• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ececım hadı hayırlısı guzelım hakkında...inşallah bebişin konmustur göbüşüne....ayyy çok heyecanlı amaaaa

canım gitmek ıstememdekı neden bayramdan sonrada 10 gun olmuycam ayın 5 ıne kadar..ne bıleyım bı gıtsem mı acaba dıyodum ama..napsamkı...

bencede gitme canım bak daha yeni gittin sağlıklı olduğunu gördün ....bayramdan sonra gidersin...fantastikama katılıyorum herşeyin fazlası zarar...

canım gitmek ıstememdekı neden bayramdan sonrada 10 gun olmuycam ayın 5 ıne kadar..ne bıleyım bı gıtsem mı acaba dıyodum ama..napsamkı...

olsun süper işte kocaman 2 hafta var önünde hatta o bile kısa bi ara ama neyse zaten testlere başlamak için daha sürende var güzelim bayramdan sonra git bence

BEKLEME LıSTEMıZ
1-yasemin66...............9 ekim KALAN SÜRE 1 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 10 ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 1 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-eceyas.................korunma süresi bitti
12-the-best-55...........korunma süresi bitti
13-özgekrd................korunma süresi bitti
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti

HAMıLELERıMıZ

1-sabına...................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMıLEEEEEEEEEEEEEEEE:te ytey:RABBıM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

Son düzenleme:
ececim ay hadi arkadaşım inşallah gelmez yaaa
heyecanlandımmm

ececım hadı hayırlısı guzelım hakkında...inşallah bebişin konmustur göbüşüne....ayyy çok heyecanlı amaaaa

ay çok güzel bir haber canım ya inşallah gelmez.....bir meleğimiz daha olur...

kızlar bende çok heycanlandım ama çok fazla umutlanmak istemiyorum biliyosunuz geçen ay 4 gün gecikmişti .ama çarşambaya kadar gelmezse test yapıcam.nolur dua edin.sizi seviyorum Şeniz

ececiğim bencede hemen yapma....çarşamba yaparsın arkadaşım dualarımız seninle.... listeyi yeni güncellemiştik canım çoğu geliyor arada.....

öğlen eve gideceğim kızlar....kociş alacak çarşıdan....malum benim ramazan bitti....evde bişeyler yeyip dinlenip geleyim....:)))

öğlen eve gideceğim kızlar....kociş alacak çarşıdan....malum benim ramazan bitti....evde bişeyler yeyip dinlenip geleyim....:)))

oo ne güzel öğle tatilindemi yoksa tüm günmü izinlisin?ben pazartesileri hiç sevmiyorum akşam sahurdan sonra da hiç uyuyamadım şimdi acaip uykum var benide evine götürsene :utangac:hihoyyyt

oo ne güzel öğle tatilindemi yoksa tüm günmü izinlisin?ben pazartesileri hiç sevmiyorum akşam sahurdan sonra da hiç uyuyamadım şimdi acaip uykum var benide evine götürsene :utangac:hihoyyyt

yok canım öğlen tatiline....ay götürmezmiyim ececiğim....başım gözüm üstüne gel tatlım....

eheheh geçen tahmin yürütüyorduk ya
ben seni düşünmüştüm.
Hamilesindir İnş. Arkadaşım.
Benimde regl 17 umarım olmam

Pericim kızlara her iki konudada katılıyorum,bencede dr.gitme biraz bekle,içinide rahat tut.Ayrıca erkekler kesinlikle daha iyi,kadınlar çok uyuz oluyor,ben zaten şu kadın milletiyle pek anlaşamam.ış yerindede hep erkeklerle çalışmayı tercih ederim.

Kızlar benim yarın iftara misafirlerim var.
Lazanya yapıcam ama güzel bir tarif arıyorum.Netten baktım kıymalı mantarlı lazanya tarifi,1 tane beğendiğim tarif var ama sizlerede sormak istedim ...
Varmı lazanya tarifi güzeller

Kızlar sol kasığımda oturup kalkarken ağrı oluyor,regl olmaya yakın size böyle bişey oluyor mu?
Bide akıntım çoğaldı,gerçi ilaç kullandım ondan olabilir ama,yine geldiler bana :))))))))))

Back