Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Benim de uzun zamandır ilk kez erken adet oldum.3 gün kadar... Stresten midir nedir bilmiyorum. Normalde 28 günde bir olurum,düzensiz değildir. Bu erken adet, bu ayki yumurtlamayı olumsuz etkiler mi acaba?:uhm:

Benim de uzun zamandır ilk kez erken adet oldum.3 gün kadar... Stresten midir nedir bilmiyorum. Normalde 28 günde bir olurum,düzensiz değildir. Bu erken adet, bu ayki yumurtlamayı olumsuz etkiler mi acaba?:uhm:
canım yumurtlamayı etkileyeceğini sanmıyorum adetinin geldiği ilk günü birinci gün kabul edersin sorun çözülür sanırsam zemuszemus

Merhaba dunya guzelleri uzun zamandir giremedim, uykum yok cok stresliyim bir acayim dedim sayfayi. bazi talihsiz olaylar yasiyorum isle ilgili..

isimlerinizi teker teker saymayacagim ama hepinizi cok ozledim..

Hele biri varki beni unuttu bugunlerde kendisini saglam bir pataklamam lazim : :)

Hamile kalmis olan tum arkadaslarimiza sorunsuz saglikli keyifli bir hamilelik diliyorum, darisi hepimizin basina :)

Herkese Sevgiler

Not: Ben bir sure daha bebek dusunmuyorum arkadaslar..

esteryacım hoşgeldin bizi unutmamış olmana sevindim nasılsın canım işyerindeki sorun herneyse inşallah kısa zamanda düzelir sıkma canını Allah büyük bebek konusundada hakkında hayırlısı olur inşallah seni seviyoruz özletme kendini arada bi iyiym de yeter canımopuyorumnanaktan

slm kızlar bugün işyerinde sistemler bozuktu o yüzden giremedim hiç... nasılsınız bakalım.. görünüşe göre herkesin bi mazereti var demekki bugün çünkü bi hayli boşlanmış topiğimiz..

etkileyeceğini hiiç sanmıyorum dilemmacım belenaya katılıyorum.. sen çalışmalar devam et canım kaydirigubbakcemile3

aman yarabbim kimleri görüyorum aman çok özlemişim bu ismi okumayı Şeniz ... esteryam pataklama beni zaten kıyamazsınki sen bana.. ama valla burdaki herkes hepimiz çok özledik senin sohbetlerini azda olsa uğra lütfen

belenaycım nasılsın keyifler nasıl.. ben çok halsizim uzanıp dinlenmek istiyorum:) dışarısı socakmış çıktım birz halsiz bıraktı

günaydın anlar nerelerdesiniz yaaaa sıkıldım hadi gelin pazartesi gelsede hepiniz toplansanız burada
FANTASTıKAcım benimde hala uykum var yorgunum hep yatasım geliyor yarında muğlaya gidiyorum kardeşimi bırakıp gelicem okula onun üzüntüsü sevinci bir arada ayrılmak zor geliyor ama okuyacağı içinde seviniyorum işte böyle karmaşık duygular içindeyim

FANTASTıKA
YASEMıN66
ESTERYA
BıRPERı:CüvCüv:
SABıNA:CüvCüv:
SıBELA
KOBRA
ECEYAS:CüvCüv:
ıZMıRHAYAL
VOLıNA
LıGHTLıFE(NURHAYATK)
AY_SHE
BUSEM68
BELENAY
TUGBAMURAT
ÖZGEKRD:CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum bu size süper bir haberim var ben 7 haftalık hamileyim inşalah salı günü dr a gideceğim rabbim olmayanlara da vers in inşallah öptüm hepinizi

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum bu size süper bir haberim var ben 7 haftalık hamileyim inşalah salı günü dr a gideceğim rabbim olmayanlara da vers in inşallah öptüm hepinizi
AYYY CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM RABBİM BU SEFER HAYIRLA VE SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER KIZ SEN NERELERDESİN BAKİM ÇABUK ANLAT NASIL OLDU YANİ NASIL YAPTIĞINIZ SİZE KALSINDA:kedi:KALAN KISMINI ANLAT HADİ MERAK EDİYORUM

valla canım benim anlatılacak pek birşey yok malum önceden bahsetmiştim kendi evime taşınma telaşım vardı herkes yeni ev yeni bebek diye dalga geçiyordu bizde he he deyip geçiyorduk ve bir kere denedik ama ümit yoktu aslında sonra ben regl olmadım ama strese bağladım arife günü kendi evime taşındım çok şükür ve geçen gün test yaptım anında 2. çizgiyi gördüm ki zaten mide bulantıları kokulara hassasiyet ve göğüste acıma oluyordu ve sonuç itibariyle 7 haftalık hamileymişim salı günü dra gideceğiz ve bakalım ne diyecek inşallah kalp atışlarını duyarım bu sefer ne diyeyim herşey kısmet rABBıM hepinize nasip etsin inşallah bütün kalbimle diliyorum canlarım

çatlak mısın kızım sen naniknanik nasılda uydurmuş şarkıyı :dance: bende söyleyim aynısından doktor civanım ah bebiş istiyor canım :dance:

kızlar buarada benim adet bu ay erken geldi 22 sinde. 3 gün erken..şarştım kaldım vallaa.. kafamçokkarıştı

hee bu arada ne kadar korunsakta buay ciddi şüphelerim vardı gebelik konusunda.Kokulara karşı istemsiz bişekilde bi hassasiyet,göğüslerim oldu bomba :roflol: ara ara miğde bulantısı,yumurtalıklarda ağrı,belde ağrı.Hatta bikere belim ve yumurtalıklarım okadar ağrıdıki sahurda bişey hazırlayamadım eşime hazırlattım yedim ve yine o topladı zavallım.Geçen seferkinde de böyle olduğundan acaba diye düşünüyodum ama aksine erken adet oldum.Sonra aklıma bi şüphe düştü üstünemi görüyorum??? çünkü adetimin son günü bugün (buarada uzun da sürdü normalde 5 günde biter bugün 7.gün) ve hala kokuya hassasiyet var.Bide acaba benim değerlermi yükseldi diye tırsmıyo da değilim. Artık testi aylık yaptırıyorumya Bakalım ayın 1inde test günüm.ınşallah değerlerde bi yükselme yoktur yaaa.. Değerde yükselme varsa da bebiş için yükselmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…