• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ben kürtajdan sonra doğru düzgün bi doktora gitmedim adetim iyice düzensizleşti şimdi doktora gitsem bana doğum kontrol hapımı verir yoksa başka yolu varmı hani haplar hamişliğe engel şimdi biraz daha ertelemek istemiyorum soğan kürü yapayım diyorum bir türlü yapamadım bize aşılama yolu görünüyor galiba arkadaşlar ocakta başlayalım diyorum offf kafam yine karışık bu adet düzensizliğiyle bebek de zor olur diye düşünüyorum amaaan başladım yine bende he hayırlısı

belenayım bence dr a git güzelim çünkü sana düzenlemesi için doğum kontrol hapı vermez bence hamileliğe engel olmayan hatta tam tersine destekleyici haplar varya onlardan verir .. hatta sen ertelemek istemediğini söylersin hatta bence düzensizlik için değilde bebek için gidersen olaya direkt öyle yaklaşır.. bu arada kürleride yap arkadaşım sıkı bi takibe al şunu nolur

kızlar ben kürtajdan sonra doğru düzgün bi doktora gitmedim adetim iyice düzensizleşti şimdi doktora gitsem bana doğum kontrol hapımı verir yoksa başka yolu varmı hani haplar hamişliğe engel şimdi biraz daha ertelemek istemiyorum soğan kürü yapayım diyorum bir türlü yapamadım bize aşılama yolu görünüyor galiba arkadaşlar ocakta başlayalım diyorum offf kafam yine karışık bu adet düzensizliğiyle bebek de zor olur diye düşünüyorum amaaan başladım yine bende he hayırlısı

belenaycım bence mutlaka doktora görünmelisin.belki farklı bir hap verir .çünkü adet düzensiz olunca bebiş olması çok zor ama istisnalar yok değil benim yengemin gelinininde adet düzensiliği vardı ama bebişi oldu.lütfen moralini hiç bir şekilde bozma.

benim arkadaşımda aynı düzensizdi adeti, pcoluydu çok korkuyodu hamile kalamamaktan ve acayiiip stres yapıyodu ama 4-5 ay uğraştı sadece ve hamile kaldı şimdi bebeği 1 yaşında
hatta ben ondan çok daha rahatım yani okadar çok takardı ama o strese rağmen yine olduysa bebeği bizimde olur merak etmeyin kızlar

günaydın hayalcimm

ececim bence olumsuz bi durum olsaydı dr söylerdi mesela bana söylemişti kesenin çevresinde kanama var bu iyi bişey değil demişti yinede bekleyelim demişti ama ben biliyodum nolcanı yani.. seninde öyle bi durum olsaydı dr söylerdi.. iki haftaya kadar kalbini bile duyarsın inşallah.. hem sende belirtilerde var değilmi

doktor çok pozitifti endişelencek bişi yok dedi.valla belirti olarak haifif baş dönemeleri,göğüs ucalarım ağrıyo dokunamıyorum hatta,mide yanması ,bel ağrım bugün çok var belki çok yatmaktanda olabilir ama :)) ama öyle çok bulantı kusmam yok .

benim arkadaşımda aynı düzensizdi adeti, pcoluydu çok korkuyodu hamile kalamamaktan ve acayiiip stres yapıyodu ama 4-5 ay uğraştı sadece ve hamile kaldı şimdi bebeği 1 yaşında
hatta ben ondan çok daha rahatım yani okadar çok takardı ama o strese rağmen yine olduysa bebeği bizimde olur merak etmeyin kızlar

olucak tabi buna tüm kalbimle inanıyorum sadece biraz zaman gerekiyor biliyosun çok nazlılar :)) Allahım herkese hayırlısını nasip etsin.(amin)

ececim daha ne olsun bütün hamilelik etkileri var üstünde maşallah hem dr da çok pozitif konuşmuş sen içini ferah tut canım.. valla bunlar hem çok nazlılar hemde çok kandırıkçı.. bi doğsun sorarsın hesabını bunların

sormam mı ısırcam poposunu bi sağ salim doğsun. hem çok sevindiriyor hemde endişe üstüne endişe bu ne yaw.profesor olcam okuya okuya geç döllenme normal mi diye doktor adayları bile benim kadar araştırma yapmıyolardır :)) bazen keşke hiç birşey okumasam diyorum ama kendimi tutamıyorum.
geçen gün kuaföre gittim bi tane kız şu pankçılardan vardı nasıl tatlı bebişi vardı atmış bir kenera ağlıyo ilgilenmiyo hiç hayret ettim.biz olsak ooo ..çok pipiriğiz ondan herşeyimiz güç oluyo galiba onun gibi rahat olabilmeyi isterdim ama asla yapamam biliyorum.

