- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.661
allahım insallah darısı hepinizin basına kızlar fantastıkamm yasemınım kobraaa sibelaa belenayy tugbaaa,esteryaaa ayyy daaa kımler vardııı allahım tez vakıtlerde yarabbımmmm ...
amin canım güzel yüreklim benim....sıra sende inşallah.....:Saruboceq:
amin canım umarım herşey yolunda gider.
akşam çok komik bişi oldu şimdi sonucu öğrendik kime söyleriz yada ne kadar sonra söyleriz diye konuşuyoruz şimdi dedik kimseye söylemeyelim ultasonda görene kadar.ama ben kızlara söylemeliyim dedim eşim şaşırdı.hangi kızlar ,angi kızlar olcak kadınlar kulubundekiler dedim.hay allahım diyo ne bilcek burdaki süper arkadaşları :)) canlarım
sırada kobra ve fantastika ve belenayım var bakalım sıra kimde :)) inşallah üçünüzde aynı anda hamiş olursunuz....
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn güzel hamişim....opuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaaa eceeeee süperrrr allahımmmm cok büyük ne mübarek gecede öğrenmişsinn cok sevindim arkadaşım elim ayağım titrediiicok şükür yavaş yavaş bu topik bebiş sesleri kızlarrr hadi bakalım bu güzel haberler bitaneyle kalmasın
canım çok saol .sen ne durumdasın kan testi yaptırcakmısın?
sibelcim hoşgeldin arkadaşım bnde iple çekiyorum cumayıı :lepi:
cesaretim yokkk:) bakalım bidaha idrar tesi yapayım bugün:) çift çizgiyi görüp bukadar sakin olan ben varım tek herhalde :) yok olup üzülmektense inanmamayı tercih ediyorum.D
fantastikammm adet günün cumamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?