• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Canım benimki bayram sonraya kalmaz 17 sinde olmadıysam hamile olma ihtimalim % 99,çünki ilaç kullanıyorum ve o düzen sağlıyor,dr.um regl olmazsan hamilesin demişti.Yani Cuma günü öğrenicez İnş.
Tabi yarın gelmez ise...

test yapsana kızzz:) bir gün önce cıkar benim üç gün önce cıkmıştıı

canım inşallah gebelik kesinleşir,ama bencede silik te olsa gebelik demektir bu,benimde çok silik çıkmıştı ama hamileydim,hadi inşallah kan testinde kesin öğrenirsin canım.

inşallah kesinleşir ama kan testini bir kaç gün sonra yapmayı düşünüyorum .

Canım benimki bayram sonraya kalmaz 17 sinde olmadıysam hamile olma ihtimalim % 99,çünki ilaç kullanıyorum ve o düzen sağlıyor,dr.um regl olmazsan hamilesin demişti.Yani Cuma günü öğrenicez İnş.
Tabi yarın gelmez ise...

ay inşallah ne mübarek bir aymış .

Şuan hiçbirşey hissetmiyorum,yani regl olabilirim,önceki gebeliğimde bir hafta önce anlamıştım,yarın hem misafirim var,koşuştururken zaman geçer :))))))))

ececim seninde aklında hep bebek oluyomuydu yani bebek için yapmıyorum tabi ama aklımdada oluyo hep hatta kendime unutmaya çalış diye öğüt veriyorum :))

ececim seninde aklında hep bebek oluyomuydu yani bebek için yapmıyorum tabi ama aklımdada oluyo hep hatta kendime unutmaya çalış diye öğüt veriyorum :))

canım aklından tamamen çıkarman mümkün değil ama ne bileyim işte ilişkiye girmeden önce sadece o anda aklında olmassa iyi olur ben öyle yapmaya çalıştım.bence faydasıda oldu galiba çünkü sürekli onu düşünürsen stres yapıyorsun ve olmuyor.eşinede çok hissetirme bebek çok istediğini yani onunda rahat olması çok önemli.yani onu çok proglama olursa olur de geç.

canım aklından tamamen çıkarman mümkün değil ama ne bileyim işte ilişkiye girmeden önce sadece o anda aklında olmassa iyi olur ben öyle yapmaya çalıştım.bence faydasıda oldu galiba çünkü sürekli onu düşünürsen stres yapıyorsun ve olmuyor.eşinede çok hissetirme bebek çok istediğini yani onunda rahat olması çok önemli.yani onu çok proglama olursa olur de geç.

Katılıyorum sana ,erkeklere pek hissettirmemek lazım,onlar daha çok stres oluyor

evet eşime öyle diyorum söylemiyorum ona hiçbişey ama benim aklıma geliyo :)) yani yumurtlama dönemimi bilpte bunu aklıma getirmemem imkansız...amaannn bi süre sonra bünyem bunada alışır heralde hatta belki alışmıştır bile :)) unutçam diye daha çok stres oluyorum :))

evet eşime öyle diyorum söylemiyorum ona hiçbişey ama benim aklıma geliyo :)) yani yumurtlama dönemimi bilpte bunu aklıma getirmemem imkansız...amaannn bi süre sonra bünyem bunada alışır heralde hatta belki alışmıştır bile :)) unutçam diye daha çok stres oluyorum :))

sters yapma güzelim ya herşey olucağına varıyor demiyormuyuz o yüzden sadece hayırlısını dilemek kalıyor bize.

pericim sen kan testini kaç gün sonra yaptın?
gülüm ben kan testı neyın yaptırmadın adet tarıhımden bi gun sonra hanı bıdebende koyu lekelenme oldu ya arkadasım bende de öle oldu dıyınce hemen test aldım yaptım bıdaha kan testıne gerek duymadım pazartesı testı yaptım...persembe falandı heralde doktora gıttım minicik olusmakta olan keseyı gördu dokttorum tatlım.....eger göremeseydı kan testı ısteyecektı ama gerek kalmadı hayatım.

kıslarrrrrrrrrr ben yenı doktoruma gıttımmmm süper süper süperrrrrrrr .çokama cok ıcıme sındı....

kızlarrr kuzumu gördummmmm 3 cm olmussss yavrummm hareket edıyo dedı doktorummmm ben pek anlayamadım amaaaa allahıma şükürler olsunnn yarabbımmm....çok ilgili çok ince çoooook kibar bı doktorum var artık...sadece konusması yetıyor ınsanı sakınlestırıyoooo...

3 hafta sonra ya cagırdı....o gun sanırım ense kalınlıgıda yapılacakkk kızlar dua edın hersey yolunda gıtsınnn nolur.....cok mutluyummm bennnn

bende acele etmek istemiyorum c.tesi yada bayramdan sonra çarşambamı gitsem ? hesaplamalar göre şimdi 4 hafta 6 günlük gözüküyor sen nedersin?

kıslarrrrrrrrrr ben yenı doktoruma gıttımmmm süper süper süperrrrrrrr .çokama cok ıcıme sındı....

kızlarrr kuzumu gördummmmm 3 cm olmussss yavrummm hareket edıyo dedı doktorummmm ben pek anlayamadım amaaaa allahıma şükürler olsunnn yarabbımmm....çok ilgili çok ince çoooook kibar bı doktorum var artık...sadece konusması yetıyor ınsanı sakınlestırıyoooo...

3 hafta sonra ya cagırdı....o gun sanırım ense kalınlıgıda yapılacakkk kızlar dua edın hersey yolunda gıtsınnn nolur.....cok mutluyummm bennnn

canım çok sevindim gönlüne göre bulmuşsun darışı başıma.ay yesinler onu büyümüşte hareket ediyomuş ne güzel bir duygu bu ya allahım isteyen herkese yaşatsın.

canım çok sevindim gönlüne göre bulmuşsun darışı başıma.ay yesinler onu büyümüşte hareket ediyomuş ne güzel bir duygu bu ya allahım isteyen herkese yaşatsın.

aminn canım aminnnnnnnn ...

dayanabılırsen bayramdan sonraya bırak ama ben olsam gıderdım kı öle yapmıstım işte..eğer güvendıgın gıtmekte oldugun bı doktorun varsa git derım ben cuma falan..

hemen ilaclarını falan verır hem...

bu doktorumda kızlar folık asıt yerıne elevıt yazdı bebe aspırını yazdı...ve progestana 20 gun daha devam edelım dedıı......

Back