- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.441
ayyyyyyyy süperrrrr allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
amin hayalıcim ne yazacağımıda bilmiyorum mutluluktan.Allahım sizlerede nasip eder inşallah.
amin kusummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyy süperrrrr allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
amin hayalıcim ne yazacağımıda bilmiyorum mutluluktan.Allahım sizlerede nasip eder inşallah.
amin kusummmmm
selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)
ececim çok sevindim canım ya alkisalkisalkis ay nasıl mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza olsun
amin canım sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum hep dua ediyorum sizler için inan.
doktora o kadar sorcaklarım vardı herşeyi unuttum :)
size sorayım ya cinsel ilişki nasıl olcak bundan sonra prezervatif yada başka bişi yapmamız lazımmı.ben bu aralar biraz uzak durdumda bebişe bişi olasın diye :) :kedi:
fantastıkamm dün battanıye ördugunden bahsetmıssın bende baslasam dıyorum hem kafam dagılır..bebiş için..nasıl yapmam lazım acebaaa
:))) :hulya: ben sanal başladım battaniyeye ama gerçekten örmek güzel olur.. geçen yıl örmüştü annem bana.. böyle parça parça örmüştü patchwork.. çok güzel olmuştu.. bibirlerine eklendii yerlerde böyle çiçek gibi şekliller vardı.. mesela bebek renklerinden hoş 3lü bi kombinasyon yapabilirsin bebeşin için.. içinede istersen polar diktirirsin
selam kızlar ben geldim.bebişimin kalbini duydum gördüm çok mutluyum.6 hafta 2 günlükmüş.Allahım en kısa zamanda sizlerede versin bunu çok istiyorum :)
-yasemin66..................9 ekim
-fantastika...................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx.............korunma süresi bitti bayram
-esterya....................korunma süresi beklemede
-lighlife.....................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................1 kasım
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55.............korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-volına.....................korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal..................belkide hamiş bekliyoruz
HAMİLELERİMİZ
1-sabına...................
2-biperi....................
3-eceyas..................
4-özgekrd................
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla
bende dün doktora gıttım kızlar 5 gun rapor verdı doktorum..ve igne verdı 3 adet ayrıca ücer gun arayla dün vuruldum ilkini popom acıyoo halaa :))) bebişim de ıyıydı cok şükür...allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder.nerde varsa herkese....