• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)

ececim çok sevindim canım ya alkisalkisalkis ay nasıl mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza olsun

ececim çok sevindim canım ya alkisalkisalkis ay nasıl mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza olsun

amin canım sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum hep dua ediyorum sizler için inan.
doktora o kadar sorcaklarım vardı herşeyi unuttum :)

size sorayım ya cinsel ilişki nasıl olcak bundan sonra prezervatif yada başka bişi yapmamız lazımmı.ben bu aralar biraz uzak durdumda bebişe bişi olasın diye :) :kedi:

amin canım sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum hep dua ediyorum sizler için inan.
doktora o kadar sorcaklarım vardı herşeyi unuttum :)

size sorayım ya cinsel ilişki nasıl olcak bundan sonra prezervatif yada başka bişi yapmamız lazımmı.ben bu aralar biraz uzak durdumda bebişe bişi olasın diye :) :kedi:

bana hamileliğimde yasaklamıştı dr um...bencede uzak dur canım 12 haftaya kadar...malum en riskli dönem oo...

kızlar merhabaa

ececım cok ama sevındım allahım tamamına erdırsın ınsallah.çok mutlu oldum...sıkıntılı bekleyıs mutlulukla sonuclandı süper bısey bu...

cınsel ılıskıden bencede yasemınımın dedıgı gıbı 12 hafta uzak dur bebısımızın rahat gelısımı ıcın..hem zaten bu ılk uc ay ısteksızlıkte olur...

-yasemin66..................9 ekim
-fantastika...................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx.............korunma süresi bitti bayram
-esterya....................korunma süresi beklemede
-lighlife.....................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................1 kasım
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55.............korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-volına.....................korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal..................belkide hamiş bekliyoruz

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................
2-biperi....................
3-eceyas..................
4-özgekrd................

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

bende dün doktora gıttım kızlar 5 gun rapor verdı doktorum..ve igne verdı 3 adet ayrıca ücer gun arayla dün vuruldum ilkini popom acıyoo halaa :))) bebişim de ıyıydı cok şükür...allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder.nerde varsa herkese....

fantastıkamm dün battanıye ördugunden bahsetmıssın bende baslasam dıyorum hem kafam dagılır..bebiş için..nasıl yapmam

fantastıkamm dün battanıye ördugunden bahsetmıssın bende baslasam dıyorum hem kafam dagılır..bebiş için..nasıl yapmam lazım acebaaa

fantastıkamm dün battanıye ördugunden bahsetmıssın bende baslasam dıyorum hem kafam dagılır..bebiş için..nasıl yapmam lazım acebaaa

:))) :hulya: ben sanal başladım battaniyeye ama gerçekten örmek güzel olur.. geçen yıl örmüştü annem bana.. böyle parça parça örmüştü patchwork.. çok güzel olmuştu.. bibirlerine eklendii yerlerde böyle çiçek gibi şekliller vardı.. mesela bebek renklerinden hoş 3lü bi kombinasyon yapabilirsin bebeşin için.. içinede istersen polar diktirirsin

:))) :hulya: ben sanal başladım battaniyeye ama gerçekten örmek güzel olur.. geçen yıl örmüştü annem bana.. böyle parça parça örmüştü patchwork.. çok güzel olmuştu.. bibirlerine eklendii yerlerde böyle çiçek gibi şekliller vardı.. mesela bebek renklerinden hoş 3lü bi kombinasyon yapabilirsin bebeşin için.. içinede istersen polar diktirirsin

ellerıne saglık annecıgının canım benım...bakalım örnek arastırayım netten bıraz.gercekten zevlı olur hem vakıt gecer..hem ortaya guzel bıseyler cıkar

aynen pericim hem iyi bi terapi yöntemi örgü örmek kafanı iyi dağıtır, keşke bende başlasam öyle bişeylere ama akşam kendimi eve zor atıyorum vakit ayıramam sanıyorumki ona

Geçmişi okudum,pericim nasılsın ?
bu arada geçmiş olsun.
Bugün evimi temizlemek istedim,yarın sabah bol bol yazışırız artık,çok özledim hepinizi,fantastikacım çıkmış :(

-yasemin66..................9 ekim
-esterya....................korunma süresi beklemede
-izmirhayal..................belkide hamiş bekliyoruz
HAMİLELERİMİZ

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

canim benide eklermisin 22 kasim korunma süresi tesekkürler

günaydın ballar şekerler opuyorumnanaktan ne var ne yok.. benim acayip uykum var bu sabahta mirmirmirmir karanlıkta uyanıyorum ya hatta karga bile kahvaltısını yapmamış oluyor henüz.. e havada hafif serin nasıl zor oluyor o yatağı bırakıp kalkmak :1no2:

günaydın canlarım....fantastikam aynen yaaa....öğleden sonra gelsek işe süper olacak...:)) hala gelen giden yok bende akşam sancılarım oldu ...bakalaım yarın sabaha kadarda gelmezse hemen testimi yapıyorum :)))

yasemin66..................9 ekim
-esterya....................korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal..............korunma süresi bitti bayram
-skorpion74..............22 kasım
HAMıLELERıMıZ

Son düzenleme:
bende dün doktora gıttım kızlar 5 gun rapor verdı doktorum..ve igne verdı 3 adet ayrıca ücer gun arayla dün vuruldum ilkini popom acıyoo halaa :))) bebişim de ıyıydı cok şükür...allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder.nerde varsa herkese....

iyi olmana sevindim periciğim yinede dikkat et kendine :))):hulya:

Back