• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Canlarım gÜnaydın halamı glmedınız yaaa
lıghtlıfe canım hakkında hayırlısı olsun ınŞallah
Özgecım tekrar tebrık ederım

günaydın güzeller.. ne var ne yok bakalım
ben yine gördüm kırmızı kartı.. ama neyseki maçın ilk dakikalarında çıktı.. dur dedi bana ümitlenmeyi kesssss:)))
bundada vardır bi hayır napalım.. geç olsun ama güç olmasın önemli olan o kızlar bu yaşadıklarımızdanda alacak bi dersimiz var mutlaka...

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum bu size süper bir haberim var ben 7 haftalık hamileyim inşalah salı günü dr a gideceğim rabbim olmayanlara da vers in inşallah öptüm hepinizi

özgecim hayırlı olsun canım inan çok sevindim ya allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. çok sevindirici bi haber sabah sabah moral oldu alkisalkisalkis

hee bu arada ne kadar korunsakta buay ciddi şüphelerim vardı gebelik konusunda.Kokulara karşı istemsiz bişekilde bi hassasiyet,göğüslerim oldu bomba :roflol: ara ara miğde bulantısı,yumurtalıklarda ağrı,belde ağrı.Hatta bikere belim ve yumurtalıklarım okadar ağrıdıki sahurda bişey hazırlayamadım eşime hazırlattım yedim ve yine o topladı zavallım.Geçen seferkinde de böyle olduğundan acaba diye düşünüyodum ama aksine erken adet oldum.Sonra aklıma bi şüphe düştü üstünemi görüyorum??? çünkü adetimin son günü bugün (buarada uzun da sürdü normalde 5 günde biter bugün 7.gün) ve hala kokuya hassasiyet var.Bide acaba benim değerlermi yükseldi diye tırsmıyo da değilim. Artık testi aylık yaptırıyorumya Bakalım ayın 1inde test günüm.İnşallah değerlerde bi yükselme yoktur yaaa.. Değerde yükselme varsa da bebiş için yükselmiştir. :utangac:

arasıra olur öyle lightlifecim ya değerlerin düşüşte tekrar çıkacağını hiç sanmıyorum hatta bence vucudun tam olarak yoluna giriyor diyebiliriz bile.. çünkü gerçekten adet belirtileri hamileliğe çok benziyor.. çocuk düşünmediğimiz zamanlarda bunun farkında değildik ama şimdi uzmanı olduk :))))))

Canlarım gÜnaydın halamı glmedİnİz yaaa

belenaycım ben geldim nasılsın canım.. benim bugün pek uykum yok aslında gecede deliksiz bi uyku çekmedim ama iyiym yinede maşallah :)))

günaydın kızlar

özge tebrikler çok sevindim :))

lightlife hakkında hayırlısı canım haberdar edersin

günaydın canlarım...izin bitti döndüm işe....çok zor oldu ama sabah 12 lerde kalkıyorduk hep 8 de kalkmak zor oldu biraz....
Fantastikam canım güzel yüreklim hayırlısı olsun güzelim...umutlarımız bir dahaki aya...sana sonsuz sevgilerimi yolluyorum....:))

özgeciğim ne kadar hoş bir haber bu gözün aydın...allah tamamına erdirsin inşallah......

ececim günaydın nasılsın canım bugün varmı şikayetler falan

yasemincim sevgini aldım içime sakladım canım arkadaşım.. dediğin gibi hayırlısı olsun gelecek aya kaldı napalım buymuş iyi olan demek..:gitme:

fantastikacım sıkma canını hayırlısı böyle demekki senin bebiş biraz nazlı olcak gibi inşallah önümüzdeki ay mutlu haberi alırız.

şükür geldiniz bende inlerle cinlerlerin maçını seyrediyordum burda yanlız yanlız:))))))
yasemin fantastika eceyas hoşgeldiniz benim çok uykum var dün muğlaya gittim kardeşimi okula bıraktım ve gece 1de döndüm eee yatasıya bayağı vakit oldu ve sabah zor uyandım

kızlar günüm yaklaştıkça ben panik oluyorum...bu ay ilk başlarda korunmadık....ama bakalım ne olacak normalde önümüzdeki ay bırakmamız lazım...aslında eşime bu ay bırakabiliriz dedim ama ikna olmadı...bakalım hayırlısı hakkımızda....rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın ne olur ....:((

şükür geldiniz bende inlerle cinlerlerin maçını seyrediyordum burda yanlız yanlız:))))))
yasemin fantastika eceyas hoşgeldiniz benim çok uykum var dün muğlaya gittim kardeşimi okula bıraktım ve gece 1de döndüm eee yatasıya bayağı vakit oldu ve sabah zor uyandım

ah kıyamam canım benim bak geldik .))) hayırlı okullar olsun kardeşine...hayırlı ablasın bak ellrinle bırakmışsın kardeşini....

belenaycım hayırlı olsun kardeşin için mezuniyetinide göstersin allah başarıyla

yasemincim mayısta serbest kalabilirdik ama yinede korunmuştuk biz öyle gerekmişti.. işte haziran temmuz ağustos ve şimdi eylül yani 4 ay oldu umarım son aydır bu ay :))

kızlar günüm yaklaştıkça ben panik oluyorum...bu ay ilk başlarda korunmadık....ama bakalım ne olacak normalde önümüzdeki ay bırakmamız lazım...aslında eşime bu ay bırakabiliriz dedim ama ikna olmadı...bakalım hayırlısı hakkımızda....rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın ne olur ....:((

yasemincim hadi bakalım hiç belli olmaz arkadaşım allah gönlüne göre versin iyi ypmışsınız bu ay denemekle ve ben hissediyorum bu sefer sağlıklı bi 9 ay geçiricez gerçekten o yüzden aslında rahat karşılıyorum biraz adetleri :)) bu hisse güveniyorum

belenaycım nolcak senin bu uyku durumun hayatım bak eşinin nöbetçi olduğu bi gün eve git hiçbi işe bakma direk at kendini yatağına şöyle uyu... gerçi çok uyuyuncada yorgun uyanıyor insan ama olsun iyi gelir bence sana

ben bu ay çörwkotu bal tarçın üçlüsüne başladım bide gece yatarken iki incir birbardak sütle blendırdan geçirip içiyorum bakalım ne olacak Allahım hayırlısını nasip eder inşallah

yasemincim hadi bakalım hiç belli olmaz arkadaşım allah gönlüne göre versin iyi ypmışsınız bu ay denemekle ve ben hissediyorum bu sefer sağlıklı bi 9 ay geçiricez gerçekten o yüzden aslında rahat karşılıyorum biraz adetleri :)) bu hisse güveniyorum
ah canım benim eve gidiyorumda uyuyamıyorumki yemek bulaşık derken vakit geçiyor gerçi erkende yatsam uyanamıyorum doymuyorum uykuya birde baş ağrısı bu bilgisayarlarda yapıyor bu halsizliği uyku hali baş ağrısı ama ne yapalımki onlarsızda olmuyor

ececim günaydın nasılsın canım bugün varmı şikayetler falan

yasemincim sevgini aldım içime sakladım canım arkadaşım.. dediğin gibi hayırlısı olsun gelecek aya kaldı napalım buymuş iyi olan demek..:gitme:

günaydın canım valla şikayet yok ondan bende korkuyorum benim midem hiç bulanmıyor iştahım daha çok açıldı sanki :)) birtek kasıklarıma ara ara ağrı saplanıyor , bel ağrısı işte eh diyeyim .nasıl geççek bu 2 hafta bilmiyorum inşallah herşey yolundadır.

Back