Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar,
sabah sabah menüleri sergilemişsiniz ne güzel,yemek yapmayı özellikle pasta börek yapmayı çok seviyorum ama hiç bir zaman fazla vakit ayıramıyorum,ama tarif gördümmü dayanamam hemen okur beğenirsem yazarım,evde o kadar yemek dergisi ve internet çıktısı varkii anlatamam,helede ramazanda insanın canı herşeyi istiyor.

evet kızlar kadir gecesi kutlu olsun herkesin.. sağlıkla huzur ve mutlulukla ve sevdiklerimizle nice kandiller yaşamamız dileğiyle.. sabahtan başladım dualara ben :))

Günaydın dostlarımopuyorumnanaktan

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Kadir Geceniz mübarek olsun. :Saruboceq:

kızlar ya hareketli resim yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor sabit duruyor yükleyince.. çok yüksekte değil.. niye olmuyo yaa

kızlar günaydın hepinizin kadir gecesını kutluyorum...allahım günahlarımızı affetsın..dualarımızı kabul etsın.hepımıze saglıklı sıhhatlı ömürler güzel bebekler hayırlı evlatlar versın...

canım daha bişi yok :) ama sahurda lastik patladı sandım aynı regli sancısı gibiydi.
bu gece dualarınıza ihtiyacım var :)
bugünde gelmezse ne zaman test yaptırayım sizce.

ececiğim hayırlııs olsun tatlım hakkında....bence cumaya kadar bekle garanti olsun tatlım....

eceee hayırlısı olsun gülüm insallah ama yap testı bence yaa ..gerek varmı beklemeye bılmıyorumkı varsa bıranönce ögrenmıs olurdun aslında..

ececiğim hayırlııs olsun tatlım hakkında....bence cumaya kadar bekle garanti olsun tatlım....

bende öyle düşünüyorum ama bekleyebilrmiyim bilmiyorum o kadar:kedi:

eceee hayırlısı olsun gülüm insallah ama yap testı bence yaa ..gerek varmı beklemeye bılmıyorumkı varsa bıranönce ögrenmıs olurdun aslında..

inşallah peri idrar tesleri tam sonuç vermiyolarya erken olunca ondan tereddüt ediyorum.

ececim ben olsam yarın yapardım testi..sonuçta önemli olan varsa bi an evvel öğrenmek eğer yoksa bunu ha testte öğrenmişsin ha adetle birlike..

yavru uşarım nasılsınız KK nin gülleriii bugün mübarek bi gün hayırlara vesile olur inş hepimiz için
bu arada un helvası tarifi bilen varmı helva yapıcam bugün inş.şutarafagitti

yavru uşarım nasılsınız KK nin gülleriii bugün mübarek bi gün hayırlara vesile olur inş hepimiz için

iyiyiz busemcım yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın bakem?

vallaa annem cok guzel yaparda ben bılmem...şöleeeydı galıba
1 paket sanayagıyla unu yavas yavas kavuruyosun sonrada pudra sekerını de ılave edıp devam edıyosun...sonra yemek kasıgına alıp elınle bastırıp sekıl verıyosun tutuyosa kıvama gelmıs demektır. bızde buna kasık helvasıda denır ama sen bunumu sordun acep.

buseciğim allah kabul etsin tatlım....nette var un helvası tarifleri...ben yapmıştım çok güzel oluyor...eşim çok sever ara sıra yaparım bende...

Son düzenleme:
ececim ben olsam yarın yapardım testi..sonuçta önemli olan varsa bi an evvel öğrenmek eğer yoksa bunu ha testte öğrenmişsin ha adetle birlike..

benim ilk gebeliğimde ilk testi erken yaptığımda çıkmamıştı 4 gün sonra tekrar yaptığımda çıkmıştı ondan kararsızım.off kafam çok karıştı.ara ara da sanki adet olucakmışım gibi ağrı giriyor.

eceee insallahh hamilesindir kusummm:) b arada kızlar bana kızcanız ama biliyosunuz doktor korunun demişti ama benim koca yüzünden korunamamıştık sonrada devamı gelmiştii benim hamileykenki belirtilerim başladı galiba piskolojikmi acebaa ya hamile olursam iyimi olur kötümü olur kafam karıstı valla

buseciğim allah kabul etsin tatlım....nette var un helvası tarifleri...ben yapmıştım çok güzel oluyor...eşim çok sever ara sıra yaparım bende...
evet canım bende netten buldum 1tane benimde eşim çok sever ilk yapışım olucak inş güzel olur.

aman cancanlar iyi olun siz iyi olunca bende iyiyim opuyorumnanaktan evet bunu sordum ama pudra şekeri ile yapmıyoz biz normal şekerle yapıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…