• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba kızlar nasılsınız ben bakıp çıkıyorum sanmayın unuttum buralardayım işler yoğun o yüzden bakıp çıkıyorum
bu arada kobra cım sakın belirtilere takılma sonra hüsrana uğrarsın ama inşallah hamilesindir bu ay ben geçen ay senin anlattığın belirtilerin hepsini hatta daha fazlasını yaşadım ama olmadı fazla takıntı haline getiriyoruz bu konuyu sonra hüsran geçen ay adet olunca kendi kendime dedim bundan sonra hiç bir belirtiyi bebeğe yormucam taki adetim 5-6 gün geçene kadar hiç ummuyacağım diye ve dediğimi yapyorum zaten bu ay hiç çalışmadık abimler bizdeydi bir kere oldu oda yumurtlama dönemim değildi sanırsam ama hiç eskisi gibi üzülmedim kısmet değilmiş dedim yani hamilelik önesi belirtiler çok yanıltıcı oluyor ama inşallah eceyas ve sen bu ay bizi sevindirirsiniz

kk da tanıdığım bir arkadaşım vardı şimdi giremiyor siteye işten ayrıldı onunda bebeği olmuyordu eşinde problem vardı ama tüp bebek denediler tutmuş şimdi öğrendim çok sevindim sanki kendimmiş gibi sevindim Allah büyük nelere kadir

kobracım ben lazanyayı çok severim ve her misafirime yaparım :)) hatırladığım kadarıyla sana tarif edeyim canım makarnaları haşlıyosun ama onların haşlanmadan yapılanlarıda var daha pratik ama diğeri daha lezzetli ben genelde haşlananlardan yapıyorum sonra beşamel sosu hazırlıyosun ayrıca domates salça ay soğan varmıydı hatırlamıyorum ama vardı sanırım :)) kavuruyosun rendelenmiş havuç ekliyosun kıymalarıda ekliyosun bi sürü baharat kavuruyosun onları ya bide ufak ufak biber doğruyodum galiba ama ayy ben hep tarife bakarım aklımdan yapmam hiç :)) sonra bi makarnayı diziyosun üstüne sosu ve beşemal sosu döküyosun kaşarı ekliyosun sonra bi makarna tekrar aynı elindeki malzemeye göre katları çıkarsın en üstünede beşemal sosu döküp tekrar kaşarı ekliyip fırına atıyosun ben enüstteki kaşarı çıkarmaya 10-15 dk kala atarım kıtır olmasın diye ama o senin zevkine kalmış canımmm valla hatırladığım böyleydi
ee artık sen yaparsın bizde gelince tadına bakarız yaaanii delikafadulden

Gel hayatım gel... tatlı olarak tramisu var.. onu süpper yaparım işte
Bu arada tarifinde benim baktığım tarifin aynısı :))))
ben mantarda koyucam,sanırım hoş olur.
Teşekkür ederim arkadaşım ilgine

hadi bakalım hayırlısı artık.

ya bişi sorucam ben kürtaj olmadan önce çok düzenli adet oluyodum ve her zaman bir önceki aydan 2 yada 3 gün önce gelirdi şimdi tam tersi oldu şimdi geç geliyo sizde nasıl oldu.ondan çok sevinemiyorum ki bişi varmı yokmu. adet tarihlerim şöyle oldu : haziran 10,temmuz 7,ağustos 12 ...

Canım benim tam tersi oldu
kürtaj öncesinde 34-35 günde olurdum ,şimdi 26-28-30 arası değişiyordu ,en son dr.gittim düzene girsin diye ,bana duphaston diye bir ilaç verdi şimdi 28 de bir oluyorum canım.

merhaba kızlar nasılsınız ben bakıp çıkıyorum sanmayın unuttum buralardayım işler yoğun o yüzden bakıp çıkıyorum
bu arada kobra cım sakın belirtilere takılma sonra hüsrana uğrarsın ama inşallah hamilesindir bu ay ben geçen ay senin anlattığın belirtilerin hepsini hatta daha fazlasını yaşadım ama olmadı fazla takıntı haline getiriyoruz bu konuyu sonra hüsran geçen ay adet olunca kendi kendime dedim bundan sonra hiç bir belirtiyi bebeğe yormucam taki adetim 5-6 gün geçene kadar hiç ummuyacağım diye ve dediğimi yapyorum zaten bu ay hiç çalışmadık abimler bizdeydi bir kere oldu oda yumurtlama dönemim değildi sanırsam ama hiç eskisi gibi üzülmedim kısmet değilmiş dedim yani hamilelik önesi belirtiler çok yanıltıcı oluyor ama inşallah eceyas ve sen bu ay bizi sevindirirsiniz

