- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.541
kobracım ben lazanyayı çok severim ve her misafirime yaparım :)) hatırladığım kadarıyla sana tarif edeyim canım makarnaları haşlıyosun ama onların haşlanmadan yapılanlarıda var daha pratik ama diğeri daha lezzetli ben genelde haşlananlardan yapıyorum sonra beşamel sosu hazırlıyosun ayrıca domates salça ay soğan varmıydı hatırlamıyorum ama vardı sanırım :)) kavuruyosun rendelenmiş havuç ekliyosun kıymalarıda ekliyosun bi sürü baharat kavuruyosun onları ya bide ufak ufak biber doğruyodum galiba ama ayy ben hep tarife bakarım aklımdan yapmam hiç :)) sonra bi makarnayı diziyosun üstüne sosu ve beşemal sosu döküyosun kaşarı ekliyosun sonra bi makarna tekrar aynı elindeki malzemeye göre katları çıkarsın en üstünede beşemal sosu döküp tekrar kaşarı ekliyip fırına atıyosun ben enüstteki kaşarı çıkarmaya 10-15 dk kala atarım kıtır olmasın diye ama o senin zevkine kalmış canımmm valla hatırladığım böyleydi
ee artık sen yaparsın bizde gelince tadına bakarız yaaanii delikafadulden
hadi bakalım hayırlısı artık.
ya bişi sorucam ben kürtaj olmadan önce çok düzenli adet oluyodum ve her zaman bir önceki aydan 2 yada 3 gün önce gelirdi şimdi tam tersi oldu şimdi geç geliyo sizde nasıl oldu.ondan çok sevinemiyorum ki bişi varmı yokmu. adet tarihlerim şöyle oldu : haziran 10,temmuz 7,ağustos 12 ...
merhaba kızlar nasılsınız ben bakıp çıkıyorum sanmayın unuttum buralardayım işler yoğun o yüzden bakıp çıkıyorum
bu arada kobra cım sakın belirtilere takılma sonra hüsrana uğrarsın ama inşallah hamilesindir bu ay ben geçen ay senin anlattığın belirtilerin hepsini hatta daha fazlasını yaşadım ama olmadı fazla takıntı haline getiriyoruz bu konuyu sonra hüsran geçen ay adet olunca kendi kendime dedim bundan sonra hiç bir belirtiyi bebeğe yormucam taki adetim 5-6 gün geçene kadar hiç ummuyacağım diye ve dediğimi yapyorum zaten bu ay hiç çalışmadık abimler bizdeydi bir kere oldu oda yumurtlama dönemim değildi sanırsam ama hiç eskisi gibi üzülmedim kısmet değilmiş dedim yani hamilelik önesi belirtiler çok yanıltıcı oluyor ama inşallah eceyas ve sen bu ay bizi sevindirirsiniz
pericim yoğurtlu bişeyler yap mutlaka canım aslında karnıyarığın yanına en iyi cacık gider bence cacık yap sonra pilav olarak ben bulguru çok severim eğer ben geliyo olsaydım bulgur yap derdim :)) ama sanırım bu mönüye pirinç daha iyi gider şehriyeli tabi bide pratik bi meze ekleyebilirsin.. böreği çaylamı sunucaksın yoksa yemektemi ay çok severim sigara böreğini ama çayla sositososito hıı bide mantar sote düşünmüşsün sanırım ben gelseydim mantarı sote yapma derdim kavur havuçla beraber yoğurtla derdim ama cacık var o zaman kaşarla fırına ver derdim naniknanik ama ben gelmediğim için bişey diyemiyorum :)))
bende birinize gelicem illeeeeeeeee delikafadulden
bu arada kobracım tramisuyu severim ama cheezcake daha çok severim ben gelince onu yap (yüzsüzlüğün bu kadarı ):kedi:
kızlarrrr cuma aksamı misafırım var görumcemler iftaraaa
şimdiiiii şöle bi menu yapsam bakın bakayım ılave edılmesı gereken yada degıstırmem gereken bısey olursada sölermısınızzz
