüm bebeğimi iki ay korunma vermişti biz korunmadık olmadı 2 ayda doldu zaten melegimin tekrardan gelmesini bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin

geçmiş olsun osmaniyecim umarım en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine a.s.

BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............09 ekim
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx.............korunma süresi bitti
6-esterya....................korunma süresinde
7-lightlife....................1 temmuz
8-busem68.................1 kasım
9-belenay...................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-seçil-ipek..............korunma süresi bitti
12-kobra....................korunma süresi bitti
13-volına....................korunma süresi bitti
14-esen55.................korunma süresi bitti
15-skorpion74............22 kasım

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
3-eceyas..................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
4-özgekrd................ HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

oldumu bilmiyorum ama listeyi düzelttim vereliniortak

selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)

selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)

ececğim süper bir haber buuu...gözün aydın canım.....allahım nazarlardan korusun....maşallah yiğenimize....

çok sevindim canım gözün aydın.Allah saplıklı sıhhatlı bişekilde doğum nasip etsin.

ayyyyyyyy süperrrrr allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh

bu arada su listede ben adımı göremicemmi yaw yırttım valla biyerlerimi kacgündür benide yazın diyeeeeeee

Back