Vefalı arkadaşımız bizim,unutmuyacağını biliyoruz,işlerin hafifleyince koyu sohbetlere devam ederiz,şarkılarınıda özledik.Bende pek takılmıyorum ya,işte öylesine ...
Zaten bende yumurtlamayı kaçırmıştım:)))

kızlarrrr cuma aksamı misafırım var görumcemler iftaraaa
şimdiiiii şöle bi menu yapsam bakın bakayım ılave edılmesı gereken yada degıstırmem gereken bısey olursada sölermısınızzz

1- güzelll bi mercımek corbası
2-karnıyarık
3-pilav (acaba bulgur pilavımıııı yoksa pirinçmiii )
4-barbunya zeytınyaglı
5-sigara böreği
6-yeşil salata
7-etımek tatlısııı

bunlara fırında iki küçük gövecte mantar sote ılave edeyımmı yada kabak kızarması yogurtluu
nedersınızzz

pericim yoğurtlu bişeyler yap mutlaka canım aslında karnıyarığın yanına en iyi cacık gider bence cacık yap sonra pilav olarak ben bulguru çok severim eğer ben geliyo olsaydım bulgur yap derdim :)) ama sanırım bu mönüye pirinç daha iyi gider şehriyeli tabi bide pratik bi meze ekleyebilirsin.. böreği çaylamı sunucaksın yoksa yemektemi ay çok severim sigara böreğini ama çayla sositososito hıı bide mantar sote düşünmüşsün sanırım ben gelseydim mantarı sote yapma derdim kavur havuçla beraber yoğurtla derdim ama cacık var o zaman kaşarla fırına ver derdim naniknanik ama ben gelmediğim için bişey diyemiyorum :)))
bende birinize gelicem illeeeeeeeee delikafadulden

bu arada kobracım tramisuyu severim ama cheezcake daha çok severim ben gelince onu yap (yüzsüzlüğün bu kadarı ):kedi:

pericim yoğurtlu bişeyler yap mutlaka canım aslında karnıyarığın yanına en iyi cacık gider bence cacık yap sonra pilav olarak ben bulguru çok severim eğer ben geliyo olsaydım bulgur yap derdim :)) ama sanırım bu mönüye pirinç daha iyi gider şehriyeli tabi bide pratik bi meze ekleyebilirsin.. böreği çaylamı sunucaksın yoksa yemektemi ay çok severim sigara böreğini ama çayla sositososito hıı bide mantar sote düşünmüşsün sanırım ben gelseydim mantarı sote yapma derdim kavur havuçla beraber yoğurtla derdim ama cacık var o zaman kaşarla fırına ver derdim naniknanik ama ben gelmediğim için bişey diyemiyorum :)))

bu arada kobracım tramisuyu severim ama cheezcake daha çok severim ben gelince onu yap (yüzsüzlüğün bu kadarı ):kedi:

ayyy süpersın cacık tamam mutlaka yapmam lazım. böreği yemekte sunucam yemek masasında olacak yanı herkes oruclu oldugu ıcın cayda hazır olur hemen ısterler zaten masa kalkmadan o yüzden öle düşündüm.

tamam mantarıda önce kavuruyorum zaten biber ve dometesle suyunu cekıyo ıyıce sonra küçük gövec lere koyuo uzerıne kasar rendeleyıp dogruu fırınaa 10 dk.kalması yetıyoo....

ayyyy agzım sulandııı..

ooo tamam mantar süper ay valla benimde azım sulandı yaa evet oruçtan sonra hemen çay isteniyo zaten dimi böreklerde öyle gider ohh
pericim cacığı ağır yapıp içine buzları at ve varsa içine bi kaç yaprak semizotu at ayy süper oluyor üzerinede nanee cokacimcoook

ben geldim kimseler kalmamış...periciğim menün çok güzel ama kendini çok yorma....etimek tatlısını nasıl yapıyosun bilmem ama etimekleri ıslattıktan sonra üstüne hindistan cevizli puding yada tavuk gögsünü pişir sonra ılınınca bir paket krem şanti kat ve mikserde çırp üzerine yay harika oluyor....

ben çıkarım birazdan kızlar....ben davet sezonunu kapattım artık...akşam ki menüm
-tavuk suyuna sebzeli şehriye çorbası
-güveçte kurufasilye
-bulgur pilavı( fantastikamın kulaklarını çınlatarak yiyeceğim)
-profiterol
-üzüm*kayısı hoşafı

kızlarrrr cuma aksamı misafırım var görumcemler iftaraaa
şimdiiiii şöle bi menu yapsam bakın bakayım ılave edılmesı gereken yada degıstırmem gereken bısey olursada sölermısınızzz

1- güzelll bi mercımek corbası
2-karnıyarık
3-pilav (acaba bulgur pilavımıııı yoksa pirinçmiii )
4-barbunya zeytınyaglı
5-sigara böreği
6-yeşil salata
7-etımek tatlısııı

bunlara fırında iki küçük gövecte mantar sote ılave edeyımmı yada kabak kızarması yogurtluu
nedersınızzz

