• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ben bu ay çörwkotu bal tarçın üçlüsüne başladım bide gece yatarken iki incir birbardak sütle blendırdan geçirip içiyorum bakalım ne olacak Allahım hayırlısını nasip eder inşallah

inciri sütlemi içiyosun canım iyimi oluyomuş o bende deniyim bari suyuyla uğraşmaktan iyidir:))

günaydın canım valla şikayet yok ondan bende korkuyorum benim midem hiç bulanmıyor iştahım daha çok açıldı sanki :)) birtek kasıklarıma ara ara ağrı saplanıyor , bel ağrısı işte eh diyeyim .nasıl geççek bu 2 hafta bilmiyorum inşallah herşey yolundadır.

inşallah ececim ama biliyosun hamileliğini hiç anlamadan geçirenler var.. biz bunu kriter olarak alıyoruz ama şikayet olmaması demekte bi aksilik var demek değil asla.. sen aklına güzel şeyleri getirmeye çalış hep güzelim

beleneyacım hoş bulduk.kardeşine hayırlı olsun canım mezuniyetinide görürsünüz.

bugün cevaplarım biraz geç oluyor kusura bakmayın anca okuyup yazabiliyorum malum pazertesi :))

inşallah ececim ama biliyosun hamileliğini hiç anlamadan geçirenler var.. biz bunu kriter olarak alıyoruz ama şikayet olmaması demekte bi aksilik var demek değil asla.. sen aklına güzel şeyleri getirmeye çalış hep güzelim

canım öyle ama benim ilkindede bişi olmamıştı ondan biraz şüpheleniyorum kafayı takmamaya çalışıyorum ama ne bileyim işte .inşalalh çok sağlılıklıdır .bu gidişle kalp atışını duyunca bayılırım herhalde :)

belenaycım hayırlı olsun kardeşin için mezuniyetinide göstersin allah başarıyla

yasemincim mayısta serbest kalabilirdik ama yinede korunmuştuk biz öyle gerekmişti.. işte haziran temmuz ağustos ve şimdi eylül yani 4 ay oldu umarım son aydır bu ay :))

inşallah son aydır canım.....berarber hamile kalırız fantastikam.....

fantastikacım incirle sütü nette okumuştum hamile kalmadan önce bir ay kadar denemiştim ondan sonraki ay hamile kaldım ondanmı oldu bilmiyorum tabi ama herşey rabbimden şifa ondan bunlar vesile sebeblere sarılmak lazım hani bir kez daha deneyeyim dedim

Yasemıncım ne duysam yapasım gelıyor yeterkı rabbım hayırla ve saĞlıkla gÖndersın bebeĞımı

günaydın kızlarrrr,
iyi güzel geçen mutlu bir hafta diliyorum.
benim dün adetim geldi,ama ben çok sevindim,adetlerim çok düzensiz,ben pkos luyum,2 ay sonra nihayet adet oldum,bu yüzden çok mutlu oldum.zemuszemus

günaydın kızlarrrr,
iyi güzel geçen mutlu bir hafta diliyorum.
benim dün adetim geldi,ama ben çok sevindim,adetlerim çok düzensiz,ben pkos luyum,2 ay sonra nihayet adet oldum,bu yüzden çok mutlu oldum.zemuszemus

hakkında hayırlısı olsun sibelciğim....düzenli olmasına sevindim....

inşallah son aydır canım.....berarber hamile kalırız fantastikam.....

amiiiin yasemincim amma güzel olur öyle bişey olsa..

fantastikacım incirle sütü nette okumuştum hamile kalmadan önce bir ay kadar denemiştim ondan sonraki ay hamile kaldım ondanmı oldu bilmiyorum tabi ama herşey rabbimden şifa ondan bunlar vesile sebeblere sarılmak lazım hani bir kez daha deneyeyim dedim

inciri sütle blendırda karıştırıyoruz o kadar dimi belenayım deniyim bari bende.. napalım umut fakirin ekmeği derler

kızlar tubişle konuştum msnde selamı var hepinize....

yaaa nasılmış varmıymış bi gelişme

ben testi tekrarlamıştım silik çizgi kaybolmuştu ama 35 gün oldu hastalanmadım bekliyorum hala hastalanmayı

hayalcim normal ama güzelim eğer gebelik yoksa 40 günü bulabilirmiş kürtaj sonrası adetin ama gebelik varsa ki hayırlısı o zaman kaydirigubbakcemile3 süper olur

ah sorma fantastikam tekrar düşük yapmış tubişim....yeniden araştırılma yapılmış tiroid ve romatizma çıkmış...romatizmadan olur demiş dr u....bu gün tekrar gidecekti dr a...bir ara gelecek topigede...

ah sorma fantastikam tekrar düşük yapmış tubişim....yeniden araştırılma yapılmış tiroid ve romatizma çıkmış...romatizmadan olur demiş dr u....bu gün tekrar gidecekti dr a...bir ara gelecek topigede...

aaaaaaaa çok üzüldüm canım benim ya valla bak şimdi dilerim bi an evvel iyileşir bişeyi kalmaz ve tekrar sağlıkla hamile kalır .. niye gelmiyomuş peki onu söyledimi

Back