bende yapamıyoum malesef.. adetime bikaç gün kala heyecanlanmaya başlıyorum elimde değil.. ama biliyomusun ececim şartlarda biraz bizi buna zorluyor mesela bayram boyunca hep oyalandım bişeylerle, dışardaydım gezdim yada evde sohbet ettim yanlız kalsam bile evde bişekilde oyaladım kendimi ama burda masanın başında önümde blgisayar yapacaklarım belli işimi bitirip hemen hamilelik mevzuna dönüyorum çünkü kendimi dinliyorum buna fazlaca vaktimiz var çünkü yani işimiz yoğun olduğu zamanlardada öyle farketmiyor yerimiz sabit çünkü

haklısın canım sebep bu çok fazla pc başındayız ve yapcak bişi yok haber oku oku nereye kadar sonra dalıyoruz hamilelikle ilgili heryere .bundanda haz alıyoruz ama farkındamısın birisinin hamileliğini yada yaşadıklarını dinlemek bezen çok svindiriyo bazen onun adına üzülüyoruz :)) yani ben öyleyim :kedi:

ben geldim ececim yemeğe gitmiştim.. evet aynen bazen ağlıyorum sevinçten birinin hamileliğine bazende üzüntüden kötü bişey olduğunda ne tuhaf halbuki burda tanıdığın kadar biliyosun ama yinede seviyosun bağlanıyosun yani ben şimdi buraya bakmadan duramam önümde net ben kendimi sıkıp girmicem hıı:) çok zor.. dediğin gibi aslında vaktimizi böyle geçirmek birazda hoşumuza gidiyor sonra bide söz veriyoruz birbirimize hamilelik konuşmayalım diye :)))))))))

kızlar saolun :)) internet programlarından hesapladığında 5+6 günlük gözüküyor.doktor 4 haftalık bir kese dedi. nebileyim ilk deneyim kötü olunca bunda da bişi olucak diye telaş yaptım bakalım 2 hafta içinde normal boyuta gelebilirmiş.ama akside olabilir tabi o yüzden çok zor geçicek 2 hafta var önümde.

ececiğim kötü düşünme. benim kardeşim kadın doğum doktoru ben hamile olduğumda bana hemen gitme erken 7-8 haftayken git hemen gidersen doğru düzgün görünmez hemde 7-8 haftalıkken kalp atışınıda duyarsın demişti.zaten doktor sana 2 hafta sonra gel demiş o da tam emin değil çünkü kalp atışının duyulmayacağı bir dönem. sen daha yenisin. iyi düşün ki iyi olsun.

kızlar sağolun destekleriniz için evet en iyisi iyi bir doktor bulup herşeyi güzelce konuşmak işin garip tarafı herkes adetin gecikmesinden yakınır bende hep erken gwelmesinden yakınıyorum:)))bende var bi tuhaflık herhalde:)))

doktooooor civanıııım doktor doktor civanım ah bebiş istiyor canım ah kimlere sorayım

belenaycım erken gelmesi bence geç gelmesinden daha iyi.. bak şimdi adetin bitince hemen başlasan çalışmalara ama en fazla birer gün ara vererek.. diyelimki 20 -24 gün arası adet oluyosun demekki adetten hemen sonrasını kaçırmamak lazım eğer hamileysen süper ama değilsende 2 -3 hafta sonra öğrenirsin olmadığını ne güzel işte.. e zaten dr ada gitçeksin şimdi bide şu soğansuyunu bi içsen tamam hayatım işte

ececiğim kötü düşünme. benim kardeşim kadın doğum doktoru ben hamile olduğumda bana hemen gitme erken 7-8 haftayken git hemen gidersen doğru düzgün görünmez hemde 7-8 haftalıkken kalp atışınıda duyarsın demişti.zaten doktor sana 2 hafta sonra gel demiş o da tam emin değil çünkü kalp atışının duyulmayacağı bir dönem. sen daha yenisin. iyi düşün ki iyi olsun.

canım bende artık takmamaya çalışıyorum bakalım hayırlısı neyse onu yaşıycaz.2 hafta sonra herşey belli olucak.sende varmı değişiklik ?

volinacım hoşgeldin nasılsın varmı bi gelişme

iyiyim canım. sen nasılsın. pek giremiyorum. ankaradaydım bayramda eşimin yanına gitmiştim. bende bir gelişme yok. her ay aynı şeyleri aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım. her ay takviyeler yap birşeylerle uğraş sonuç yok. eşimide strese sokuyordum. olmayınca sonra otur 1 hafta ağla. her ay aynı şey. bu ay çok takmamaya çalıştım. içimden ek birşey yapmakta gelmedi. yani bunun için takviye birşey yemedim içmedim. eşimede birşey demedim onu da strese sokmamak için. umutlu değilim. bakalım 5 ekim adet günüm.

iyiyim canım. sen nasılsın. pek giremiyorum. ankaradaydım bayramda eşimin yanına gitmiştim. bende bir gelişme yok. her ay aynı şeyleri aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım. her ay takviyeler yap birşeylerle uğraş sonuç yok. eşimide strese sokuyordum. olmayınca sonra otur 1 hafta ağla. her ay aynı şey. bu ay çok takmamaya çalıştım. içimden ek birşey yapmakta gelmedi. yani bunun için takviye birşey yemedim içmedim. eşimede birşey demedim onu da strese sokmamak için. umutlu değilim. bakalım 5 ekim adet günüm.

ay hadi inşallah bu ay olmuştur volinacım sakin geçmiş bi ay belki bebişte sana sakin sakin gelir bellimi olur hatta şu dönem çalışmalara ara verme bence :kedi:
bendede durum aynı valla artık adet olduğumda yaşadığım hayal kırıklığınada alıştım doğal karşılıyorum.. bıraktım bende kaderime :))) hayırlısı olsun nasılsa gelicek diyorum :))

fantastikacım bende şaşırdım benim adetim erken geliyor ama tam 10 gün sürüyor işte bu arada kaçırıyorsam günleri bilmem:))))arada kaynıyor olabilir benim yumurtalar:))

Back