- Konu Sahibi tugbamurat
- #9.281
belenaycım drların adını buldum tahir özgüder ve kahraman kolday..dr kahramanın nette siteside var inceleyebilirsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu tepecikteki iyiymiş kız hem ssk olması iyi bi gitmek lazım eğer memnun kalırsam ona görünürüm devamlı memnun kalmazsam aara babam ara ne zor iş mi bu ya muayeneden daha zormuş doğru doktoru bulmakkaydirigubbakcemile3belenaycım bide tahir diye bi dr var soyadını unuttum ama tavsiyesini çok duydum tepecik devlet hastanesinde yaptırabiliyosun tahlillerini falan.. bide jazminin tavsiye ettiği kahraman bey var ay soyadı neydiki hatta sitesi var nette onada gidebilirsin ama karşıyakadaydı galiba
esteryacım her işin rast gitsin inşallah hayatımm.. sen neden kromozom analizi istiyosun
canım bilgim yok ama hayırlısı olur inşallah herşey temiz çıkarda bebeğine kavuşursun sosyal güvencen yokmu canım karşılamıyormu?kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaso sayesinde cerrahpaşa tıp fakultesi kadın dogumdan randevu aldım yarın gidicem. bakalım kromozom analizi testlerini yazacaklarmı bana.. yazarlarsa ve beleşe yaptırırsam super olacak. bu konuda bana akıl vermek ve tecrubelerini paylasmak isteyen varmı aceba?
fisfisfisbenneyaptımki:uhm::sm_confused::bbo:kafamçokkarıştılaelaelaelaelaehıı hatta benim hamileyken gittiğim yakup eratanında sitesi var inceleyebilirsin canım .. aslında oda çok iyibi dr hemde prof, diğerleri operatör ama olsun canım önemli olan işinde deneyimli ve bilgili olması ve ihtiyacın olduğunda rahatça arayabilmen.. benim yakup hocayla öyle olmadı maalesef ama devam etseydi hamileliğim belki olurdu.. off bilemiyorum ya belenaycım valla yaramı deştin bugün hamile kalsam yarın kime gidicem bilmiyorum..
yoksa üstünemi gördün bi test yap bakalımhihoyyytcanlarımmm günaydınnn napıonuzz hastamı oldunuzz:) gecmiş olsunn benim hastalıgım iki gün geldi üçüncü gün bitti noldu şimdi anlamadım ben cok gelir diye bekliyodum sasırdım valla
kan testi yaptıralkisalkisalkis4 gün gelirdi bu ay bariz cok az geldi belki bi gün ara vermiştir :) bakalım devam etcekmi bugün:)
4 gün gelirdi bu ay bariz cok az geldi belki bi gün ara vermiştir :) bakalım devam etcekmi bugün:)
kızlar sancım oluyor ara ara...adet desem daha var hayır olsun yaa...
kızlar şimdi genbe başladı sapıttı bu yaa:) yok kız üstüne görma deildir de daha düzene girmedi herhalde bide yapışıklık felan olmasın diye korktum dur bakalı başladı yine:)
lekelenme gibi devam edıyo kızlar benım kanama randevumda yarın bakalım ne dıycek doktor off bazen kafam takılıyo fena..ya kötu bısey varsa dıye
hıc bısey yapmıyorum gulum benım arada kalkıp mutfaga kadar yuruyorum gelıyorum öyle kendımı zorlayacak bısey yapmıyorum katıyyen...ama ıste ne bıleyım..
ay hadi hayır olsun yasemincim az kaldı dimi gününe