Kesinlikle GÜZELLLL bir mercimek çorbası olmalı :))))))
Karnıyarık süpper
Pilav pirinç olmalı (karnıyarığa yakışır)
Ve karnıyarık pilav eşliğinde cacık olmalı

Gel hayatım yaparım her çeşidinide,bizim yemek zevklerimizde birbirirne çok benziyor.Senin yorumunu okumadan birperiye yorum yaptım:))) Bu arada belirtmeliyim bende bulgur pilavın abayılırım ve fırında (mümkünse güveçde) mantar üstüne kaşar tabi.

ooo tamam mantar süper ay valla benimde azım sulandı yaa evet oruçtan sonra hemen çay isteniyo zaten dimi böreklerde öyle gider ohh
pericim cacığı ağır yapıp içine buzları at ve varsa içine bi kaç yaprak semizotu at ayy süper oluyor üzerinede nanee cokacimcoook

Canım eskiyi okuyup yazıyorum,inanamıyorum ya cacığı bende hiç su katmadan yapar içine buz atarım,nanede koyarım hatta dereotu da süpper oluyor,ay deliricem canım istedi.
Bu akşamda menümde bulgur pilavım var.
Ay haberleri dinliyorum biryandan,Allah olmayan tüm kullarınada versin inşAllah

ben çıkarım birazdan kızlar....ben davet sezonunu kapattım artık...akşam ki menüm
-güveçte kurufasilye
-profiterol
-üzüm*kayısı hoşafı

Ya ben profiterolede bayılırım amaaaaaaa, hatta tüm tatlılar çok tatlı :))))) hepisini seviyorummmm

Benim yarın ki menüm ise.... (Lütfen yorum)
1-)Domatez çorbası (üstüne kaşar rendelenmiş)
2-)güveçte patlıcanlı kuşbaşı et
3-)kıymalı mantarlı lazanya
4-)Zeytinyağlı yaprak sarma
5-)Yoğurt (dileyen alır)
6-)Salata
7-)Közlenmiş kırmızı biber
8-)Vişne hoşafı
9-)Tiramisu

Bizimkiler biraz etcil olduğundan zeytinyağlı menüsü değil,benim ailemi davet ettiğimde zeytinyağlı ağırlıklı oluyor bizde otculuz :)))))))))

5-)Yoğurt (dileyen alır)
6-)Salata
8-)Vişne hoşafı
9-)Tiramisu
kız kobra orduyu yemeğe çağırdında bizim niye haberimiz yok bu ne ya valla afrika halkını doyurursun bu saydıklarınlakaydirigubbakcemile3

günaydınnnnn canım arkadaşlarımm

-güveçte kurufasilye
-profiterol
-üzüm*kayısı hoşafı

afiyet şeker olsun arkadaşıma..bende dün bulgur yiyemedim ama karnıyarık yedim yanındada cacık delikafadulden
ya malesef ben böyle akşam mönüleri yazamıyorum hergün çünkü ne yiceğimi bende bilmiyorum :utangac: eğer evdeysemde bilmiyorum genelde salata ve çorba :sm_confused:

Gel hayatım yaparım her çeşidinide,bizim yemek zevklerimizde birbirirne çok benziyor.Senin yorumunu okumadan birperiye yorum yaptım:))) Bu arada belirtmeliyim bende bulgur pilavın abayılırım ve fırında (mümkünse güveçde) mantar üstüne kaşar tabi.

ay kobracım olmadı böyle sabah sabah bu mesajları okumam kahvaltıda yapmadım cokacimcoook

Canım eskiyi okuyup yazıyorum,inanamıyorum ya cacığı bende hiç su katmadan yapar içine buz atarım,nanede koyarım hatta dereotu da süpper oluyor,ay deliricem canım istedi.
Bu akşamda menümde bulgur pilavım var.
Ay haberleri dinliyorum biryandan,Allah olmayan tüm kullarınada versin inşAllah

amiiinnn binlerce şükürki canımız ne isterse yiyebiliyoruz yani her anlamda hem alabiliyoruz hem yapabiliyoruz hem sağlıklıyız yiyebiliyoruz

5-)Yoğurt (dileyen alır)
6-)Salata
8-)Vişne hoşafı
9-)Tiramisu

mönü süper kobracım ama ben mutlaka yoğrtlu bi meze eklerdim mesela lazanya için rendelediğin havuçtan biraz fazla rendeleyip direkt çiğden sarımsaklı kese yoğurduyla karıştırıp servis yapabilirsin yada başka bişey mesela deniz börülcesi (ayyyy bayılırımm).. yaprak sarmanın yanında sade yoğurt süper.. biber biraz ekşili olucak dimi..
ee ben gelirken ne getireyimm :roflol:

Back