1- güzelll bi mercımek corbası
2-karnıyarık
3-pilav (acaba bulgur pilavımıııı yoksa pirinçmiii )
4-barbunya zeytınyaglı
5-sigara böreği
6-yeşil salata
7-etımek tatlısııı
bunlara fırında iki küçük gövecte mantar sote ılave edeyımmı yada kabak kızarması yogurtluu
nedersınızzz
pericim yoğurtlu bişeyler yap mutlaka canım aslında karnıyarığın yanına en iyi cacık gider bence cacık yap sonra pilav olarak ben bulguru çok severim eğer ben geliyo olsaydım bulgur yap derdim :)) ama sanırım bu mönüye pirinç daha iyi gider şehriyeli tabi bide pratik bi meze ekleyebilirsin.. böreği çaylamı sunucaksın yoksa yemektemi ay çok severim sigara böreğini ama çayla sositososito hıı bide mantar sote düşünmüşsün sanırım ben gelseydim mantarı sote yapma derdim kavur havuçla beraber yoğurtla derdim ama cacık var o zaman kaşarla fırına ver derdim naniknanik ama ben gelmediğim için bişey diyemiyorum :)))
bende birinize gelicem illeeeeeeeee delikafadulden
bu arada kobracım tramisuyu severim ama cheezcake daha çok severim ben gelince onu yap (yüzsüzlüğün bu kadarı ):kedi:
ooo tamam mantar süper ay valla benimde azım sulandı yaa evet oruçtan sonra hemen çay isteniyo zaten dimi böreklerde öyle gider ohh
pericim cacığı ağır yapıp içine buzları at ve varsa içine bi kaç yaprak semizotu at ayy süper oluyor üzerinede nanee cokacimcoook
ben çıkarım birazdan kızlar....ben davet sezonunu kapattım artık...akşam ki menüm
-tavuk suyuna sebzeli şehriye çorbası
-güveçte kurufasilye
-bulgur pilavı( fantastikamın kulaklarını çınlatarak yiyeceğim)
-profiterol
-üzüm*kayısı hoşafı
kız kobra orduyu yemeğe çağırdında bizim niye haberimiz yok bu ne ya valla afrika halkını doyurursun bu saydıklarınlakaydirigubbakcemile3Benim yarın ki menüm ise.... (Lütfen yorum)
1-)Domatez çorbası (üstüne kaşar rendelenmiş)
2-)güveçte patlıcanlı kuşbaşı et
3-)kıymalı mantarlı lazanya
4-)Zeytinyağlı yaprak sarma
5-)Yoğurt (dileyen alır)
6-)Salata
7-)Közlenmiş kırmızı biber
Vişne hoşafı
9-)Tiramisu
ben çıkarım birazdan kızlar....ben davet sezonunu kapattım artık...akşam ki menüm
-tavuk suyuna sebzeli şehriye çorbası
-güveçte kurufasilye
-bulgur pilavı( fantastikamın kulaklarını çınlatarak yiyeceğim)
-profiterol
-üzüm*kayısı hoşafı
Gel hayatım yaparım her çeşidinide,bizim yemek zevklerimizde birbirirne çok benziyor.Senin yorumunu okumadan birperiye yorum yaptım:))) Bu arada belirtmeliyim bende bulgur pilavın abayılırım ve fırında (mümkünse güveçde) mantar üstüne kaşar tabi.
Canım eskiyi okuyup yazıyorum,inanamıyorum ya cacığı bende hiç su katmadan yapar içine buz atarım,nanede koyarım hatta dereotu da süpper oluyor,ay deliricem canım istedi.
Bu akşamda menümde bulgur pilavım var.
Ay haberleri dinliyorum biryandan,Allah olmayan tüm kullarınada versin inşAllah
Benim yarın ki menüm ise.... (Lütfen yorum)
1-)Domatez çorbası (üstüne kaşar rendelenmiş)
2-)güveçte patlıcanlı kuşbaşı et
3-)kıymalı mantarlı lazanya
4-)Zeytinyağlı yaprak sarma
5-)Yoğurt (dileyen alır)
6-)Salata
7-)Közlenmiş kırmızı biber
Vişne hoşafı
9-)Tiramisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?