• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ee kimsecikler yok....ececijk var alttan alttan bakıyor....canım çok sıkkın kzılar....akşamdan kaldı galiba....birde dün çok umutsuzluğa düştüm....hep olumsuz şeyler geldi aklıma....ooooooooff oooooooooofff

:((( kıyamam ben sanaa majezik falan alsam ıi gelır o

Majezik vardı bitmiş,vermidon içtim.Hiç içmeyecektim ama uzun zamandan beri ağrım olmuyordu bu ay var.Dayanamadım.akşamda kocişle buluşucaz,nasıl duş alıcam fön çekicem gidicem bilmiyorum,saatte bayağı ilerledi,bide uykusuzum,oh ne güzel:)))))))

ee kimsecikler yok....ececijk var alttan alttan bakıyor....canım çok sıkkın kzılar....akşamdan kaldı galiba....birde dün çok umutsuzluğa düştüm....hep olumsuz şeyler geldi aklıma....ooooooooff oooooooooofff

Canım sıkma canını La havle oku sık sık.
Nedir seni karamsar düşündüren arkadaşım

Yarın ki misafirlerim için şimdiden tramisumu yaptım,hem ağrımı unuturum dedim hemde birgün dinlenince daha güzel oluyor,ay bende sıkıldım Yasemincim ya,bayramda Çanakkaleye gidiyoruz,8 gün falan ordayız,kafa dağıtırım biraz.

Yarın ki misafirlerim için şimdiden tramisumu yaptım,hem ağrımı unuturum dedim hemde birgün dinlenince daha güzel oluyor,ay bende sıkıldım Yasemincim ya,bayramda Çanakkaleye gidiyoruz,8 gün falan ordayız,kafa dağıtırım biraz.

yasemincim bu karamsarlığının bi sebebi vardır mutlaka güzelim.. seni mutsuz eden şeyleri aklından çıkarmaya çalış bu akşam eşin erken gelir umarım yanlız kalmazsın.. bazen oluyor öyle insan çıkmaza düşüyor :sm_confused: bol bol müzik dinle eşlik et şarkı söyle canımcım

Majezik vardı bitmiş,vermidon içtim.Hiç içmeyecektim ama uzun zamandan beri ağrım olmuyordu bu ay var.Dayanamadım.akşamda kocişle buluşucaz,nasıl duş alıcam fön çekicem gidicem bilmiyorum,saatte bayağı ilerledi,bide uykusuzum,oh ne güzel:)))))))

duşunu al şaçlarını dağınık topla çok güzel olur

ooofffffffffffffffff niye bu bayram sadece 2 gün ekstra tatil :olmaz: yani bütün suçumuz öğretmen olamamakmı hayret bişey, öğretmenler dışındaki çalışanlara ölüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:

kızlarrrr yaa benım menude degıstı balık ıstedıler neyse balıgı esım kızartıyo ben sımdı yanına ne yapayım yahu.....
önden corba sonraa ne yapmak lazım....

kobraaa ılık bı duş al hakket ıyı gelır...sonrada bı guzel gıyın fönle ugrasma dagınık topla bıde hafıf makyaj işte bu kadarrr

Canım sıkma canını La havle oku sık sık.
Nedir seni karamsar düşündüren arkadaşım

okuyorum canım bol bol....tekrar aynı şeyi yaşamak malum 1 ayım kaldı ve allah korusun 3. yü kaldırabilirmiyim ....dün çok takıldı aklıma ...düne kadar çok pozitiftim....allahım yardım etsin hepimize...

yasemincim bu karamsarlığının bi sebebi vardır mutlaka güzelim.. seni mutsuz eden şeyleri aklından çıkarmaya çalış bu akşam eşin erken gelir umarım yanlız kalmazsın.. bazen oluyor öyle insan çıkmaza düşüyor :sm_confused: bol bol müzik dinle eşlik et şarkı söyle canımcım

duşunu al şaçlarını dağınık topla çok güzel olur

haklaısın canım kafamdan çıkarmam lazım ama elimde değil canım benim..eved canım buğün eşim....

