• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

eceee insallahh hamilesindir kusummm:) b arada kızlar bana kızcanız ama biliyosunuz doktor korunun demişti ama benim koca yüzünden korunamamıştık sonrada devamı gelmiştii benim hamileykenki belirtilerim başladı galiba piskolojikmi acebaa:( ya hamile olursam iyimi olur kötümü olur kafam karıstı valla:(

saol canım inşallah.senin tam olarak bilmiyorum ki ne diyeyim ama herşeyin hayırlısı olur. belirtilerin neler?

yavru uşarım nasılsınız KK nin gülleriii bugün mübarek bi gün hayırlara vesile olur inş hepimiz için
bu arada un helvası tarifi bilen varmı helva yapıcam bugün inş.şutarafagitti

iyiyim bende busemcim mesajını okudum daha iyi oldum :))
ayy un helvası çok severim ama zahmetli çok kavuruyosun kolları çok ağrıtıyo :)) anneciğim yapar arasıra

benim ilk gebeliğimde ilk testi erken yaptığımda çıkmamıştı 4 gün sonra tekrar yaptığımda çıkmıştı ondan kararsızım.off kafam çok karıştı.ara ara da sanki adet olucakmışım gibi ağrı giriyor.

ama ececim senin 2 gün geçti adetin varsa kesin sonuç verir bence ki yarın 3. gün olucak
inşallah hamilesindir müjde verirsin bize

eceee insallahh hamilesindir kusummm:) b arada kızlar bana kızcanız ama biliyosunuz doktor korunun demişti ama benim koca yüzünden korunamamıştık sonrada devamı gelmiştii benim hamileykenki belirtilerim başladı galiba piskolojikmi acebaa:( ya hamile olursam iyimi olur kötümü olur kafam karıstı valla:(

yaa hadi hayırlısı hayacim ya ne zaman adet tarihin.. hem hiç belli olmaz bence neden kötü olsun ki sonuçta allah korusun olacağı varsa 3 ay korunup hamile kalsanda oluyo boşver aklına getirme onları

şimdi sen hep acabamı dıyosun ya ya olursa dıye tedırgınsın ondanda kaynaklanabılır bu belırtıler psıkolojık olarak ama şayet olursada olsun hıççç takma kafana bence..hayırlısı herseyın..hem eskıler derkı düşükten sonra rahım aslında alıstıgı ıcın hamılelıge kolay hamıle kalınırmıs cabuk tutarmıs yanı...hiiiç sıkma canını...2 ay da beklesen 5 ay da beklesen ne olacaksa oluyoo. önünde durulmuyo bıseyın....

hayırlısı nı dıle gülüm öle olsun...

kızlar sagolun adet tarihimi bilmiyorum ki agustos 24 kürtajım 28 günde olrdum eskiden tabi kürtajdan sonra değişebilirde ama kornmadıkya acaba diyorum off kafayı yicem ama istiyom galiba :) birazda korkuyom aman karma karısıgım:(

hayırlısı olsun hayalcim ama belirti içinde biraz erken sanki hıı.. tam 30 günde gelicek desek adetin 23 eylül desek beklenen tarihine daha 8 gün var en az, biraz psikolojik sanırım.. 1 hafta sonraya belli olur bence eğer hayırlı sağlıklı olucaksa innnşşaallllahhhhh hamilesindirr

kızlar ben idrar testi yaptıp belli belirsiz ikinci çizgi var acaba kürtajdan kalan bişeymi hani hormonlar hemen geçmiyomu ki allahımm bu ne şimdi hayırlısı ise insallah hamileyimdir hayırsızsa deilimdir

hamilelik belirtileri başlığına açabilirsin hayalcim yaaa hayırlısı olsun valla acayip merak ettim ben şimdi bi kan testi versen

bencese kan testi yaptırsan iyi olucak gibi.çünkü çok hafif bile çıksa hamilesin demek oluyır diye biliyorum.inşallah iyi haberdir.

kızlar hürriyette hamile kalmanın kolay yolları diye bi yazı vardı bildiğimiz şeyleri yazmışlar genelde ama şu dikkatimi çekti

Işığın gücü
Belki şaşırtıcı ama uyuduğunuz odadaki ışığın doğurganlık üzerinde etkisi var. Yapılan araştırmalar ışık açık yatanların, kapalı yatanlara oranla hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle hamile kalmak istediğiniz dönemde birkaç gün ışıklar açık yatmanız gerekebilir.

hehehe ne enteresan dimi neden acaba ne alaka yani

aaa ece hamılesın gıbı sankı gülüm ya acaba hormon sevıyesı düsmemıs olabılırmı 8 gun var dıyosun ama kurtajtan sonrada degısıyo bu tarıhler ılerı gerı hımmm kafam karıstı hamıle olabılırsın bak...sılıkte cıksa çizgi hamıle denıyo cunku...

ayy hadı hayırlısı canım ya..

kızlar hürriyette hamile kalmanın kolay yolları diye bi yazı vardı bildiğimiz şeyleri yazmışlar genelde ama şu dikkatimi çekti

Işığın gücü
Belki şaşırtıcı ama uyuduğunuz odadaki ışığın doğurganlık üzerinde etkisi var. Yapılan araştırmalar ışık açık yatanların, kapalı yatanlara oranla hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle hamile kalmak istediğiniz dönemde birkaç gün ışıklar açık yatmanız gerekebilir.

okudum bende onu ilginç geldı banada bende acık kalmayacak ısık çok sinir olurum en fazla çok los olabılır

günaydınnnnn canım arkadaşlarımm

afiyet şeker olsun arkadaşıma..bende dün bulgur yiyemedim ama karnıyarık yedim yanındada cacık delikafadulden
ya malesef ben böyle akşam mönüleri yazamıyorum hergün çünkü ne yiceğimi bende bilmiyorum :utangac: eğer evdeysemde bilmiyorum genelde salata ve çorba :sm_confused:

ay kobracım olmadı böyle sabah sabah bu mesajları okumam kahvaltıda yapmadım cokacimcoook

amiiinnn binlerce şükürki canımız ne isterse yiyebiliyoruz yani her anlamda hem alabiliyoruz hem yapabiliyoruz hem sağlıklıyız yiyebiliyoruz

mönü süper kobracım ama ben mutlaka yoğrtlu bi meze eklerdim mesela lazanya için rendelediğin havuçtan biraz fazla rendeleyip direkt çiğden sarımsaklı kese yoğurduyla karıştırıp servis yapabilirsin yada başka bişey mesela deniz börülcesi (ayyyy bayılırımm).. yaprak sarmanın yanında sade yoğurt süper.. biber biraz ekşili olucak dimi..
ee ben gelirken ne getireyimm :roflol:

Canım sen gel yeter

Işığın gücü

Canım o yeşil ışıktan bahsetmesin :)))))))))
Ay çok muzipim bugün :)

Kızlar Kadir gecesi dualarınızı okudu,Amiiinnnn Allah tüm kullarının günahlarını bağışlasın,hepimizin dualarını kabul etsin ınş.
Ve ben zaten sürekli hepimiz için dua ediyorum.Allah tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin ınşAllah.

Back