- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.001
canım yumurtlamayı etkileyeceğini sanmıyorum adetinin geldiği ilk günü birinci gün kabul edersin sorun çözülür sanırsam zemuszemusBenim de uzun zamandır ilk kez erken adet oldum.3 gün kadar... Stresten midir nedir bilmiyorum. Normalde 28 günde bir olurum,düzensiz değildir. Bu erken adet, bu ayki yumurtlamayı olumsuz etkiler mi acaba?:uhm:
canım yumurtlamayı etkileyeceğini sanmıyorum adetinin geldiği ilk günü birinci gün kabul edersin sorun çözülür sanırsam zemuszemus
esteryacım hoşgeldin bizi unutmamış olmana sevindim nasılsın canım işyerindeki sorun herneyse inşallah kısa zamanda düzelir sıkma canını Allah büyük bebek konusundada hakkında hayırlısı olur inşallah seni seviyoruz özletme kendini arada bi iyiym de yeter canımopuyorumnanaktanMerhaba dunya guzelleri uzun zamandir giremedim, uykum yok cok stresliyim bir acayim dedim sayfayi. bazi talihsiz olaylar yasiyorum isle ilgili..
isimlerinizi teker teker saymayacagim ama hepinizi cok ozledim..
Hele biri varki beni unuttu bugunlerde kendisini saglam bir pataklamam lazim : :)
Hamile kalmis olan tum arkadaslarimiza sorunsuz saglikli keyifli bir hamilelik diliyorum, darisi hepimizin basina :)
Herkese Sevgiler
Not: Ben bir sure daha bebek dusunmuyorum arkadaslar..
Benim de uzun zamandır ilk kez erken adet oldum.3 gün kadar... Stresten midir nedir bilmiyorum. Normalde 28 günde bir olurum,düzensiz değildir. Bu erken adet, bu ayki yumurtlamayı olumsuz etkiler mi acaba?:uhm:
Merhaba dunya guzelleri uzun zamandir giremedim, uykum yok cok stresliyim bir acayim dedim sayfayi. bazi talihsiz olaylar yasiyorum isle ilgili..
isimlerinizi teker teker saymayacagim ama hepinizi cok ozledim..
Hele biri varki beni unuttu bugunlerde kendisini saglam bir pataklamam lazim : :)
Hamile kalmis olan tum arkadaslarimiza sorunsuz saglikli keyifli bir hamilelik diliyorum, darisi hepimizin basina :)
Herkese Sevgiler
Not: Ben bir sure daha bebek dusunmuyorum arkadaslar..
AYYY CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM RABBİM BU SEFER HAYIRLA VE SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER KIZ SEN NERELERDESİN BAKİM ÇABUK ANLAT NASIL OLDU YANİ NASIL YAPTIĞINIZ SİZE KALSINDA:kedi:KALAN KISMINI ANLAT HADİ MERAK EDİYORUMkızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum bu size süper bir haberim var ben 7 haftalık hamileyim inşalah salı günü dr a gideceğim rabbim olmayanlara da vers in inşallah öptüm hepinizi
kızlar sağolun destekleriniz için evet en iyisi iyi bir doktor bulup herşeyi güzelce konuşmak işin garip tarafı herkes adetin gecikmesinden yakınır bende hep erken gwelmesinden yakınıyorum:)))bende var bi tuhaflık herhalde:)))
doktooooor civanıııım doktor doktor civanım ah bebiş istiyor canım ah kimlere sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?