- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.561
ececiğim var mı gelen giden :))
canım daha bişi yok :) ama sahurda lastik patladı sandım aynı regli sancısı gibiydi.
bu gece dualarınıza ihtiyacım var :)
bugünde gelmezse ne zaman test yaptırayım sizce.
ececiğim hayırlııs olsun tatlım hakkında....bence cumaya kadar bekle garanti olsun tatlım....
eceee hayırlısı olsun gülüm insallah ama yap testı bence yaa ..gerek varmı beklemeye bılmıyorumkı varsa bıranönce ögrenmıs olurdun aslında..
yavru uşarım nasılsınız KK nin gülleriii bugün mübarek bi gün hayırlara vesile olur inş hepimiz için
bu arada un helvası tarifi bilen varmı helva yapıcam bugün inş.şutarafagitti
yavru uşarım nasılsınız KK nin gülleriii bugün mübarek bi gün hayırlara vesile olur inş hepimiz için
bu arada un helvası tarifi bilen varmı helva yapıcam bugün inş.şutarafagitti
ececim ben olsam yarın yapardım testi..sonuçta önemli olan varsa bi an evvel öğrenmek eğer yoksa bunu ha testte öğrenmişsin ha adetle birlike..
evet canım bende netten buldum 1tane benimde eşim çok sever ilk yapışım olucak inş güzel olur.buseciğim allah kabul etsin tatlım....nette var un helvası tarifleri...ben yapmıştım çok güzel oluyor...eşim çok sever ara sıra yaparım bende...
iyiyiz busemcım yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın bakem?
vallaa annem cok guzel yaparda ben bılmem...şöleeeydı galıba
1 paket sanayagıyla unu yavas yavas kavuruyosun sonrada pudra sekerını de ılave edıp devam edıyosun...sonra yemek kasıgına alıp elınle bastırıp sekıl verıyosun tutuyosa kıvama gelmıs demektır. bızde buna kasık helvasıda denır ama sen bunumu sordun acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?