- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.581
eceee insallahh hamilesindir kusummm:) b arada kızlar bana kızcanız ama biliyosunuz doktor korunun demişti ama benim koca yüzünden korunamamıştık sonrada devamı gelmiştii benim hamileykenki belirtilerim başladı galiba piskolojikmi acebaaya hamile olursam iyimi olur kötümü olur kafam karıstı valla
yavru uşarım nasılsınız KK nin gülleriii bugün mübarek bi gün hayırlara vesile olur inş hepimiz için
bu arada un helvası tarifi bilen varmı helva yapıcam bugün inş.şutarafagitti
benim ilk gebeliğimde ilk testi erken yaptığımda çıkmamıştı 4 gün sonra tekrar yaptığımda çıkmıştı ondan kararsızım.off kafam çok karıştı.ara ara da sanki adet olucakmışım gibi ağrı giriyor.
eceee insallahh hamilesindir kusummm:) b arada kızlar bana kızcanız ama biliyosunuz doktor korunun demişti ama benim koca yüzünden korunamamıştık sonrada devamı gelmiştii benim hamileykenki belirtilerim başladı galiba piskolojikmi acebaaya hamile olursam iyimi olur kötümü olur kafam karıstı valla
kızlar hürriyette hamile kalmanın kolay yolları diye bi yazı vardı bildiğimiz şeyleri yazmışlar genelde ama şu dikkatimi çekti
Işığın gücü
Belki şaşırtıcı ama uyuduğunuz odadaki ışığın doğurganlık üzerinde etkisi var. Yapılan araştırmalar ışık açık yatanların, kapalı yatanlara oranla hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle hamile kalmak istediğiniz dönemde birkaç gün ışıklar açık yatmanız gerekebilir.
hehehe ne enteresan dimi neden acaba ne alaka yani
günaydınnnnn canım arkadaşlarımm
afiyet şeker olsun arkadaşıma..bende dün bulgur yiyemedim ama karnıyarık yedim yanındada cacık delikafadulden
ya malesef ben böyle akşam mönüleri yazamıyorum hergün çünkü ne yiceğimi bende bilmiyorumeğer evdeysemde bilmiyorum genelde salata ve çorba :sm_confused:
ay kobracım olmadı böyle sabah sabah bu mesajları okumam kahvaltıda yapmadım cokacimcoook
amiiinnn binlerce şükürki canımız ne isterse yiyebiliyoruz yani her anlamda hem alabiliyoruz hem yapabiliyoruz hem sağlıklıyız yiyebiliyoruz
mönü süper kobracım ama ben mutlaka yoğrtlu bi meze eklerdim mesela lazanya için rendelediğin havuçtan biraz fazla rendeleyip direkt çiğden sarımsaklı kese yoğurduyla karıştırıp servis yapabilirsin yada başka bişey mesela deniz börülcesi (ayyyy bayılırımm).. yaprak sarmanın yanında sade yoğurt süper.. biber biraz ekşili olucak dimi..
ee ben gelirken ne getireyimm :roflol:
kızlar hürriyette hamile kalmanın kolay yolları diye bi yazı vardı bildiğimiz şeyleri yazmışlar genelde ama şu dikkatimi çekti
Işığın gücü
Belki şaşırtıcı ama uyuduğunuz odadaki ışığın doğurganlık üzerinde etkisi var. Yapılan araştırmalar ışık açık yatanların, kapalı yatanlara oranla hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle hamile kalmak istediğiniz dönemde birkaç gün ışıklar açık yatmanız gerekebilir.
hehehe ne enteresan dimi neden acaba ne alaka yani
kobra tamammmmmm öle olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?