• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar hani Ramazan ayının başında regl olmuştum ve diğer regl galiba Kadir gecesine denk gelecek demiştim ya,eheheh yanlış hesaplamışım gelmedi çok şükür.
Sanırım 17.de regl olucam,umarım olmam yaaaaaaa

Bu arada dün görümcem aradı,Perşembeye erteledik benim daveti,şirket yemekleri varmış...
ıyide oldu,bugün ibadetle geçirmek istiyorum.

Hamile kaldıkdan sonra birçok arkadaşımız topigimizden ayrıldı,bazıları ayrılmasada giremedi.Ama topiğimizin Hamilesi,Vefalı Hamile BİRPERİ'ye bir alkış istiyorum..
Bizi hiç bırakmadın ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kızlar Kadir gecesi dualarınızı okudu,Amiiinnnn Allah tüm kullarının günahlarını bağışlasın,hepimizin dualarını kabul etsin İnş.
Ve ben zaten sürekli hepimiz için dua ediyorum.Allah tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin İnşAllah.

aminnnnn inşallah canımmm

Hamile kaldıkdan sonra birçok arkadaşımız topigimizden ayrıldı,bazıları ayrılmasada giremedi.Ama topiğimizin Hamilesi,Vefalı Hamile BİRPERİ'ye bir alkış istiyorum..
Bizi hiç bırakmadın ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben sizi hiç bırakırmıyımmm yaaa burası benım için çok başkaaaa herşeyımı paylastıgım ,yerı geldıgı zaman agladım yerı geldıgı zaman güldüğüm yer burası benım...
dertlestıgım destek gördugum derman buldugum derman oldugum dostlarımı nasııı bırakırım bennnnnnn

peh pehh pehhhh ne yazdım beeeee :lepi:

:lepi::lepi:

fantastıkam herzaman dua edıyorum guzelım allahım ısteyen herkese versın yarabbım saglıklı sıhhatlı güzel güzel tombıs tombıs bebekler

ececim şu testi yarın sabah yap tamammı beklemenin bi anlamı yok güzelim ya yeni bi hamile haberi almak istiyorum artık ben

Back