• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım drların adını buldum tahir özgüder ve kahraman kolday..dr kahramanın nette siteside var inceleyebilirsin canım

hıı hatta benim hamileyken gittiğim yakup eratanında sitesi var inceleyebilirsin canım .. aslında oda çok iyibi dr hemde prof, diğerleri operatör ama olsun canım önemli olan işinde deneyimli ve bilgili olması ve ihtiyacın olduğunda rahatça arayabilmen.. benim yakup hocayla öyle olmadı maalesef ama devam etseydi hamileliğim belki olurdu.. off bilemiyorum ya belenaycım valla yaramı deştin bugün hamile kalsam yarın kime gidicem bilmiyorum..

canlarımmm günaydınnn napıonuzz hastamı oldunuzz:) gecmiş olsunn benim hastalıgım iki gün geldi üçüncü gün bitti noldu şimdi anlamadım ben cok gelir diye bekliyodum sasırdım valla

belenaycım bide tahir diye bi dr var soyadını unuttum ama tavsiyesini çok duydum tepecik devlet hastanesinde yaptırabiliyosun tahlillerini falan.. bide jazminin tavsiye ettiği kahraman bey var ay soyadı neydiki hatta sitesi var nette onada gidebilirsin ama karşıyakadaydı galiba

esteryacım her işin rast gitsin inşallah hayatımm.. sen neden kromozom analizi istiyosun
şu tepecikteki iyiymiş kız hem ssk olması iyi bi gitmek lazım eğer memnun kalırsam ona görünürüm devamlı memnun kalmazsam aara babam ara ne zor iş mi bu ya muayeneden daha zormuş doğru doktoru bulmakkaydirigubbakcemile3

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaso sayesinde cerrahpaşa tıp fakultesi kadın dogumdan randevu aldım yarın gidicem. bakalım kromozom analizi testlerini yazacaklarmı bana.. yazarlarsa ve beleşe yaptırırsam super olacak. bu konuda bana akıl vermek ve tecrubelerini paylasmak isteyen varmı aceba?
canım bilgim yok ama hayırlısı olur inşallah herşey temiz çıkarda bebeğine kavuşursun sosyal güvencen yokmu canım karşılamıyormu?

hıı hatta benim hamileyken gittiğim yakup eratanında sitesi var inceleyebilirsin canım .. aslında oda çok iyibi dr hemde prof, diğerleri operatör ama olsun canım önemli olan işinde deneyimli ve bilgili olması ve ihtiyacın olduğunda rahatça arayabilmen.. benim yakup hocayla öyle olmadı maalesef ama devam etseydi hamileliğim belki olurdu.. off bilemiyorum ya belenaycım valla yaramı deştin bugün hamile kalsam yarın kime gidicem bilmiyorum..
fisfisfisbenneyaptımki:uhm::sm_confused::bbo:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

canlarımmm günaydınnn napıonuzz hastamı oldunuzz:) gecmiş olsunn benim hastalıgım iki gün geldi üçüncü gün bitti noldu şimdi anlamadım ben cok gelir diye bekliyodum sasırdım valla
yoksa üstünemi gördün bi test yap bakalımhihoyyyt

4 gün gelirdi bu ay bariz cok az geldi belki bi gün ara vermiştir :) bakalım devam etcekmi bugün:)
kan testi yaptıralkisalkisalkis

kızlar şimdi genbe başladı sapıttı bu yaa:) yok kız üstüne görma deildir de daha düzene girmedi herhalde bide yapışıklık felan olmasın diye korktum dur bakalı başladı yine:)

kızlar şimdi genbe başladı sapıttı bu yaa:) yok kız üstüne görma deildir de daha düzene girmedi herhalde bide yapışıklık felan olmasın diye korktum dur bakalı başladı yine:)

eğer hamile olmadığından eminsen kürtajdandır hayalcim ya böyle düzensizlikler normal diyolar ama

lekelenme gibi devam edıyo kızlar benım kanama randevumda yarın bakalım ne dıycek doktor off bazen kafam takılıyo fena..ya kötu bısey varsa dıye

belenaycım bence tahir beyi bi dene ben büyük ihtimalle ona gidicem hamileliğimde ama muaynanesi bucada yada burak ağcanında duydum methini oda alsancak devlette yaptırır tetkiklerini muaynaneside alsancakta 2. kordonda.. valla gerçekten çok zor, bu iki dr ada giden yakınlarım oldu ve hiç olumsuz bişey duymadım bence ikisinide bi arayıp görüşmek lazım hani gelsem tahlillerimi hangi hastanede yaptırabilirim diye.. e bide doğum olcak onuda hangi anlaşmalı özel hastanede yaptırabiliriz diye (bi hamile kalsam arıcam hepsini tek tek ama :)))

lekelenme gibi devam edıyo kızlar benım kanama randevumda yarın bakalım ne dıycek doktor off bazen kafam takılıyo fena..ya kötu bısey varsa dıye

pericim yoktur bişeyim gülüm ya.. belki çok yoruyosundur zorluyosundur kendini dikkat et canım ondan oluyodur.. senin varya bi çişe kalkman lazım değilmi.. hep yatman gerek.. aynı şey arkadaşıma olduğunda dr öyle demişti

hıc bısey yapmıyorum gulum benım arada kalkıp mutfaga kadar yuruyorum gelıyorum öyle kendımı zorlayacak bısey yapmıyorum katıyyen...ama ıste ne bıleyım..

hıc bısey yapmıyorum gulum benım arada kalkıp mutfaga kadar yuruyorum gelıyorum öyle kendımı zorlayacak bısey yapmıyorum katıyyen...ama ıste ne bıleyım..

canımm sen evdemisin ben iştesin sandım.. yat güzelim hep kıyamam ben sana bian evvel yarın olsada için rahatlasa

sen hala kan testi yapmadınmı bakim ya yaptırsana şu kan testini kızım ne bekliyon bebeğin doğmasınımı nerdeyse doğuracaksın hala bekliyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yada bi doktora görün derim bebiş yoksa sebebini öğrenirsen[/QUOTE]

KIZLAAAAR 6 GÜN OLDU VE BEN HALA KAN TESTİ YAPTIRMIYORUM ISRARLA
3.İDRAR TESTİNDE ÇOK AMA ÇOK SİLİK BŞYLER GÖRDÜK AMA BUNA RAĞMEN HEYECANLANMADIK SONRA DAYANILMAZ ADET SANCILARIM OLUYOR GEÇİYOR KARNIM BATIYOR SIK WC YE ÇIKIYORUM AKINTIM SARI RENK SANIRIM UFAK BŞY VAR İÇİMDEEE :icecream: YARIN SABAH YİNE İDRAR TESTİ YAPICAM VE SONUCA GÖRE ARTIK BEBEK DOĞMADAN BİR KAN TESTİ DE YAPTIRIR HABER VERİRİM CANLARIMMM lülülülülülü

ececim senin randevunada çok az kaldı..bende heyecanlanıyorum valla..müjdelerle geliceksin bize inşallah.. varmı ağrılarından başka şikayetin falan..

Back