canlarım nasılsınız ben geldim siz yoksunuz
kobracım canın sağolsun be boşver kısmet değilmiş dersin bak ben saldım çayıra mevlam kayıra zaten bu ay hiç bişey yapmadık misafirimde vardı bende senden olacağım ama daha var benim kırmızıları görmeme 26 sında olacağım ve hiç umut etmedim boşver üzülme ne zaman kısmetse o zaman zaten gelir keratalar
fantastika yasemen eceyas buse68 izmir hayal sizler nasılsınız bakalım bu aralar çok yoğun bir iş temposunda çalışıyorum

bir rahimdeeee iki bebeeeeek biri kız biri erkeeeeeeeek eğer bizi severseniiiiiiiiiiiiiz çabucak gelirsiniiiiiiiiiiiiiiz sallanasa sallasana bebek totonuuuuu göndersene göndersene gül kokunuuuuuuuuu

buda yeni bestem umumi ısrar ve istek üzerine sevgilerimle:))))

Kızlar ben de mayıs sononda malesef kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Kalp atışı duyulmamıştı çünkü:((
Bu psikolojiyi bi çoğunuz zaten biliyosunuz.Ardından hemen hamile kalma isteği....büyük bir sabırsızlık,vs... Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin demişti,ben fazla beklemek istemediğimden ufaktan çalışmalara başladım.Bir yandan da acaba diyordum,sağlıklı mı ki böylesi? Olmadı zaten. ben de bu ay yeniden start verdim çalışmalara:) Beni de listeye alır mısınız?

selam kızlar günaydııınn.. kızlar benim ismim değişti nurhayattım :) listede ismimi güncelleyebilirmisiniz. inşallah hayırlısı ile 2. güncelleme de hamile olarak olur:) tabiki bu hepimiz çin geçerli.. 2010 da koca koca göbeklerle dolanırız. :)

Kızlar ben de mayıs sononda malesef kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Kalp atışı duyulmamıştı çünkü:((
Bu psikolojiyi bi çoğunuz zaten biliyosunuz.Ardından hemen hamile kalma isteği....büyük bir sabırsızlık,vs... Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin demişti,ben fazla beklemek istemediğimden ufaktan çalışmalara başladım.Bir yandan da acaba diyordum,sağlıklı mı ki böylesi? Olmadı zaten. ben de bu ay yeniden start verdim çalışmalara:) Beni de listeye alır mısınız?

çok geçmiş olsun dilemma hoşgeldin aramıza canım dilerim en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın a.s.

canlarım nasılsınız ben geldim siz yoksunuz
kobracım canın sağolsun be boşver kısmet değilmiş dersin bak ben saldım çayıra mevlam kayıra zaten bu ay hiç bişey yapmadık misafirimde vardı bende senden olacağım ama daha var benim kırmızıları görmeme 26 sında olacağım ve hiç umut etmedim boşver üzülme ne zaman kısmetse o zaman zaten gelir keratalar
fantastika yasemen eceyas buse68 izmir hayal sizler nasılsınız bakalım bu aralar çok yoğun bir iş temposunda çalışıyorum

bir rahimdeeee iki bebeeeeek biri kız biri erkeeeeeeeek eğer bizi severseniiiiiiiiiiiiiz çabucak gelirsiniiiiiiiiiiiiiiz sallanasa sallasana bebek totonuuuuu göndersene göndersene gül kokunuuuuuuuuu

buda yeni bestem umumi ısrar ve istek üzerine sevgilerimle:))))

ayy çok beğendim belenaycım besteni devamını bekliyoruz bak.. boşlama bizi

kızlarrr günaydınnn nasılsınız.belenayım gelmıs gitmişşşş bide guzel sarkı sölemıs..kız ayol nerden buluyon böyle sözlerı sen..süpersın valla....
ha canımm bu arada senın adete daha varrr bence calısmaları gevsetme bana kalırsa...hep dıyorumya yumurtlama falanhıkaye bıyerde okudum adet gunune ıkı gunkalaya kadar olabılıyomus bu olayyyy haberınız olaaa

Back