Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim çok sevindim dr unun içine sinmesine.. amanda demek hareketlenmiş hıı kıyamazlar minicik ufacık ooyyy o büyücek dünyaya gelicek dahada büyücek seni beni geçicek onunda bebekleri olucak vay beee allahım ne büyüksün

hiç sorma gülüm hiç sorma allahım nerde varsın hepsını korusun....saglık sıhhat versın...kaderlerını bahtlarını guzel yazsın ınsallah....allaha emanet yarabbım

hemen ilaclarını falan verır hem...

bu doktorumda kızlar folık asıt yerıne elevıt yazdı bebe aspırını yazdı...ve progestana 20 gun daha devam edelım dedıı......

c.tesi giderim büyük ihtimal.elevit daha iyi diyolar folikten herşey içindeymiş.

ah canım ne güzel sağlıklı sıhhatli olur hep böyle inşallah çok güzel bişey

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) maşallah sübhanallah diyeyim nazarlardan

korusun Rabbim...

benim bebeğimde hareketlenmişti hala çok özlüyorum onu

unutamadım bi türlü mafoldumben tekrar sağlıkla bizede nasib olur inşallah canım

kobram canım benım sıkma canını hiççç olsun önumuzdekı aya artık zamanını beklıyor canım bebişin..hep hayırlısını dılemıyomuyuz bız

kobracım hayırlısı güzelim boşver napalım yani.. sen zaten pek umutlu değildin bu aya dair gelecek ay alıcaksın inşallah mutlu haberi.. sağlıklı hayırlı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…