Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

allahım insallah darısı hepinizin basına kızlar fantastıkamm yasemınım kobraaa sibelaa belenayy tugbaaa,esteryaaa ayyy daaa kımler vardııı allahım tez vakıtlerde yarabbımmmm ...

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn güzel hamişim....opuyorumnanaktan

amin canım güzel yüreklim benim....sıra sende inşallah.....:Saruboceq:

amiiin can arkadaşım benim bu ay yumurtlama günümde yapmadık bişey ama öncesinde yaptık :)) bakalım artık hayırlısı :kedi:

hehehe anlayamaz onlar bizim birbirimizi ne kadar önemsediğimizi

sırada kobra ve fantastika ve belenayım var bakalım sıra kimde :)) inşallah üçünüzde aynı anda hamiş olursunuz....

günaydın arkadaşlar
bayram geldi çok mutluyum,çok severim bayramları,helede çalışan arkadaşlar için bayramlar daha bir güzeldir değilmi ama..

aaaaaaaaaaaa eceeeee süperrrr allahımmmm cok büyük ne mübarek gecede öğrenmişsinn cok sevindim arkadaşım elim ayağım titrediii cok şükür yavaş yavaş bu topik bebiş sesleri kızlarrr hadi bakalım bu güzel haberler bitaneyle kalmasın

canım çok saol .sen ne durumdasın kan testi yaptırcakmısın?

cesaretim yokkk:) bakalım bidaha idrar tesi yapayım bugün:) çift çizgiyi görüp bukadar sakin olan ben varım tek herhalde :) yok olup üzülmektense inanmamayı tercih ediyorum.D

bende inanamadım ki hala inanamıt-yorum ne zamanki ultrasonda görücem ondan sonra inanırım herhalde.sonucu bize bildir hayırlısı olur inşallah

fantastikammm adet günün cumamı

yoookk daha 2 hafta var hayalcim ayın son günü :kedi:

ya bu arada bişey dicem kızlar benim buayki akıntım biraz koyuydu yani çok afedersiniz sümük kıvamında kaydirigubbakcemile3 beyaz renkti.. yani geçen ay nasıldı unuttum (sanki ilk kez yumurtluyorum yani :mymeka:)
normalmiydi o ya öylemi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…