- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.681
yoookk daha 2 hafta var hayalcim ayın son günü :kedi:
ya bu arada bişey dicem kızlar benim buayki akıntım biraz koyuydu yani çok afedersiniz sümük kıvamında kaydirigubbakcemile3 beyaz renkti.. yani geçen ay nasıldı unuttum (sanki ilk kez yumurtluyorum yani :mymeka:)
normalmiydi o ya öylemi oluyodu
eceyass senin kesin bebişimmmmm benim hormonlara güvenmediğim den inanmıyorum askımcım sen kac adet geçirdin
yoookk daha 2 hafta var hayalcim ayın son günü :kedi:
ya bu arada bişey dicem kızlar benim buayki akıntım biraz koyuydu yani çok afedersiniz sümük kıvamında kaydirigubbakcemile3 beyaz renkti.. yani geçen ay nasıldı unuttum (sanki ilk kez yumurtluyorum yani :mymeka:)
normalmiydi o ya öylemi oluyodu
:))) ya yumurtlama öncesinde denedik ama tam o gün deneyemedik çok geç gelmiştik eve ve acayip yorgunduk hemen kendimi atmıştım yatağa cumburlop şeklinde :)) ama tutacaksa bigün öncesindende tutar hayırlısı
ama ececim ya ben kendimi veriyorum ama yinede aklıma geliyo bebek istem dışı nolcak bilmiyorum(
Fantastikacım o akıntı yumurtladığının belirtisi,İnş.sende kısa zamanda hamile olursun.
Bu arada ben sabah 5 de yattım,ama 9,30 da gözlerim açıldı,uyumam lazım ama işteee
Benim biyolojik saatim mutlaka uyanırım.Yarın misafirim var bugün hazırlanmam lazım
canım benim spermler 48-72 saat canlı kalıyorlar tatlım...umutsuzluğa kapılma...
Benim Reglim 17 sinde .Zaten belirti falan da yok ...
kolay gelsin kobracım bugün ev temizliği yarında yemek ay ne güzel özledim ya misafir ağırlamayı yazın yakın arkadaşlarım ve ailemin dışında kmse gelmedi bize mafoldumben
evet haklısın yaseminim bide bu ay çok akışına bıraktım öyle saatlerce yatmadım ayaklarımıda dikmedim :)) ama o günlerde bebeği aklımdan atamadım malesef :1no2:
:1shok: yarın yani e belirti olmaz daha erken dur bakalım kobracım ya hayırlısıyla haftasonuna kadarda senin bebeğinin yola çıktığı haberini alalım inşallah hayırlısı yanii
:))) ya yumurtlama öncesinde denedik ama tam o gün deneyemedik çok geç gelmiştik eve ve acayip yorgunduk hemen kendimi atmıştım yatağa cumburlop şeklinde :)) ama tutacaksa bigün öncesindende tutar hayırlısı
ama ececim ya ben kendimi veriyorum ama yinede aklıma geliyo bebek istem dışı nolcak bilmiyorum(
bencese kan testi yaptırsan iyi olucak gibi.çünkü çok hafif bile çıksa hamilesin demek oluyır diye biliyorum.inşallah iyi haberdir.
kobracım çok teşekkür ederim.sıradasın senden bekliyoruz bayram sonrası hayırlı haberler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?