• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım nolur yanlış anlama ama gerçekten babası davasında gerçekten haklı ama o adamı görmek bile artık tüylerimi diken diken ediyor.tam medya biraz uzaklaşmıştı şimdi yine tam gün bu haberler of yani bundan dedim..tekrar ediyorum nolur yanlış anlama ...

hayır ececim hiç yanlış anlamadım tabiki, valla bende bıktım ama ne kadar bıksakta biz medyanın bu kadar üstünde durmasından sebep yakalandı allah korusun bu yarın hepimize olabilir... aayyyy neyse keselim en iyisi geriliyorum bende -tatlicadiarzu-konuştukça :))

kızlarrrr midemmmm çok bulanıyooooooooooo napıyım bennnnnn bayılıcam şimdiiii

kıyamazlar ya pericim naneli şeker iyi gelirmi acaba yada tuzlu kraker

canım bu c.tesiye randevu aldım.acaba nasıl muayne eder bir fikrin varmı ultrason üsten mi bakar yoksa altan mı?

kızlar merhaba,

ben de 6 haftalık bebeğimi düşürdüm.kürtaj olmadım.şimdi düşükten sonraki ilk adetimi bekliyorum.eğer düzenim değişmezse ayın 20'sinde adet olmam gerekiyo.benim eşim şehir dışında olduğundan ve doktor 1 ay korunursan daha iyi olur dediğinden bu ay hiç bebiş çalışması yapmadık.kızlar bir daha hamile kalamazsam diye o kadar çok korkuyorum ki...ılk hamileliğimi korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.düşükten sonra daha kolay hamile kalınabiliyo diyolar ama,

aramızda hamiş arkadaşlar var.acaba siz düşükten sonra korunmayı bırakıp kaçıncı ayınızda hamiş kaldınız?yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba,

ben de 6 haftalık bebeğimi düşürdüm.kürtaj olmadım.şimdi düşükten sonraki ilk adetimi bekliyorum.eğer düzenim değişmezse ayın 20'sinde adet olmam gerekiyo.benim eşim şehir dışında olduğundan ve doktor 1 ay korunursan daha iyi olur dediğinden bu ay hiç bebiş çalışması yapmadık.kızlar bir daha hamile kalamazsam diye o kadar çok korkuyorum ki...İlk hamileliğimi korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.düşükten sonra daha kolay hamile kalınabiliyo diyolar ama,

aramızda hamiş arkadaşlar var.acaba siz düşükten sonra korunmayı bırakıp kaçıncı ayınızda hamiş kaldınız?yardımcı olur musunuz?

canım öncelikle çok geçmiş olsun.aynı duyguları hepimiz yaşadık insan baya bir boşluğa düşüyor ama sakın umudunu kırma ve sakın vazgeçme.
ben 6 ay korundum 1,5 ay korunmadık ve şimdi 2 gün önce hamile olduğu öğrendim :))
allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin.

ececim hamile misiinnn ???

hadi hayırlısı inşallah ya ne güzeelll :) :) :) tebrik ederim.

günaydın kızlar bu arada

canım çok teşekkür ederim.kadir gecesi öğrendim fantastikamın cesaretiyle test yaptım ve sonucu öğrendik :)) darısı inşallah sizlerin başına.

canım bu c.tesiye randevu aldım.acaba nasıl muayne eder bir fikrin varmı ultrason üsten mi bakar yoksa altan mı?

bence alttan bakar çünkü kese çok miniktir zaten daha opuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

ben de 6 haftalık bebeğimi düşürdüm.kürtaj olmadım.şimdi düşükten sonraki ilk adetimi bekliyorum.eğer düzenim değişmezse ayın 20'sinde adet olmam gerekiyo.benim eşim şehir dışında olduğundan ve doktor 1 ay korunursan daha iyi olur dediğinden bu ay hiç bebiş çalışması yapmadık.kızlar bir daha hamile kalamazsam diye o kadar çok korkuyorum ki...İlk hamileliğimi korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.düşükten sonra daha kolay hamile kalınabiliyo diyolar ama,

çok geçmiş olsun olgay en kısa zamanda sağlıkla hamile kalmanı dilerim canım
sen biraz daha avantajlısın kürtaj olmamışsın, düşükten sonra hemen hamile kalanları duydum ben hatta seninde çok uzun bekliceğini sanmıyorum

eceyas hayırlı olsun tatlım.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın minnoşunu canım.Darısı başımıza olur inşallah.

fantastika canım sağol moral verdiğin için.inşallah ben tez zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırım.Benim gibi bebiş isteyen tüm arakadaşların da kucağı boş kalmaz inşallah.

kızlar yine çift çizgi anacım bu hormonlar benle oyun oynuyo

hayalcim niye yoruyosun kendini bu kadar kan testi yaptır canım ya.yani negatif bile çıksa sen yine şüphe ediceksin o yüzen yaptır şu testi. kızıcam artık ama aaaa...sevincez sevindirmiyosunda ya değilse diye..

canım işler yoğun malum bayram geliyo kıl tüy işleri:D cıkamıyorum bide 40 milyon da vermek koyuyo acıkcası burda 40 milyona yapıolar kan testinii:S

fantastika canım sağol moral verdiğin için.inşallah ben tez zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırım.Benim gibi bebiş isteyen tüm arakadaşların da kucağı boş kalmaz inşallah.

amin canım hepimizin çok masum insani bi isteği var anne olmak dilerim hepimizin dilekleri kabul olur

hayalcim niye yoruyosun kendini bu kadar kan testi yaptır canım ya.yani negatif bile çıksa sen yine şüphe ediceksin o yüzen yaptır şu testi. kızıcam artık ama aaaa...sevincez sevindirmiyosunda ya değilse diye..

bencede bencede

Back