- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.401
esteryam hoşgeldin Şeniz gittinmi dr a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gecmisi okudum yaseminim umarim guzel ve hayırlı haberler verirsin bize
fantastikam ozledim seni
belenaycım bence mutlaka cok iyi bir dr a gorun
ececim guzel haberlerini bekliyoruz guzellik
sweetbaby uzulme canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
ve diger arkadaslar hepinize guzel bir gun diliyorum
not: bende tam tavernacı oldum ha
canim ben dun Cerrahpasa ya gittim. Kadındoguma durumu anlattim. Dr bende kromozom sorunu oldugunu sanmadıgınısoyledi. genetige yonlendirdi. Genetik doktoruda aynı seyi soyledi. Bir suru tahliller istediler. Lupus yok efendim pıhtılasma falan filan hepsi icin kan aldilar ama kromozom testi icin 18 ocak a gun verdiler kan alacaklarmıs :) ve sonuclar 9 ay icinde cıkarmıs :)
aminn aminn alkisalkisalkisbelenaycım ,fantastika,esterya canlarım çok saolun.inşallah güzel haberler getiricem.sonra benim bebiş teyzelerinden kardeş istiycek ona göre çok çalışın :) Allahım en kısa zamnda hepinize ,bana sağlıklı bebişler nasip etsin.
ececim Allah izin verirse bu ay senin bebişi yanlız bırakmak istemiyorum hemen arkadan geliyorum bu ay olacak inşallah rabbim dilerse olmıcak bir şey yoktur bende rabbimden diliyorum hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar hadi bakalım geliyorum arkandan kızlar sıraya geçin hadi hepimiz eceye yetişelimvereliniortakbelenaycım ,fantastika,esterya canlarım çok saolun.inşallah güzel haberler getiricem.sonra benim bebiş teyzelerinden kardeş istiycek ona göre çok çalışın :) Allahım en kısa zamnda hepinize ,bana sağlıklı bebişler nasip etsin.
BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............09 ekim
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx.............korunma süresi bitti
6-esterya....................korunma süresinde
7-nurhayatk................1 temmuz
8-busem68.................1 kasım
9-belenay...................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-özgekrd................korunma süresi bitti
12-seçil-ipek..............korunma süresi bitti
13-kobra....................korunma süresi bitti
14-volına....................korunma süresi bitti
15-esen55.................korunma süresi bitti
HAMİLELERİMİZ
1-sabına...................HAMİLE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
3-eceyas..................HAMİLE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla
kızlar günaydınnnnnn