Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tam güzel yumurtlamıssın demekki bu iyi bişey benceee hadi nolur sendende güzel haber alalım insallahhhh

bence normal canım....

fantastikam benimde aynı öyle olmuştu ve her zamankinden biraz fazla sürdü . inşallah sende aramıza katılırsın.bu aralar fazla çalışmaya çalışın arkadaşım.ama yaparken sakın bebek için yaptığını düşünme .
:kedi: ay kendimi haydar dümen gibi hissetim :)

:))) ya yumurtlama öncesinde denedik ama tam o gün deneyemedik çok geç gelmiştik eve ve acayip yorgunduk hemen kendimi atmıştım yatağa cumburlop şeklinde :)) ama tutacaksa bigün öncesindende tutar hayırlısı
ama ececim ya ben kendimi veriyorum ama yinede aklıma geliyo bebek istem dışı nolcak bilmiyorum (

Ececim çok sevindim canım,mübarek günde Allah ne güzel bir hediye vermiş sana,
Arkadaşlarım bana yaptığınız dualarınız için teşekkür ederim.
Bende dün akşam hep sileri düşündüm ve hepimiz için dua ettim.

Fantastikacım o akıntı yumurtladığının belirtisi,ınş.sende kısa zamanda hamile olursun.
Bu arada ben sabah 5 de yattım,ama 9,30 da gözlerim açıldı,uyumam lazım ama işteee
Benim biyolojik saatim mutlaka uyanırım.Yarın misafirim var bugün hazırlanmam lazım

canım benim spermler 48-72 saat canlı kalıyorlar tatlım...umutsuzluğa kapılma...

kolay gelsin kobracım bugün ev temizliği yarında yemek ay ne güzel özledim ya misafir ağırlamayı yazın yakın arkadaşlarım ve ailemin dışında kmse gelmedi bize mafoldumben

canım benim spermler 48-72 saat canlı kalıyorlar tatlım...umutsuzluğa kapılma...

evet haklısın yaseminim bide bu ay çok akışına bıraktım öyle saatlerce yatmadım ayaklarımıda dikmedim :)) ama o günlerde bebeği aklımdan atamadım malesef :1no2:

Benim Reglim 17 sinde .Zaten belirti falan da yok ...

:1shok: yarın yani e belirti olmaz daha erken dur bakalım kobracım ya hayırlısıyla haftasonuna kadarda senin bebeğinin yola çıktığı haberini alalım inşallah hayırlısı yanii

Tşk.arkadaşım hayırlısı,ne olumlu ne olumsuz düşünüyorum,ama ne gebelik nede adet belirtim var :)

kobracım çok teşekkür ederim.sıradasın senden bekliyoruz bayram sonrası hayırlı haberler.

canım zaten yumurtlama kadında 4 gün sürüyor diye biliyorum birde spremler 48 saat canlı kalabiliyormuş.hayırlısı arkadaşım çok kasmamak lazım sanırım herşeyin haylırısı.ama bana sendeden güzel aber alıcakmışık gibi geliyor.

evet haklısın yaseminim bide bu ay çok akışına bıraktım öyle saatlerce yatmadım ayaklarımıda dikmedim :)) ama o günlerde bebeği aklımdan atamadım malesef :1no2:

canım ben sadece dinlenmek için yattım o da en fazla 5 dk dır. ayak falan hiç kaldırmadım. çok etkisi olduğunu düşünmüyorum olucağı varsa oluyor.

bencese kan testi yaptırsan iyi olucak gibi.çünkü çok hafif bile çıksa hamilesin demek oluyır diye biliyorum.inşallah iyi haberdir.

canım inşallah gebelik kesinleşir,ama bencede silik te olsa gebelik demektir bu,benimde çok silik çıkmıştı ama hamileydim,hadi inşallah kan testinde kesin öğrenirsin canım.

kobracım çok teşekkür ederim.sıradasın senden bekliyoruz bayram sonrası hayırlı haberler.

Canım benimki bayram sonraya kalmaz 17 sinde olmadıysam hamile olma ihtimalim % 99,çünki ilaç kullanıyorum ve o düzen sağlıyor,dr.um regl olmazsan hamilesin demişti.Yani Cuma günü öğrenicez İnş.
Tabi yarın gelmez ise...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…