• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım ilk başlarda çoktu şimdi ara ara oluyor ama öyle çok değil.hayatım sen kendini biraz rahat bıraksan dinlemesen kendini ,taktın dimi akıntı olayına

:)))))) evet ya.. aslında bişey diyimmi bunların hepsi sıkıntıdan oluyo valla normalde aklıma getirmiyorum pek ve rahatım ama dün acayip kuruydu yani anla işte :kedi: o yüzden aslında canım sıkkın ve bunu hatta bunun gibi herşeyi bebeğe bağlıyorum.. anlatabildimmi 2 aydır alıştım aslında ilk zamanlar gibi dinlemiyorum kendimi çünkü belirti diye bişey yok bence adet öncesi yani

:)))))) evet ya.. aslında bişey diyimmi bunların hepsi sıkıntıdan oluyo valla normalde aklıma getirmiyorum pek ve rahatım ama dün acayip kuruydu yani anla işte :kedi: o yüzden aslında canım sıkkın ve bunu hatta bunun gibi herşeyi bebeğe bağlıyorum.. anlatabildimmi 2 aydır alıştım aslında ilk zamanlar gibi dinlemiyorum kendimi çünkü belirti diye bişey yok bence adet öncesi yani

kıyamam sana....bencede takılma belirtiye akıntıya falan....biraz nazlı meleklerimiz bizim biliyosun canım benim.....bekliyeceğiz fantastikam elden bişey gelmiyor ki kuzum.....

kobra kuaförde yatıya kaldı galiba delikafadulden

ya kızlar ses tonlarımızı hiç duymadık nasıl acaba sizinkiler ben bitek belenayınkini duydum tabi öyle güzel bi ses tonu varki onun yumuşacık

kobra kuaförde yatıya kaldı galiba delikafadulden

ya kızlar ses tonlarımızı hiç duymadık nasıl acaba sizinkiler ben bitek belenayınkini duydum tabi öyle güzel bi ses tonu varki onun yumuşacık

evet ya bende çok merak ediyorum görüntülerinizi falan.faceniz varsa ordan da eklesek ya birbirimizi orda resimlerimizi görürüz ne dersiniz?

Back