- Konu Sahibi tugbamurat
- #8.501
ececım hadı hayırlısı guzelım hakkında...inşallah bebişin konmustur göbüşüne....ayyy çok heyecanlı amaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gitmek ıstememdekı neden bayramdan sonrada 10 gun olmuycam ayın 5 ıne kadar..ne bıleyım bı gıtsem mı acaba dıyodum ama..napsamkı...
canım gitmek ıstememdekı neden bayramdan sonrada 10 gun olmuycam ayın 5 ıne kadar..ne bıleyım bı gıtsem mı acaba dıyodum ama..napsamkı...
ececnin günümü geçmiş kızlar....
evet yaseminim dünmüş günü gelmemiş delikafadulden
ececim ay hadi arkadaşım inşallah gelmez yaaa
heyecanlandımmm
ececım hadı hayırlısı guzelım hakkında...inşallah bebişin konmustur göbüşüne....ayyy çok heyecanlı amaaaa
ay çok güzel bir haber canım ya inşallah gelmez.....bir meleğimiz daha olur...
öğlen eve gideceğim kızlar....kociş alacak çarşıdan....malum benim ramazan bitti....evde bişeyler yeyip dinlenip geleyim....:)))
oo ne güzel öğle tatilindemi yoksa tüm günmü izinlisin?ben pazartesileri hiç sevmiyorum akşam sahurdan sonra da hiç uyuyamadım şimdi acaip uykum var benide evine götürsenehihoyyyt
Kızlar sol kasığımda oturup kalkarken ağrı oluyor,regl olmaya yakın size böyle bişey oluyor mu?
Bide akıntım çoğaldı,gerçi ilaç kullandım ondan olabilir ama,yine geldiler bana :))))))))))
:CüvCüv:![]()