Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tatılllllll gerekliiiiiiiiiiiiiiii

bencede ama uzuuuuuuun bi tatil :))

haklısın kendini yormuşsun bi kaç hafta üstüste..insan o dönem anlayamıyor.. vakit arkadaşlarla çok güzel geçtiği için hazırlıklarda büyük istekle yapılıyo ama sonra acısı çıkıyor açıkçası
bende bi heves girişiyorum öyle gündüz işe yemeğe falan.. akşam arkadaşlarım geliyolar ya ben erkenden başlıyorum esnemeye yorgunluktan :))

kızlar günaydın ay_she cim geçmiş olsun yorma kendini o kadar gerçi insan duramıyo.kızlar aksam iftara misafirim gelcek ne yapsam sizce yemeğe hadi yardım edin

kızlar günaydın ay_she cim geçmiş olsun yorma kendini o kadar gerçi insan duramıyo.kızlar aksam iftara misafirim gelcek ne yapsam sizce yemeğe hadi yardım edin

teşekkürler :) sen ne tip bişey düşnüyosun yemek için bizde ona göre bişiler diyelim hayalcim :)

eceee ne alemdesın bakem senn ?

pericim herzaman uykulu :) birde sanırım molum soruyo soruyosun adetim pazar günü olması lazım .yaklaştıkça heycan yapıyorum.ara ara kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gibi pek umut yok ama hayırlısı artık.

senin nasıl bulantılar devammı ?

günaydın canım.salı günü bana arkadaşlarım geldi bende şunları yaptım belki fikir olur.

tarhana çorba
fırında bol soslu tavuklu patates
pilav,ortaya zeytin yağlı taze fasulye ve salata
keşkül ve çayla kek.

heyecan yapma sakin sakin bekle bakalım..bişey kalmamıs zaten.herseyın hayırlısını önce.

bulantılar devam güzelim aynen ...sabahları kötü oluyo gün içindede aç bırakmamam gerekıyo mıdemı yoksa daha fena oluyo..meyve falan atıstırmaya calısıyorum..

baya zayıfladım buarada

ece ya bu fırında bol soslu tavugu nası yapıyonn

buyur gel bacım seni parmakalrını yemeye davet ediyorum eheheh

çok da mütevaziyim caanıım :)

beklerım fantastıkammm

bana gel meleğim :))))

ay teşekkür ederim canlarım benim misafirperver arkadaşlarım keşke yakın olsakta bu hayallerimiz gerçek olsa

bak tavuk sarma yap yanınada fırında kremalı patates çok kolay patatesleri yarım ay şeklinde kesiyosun fırın tepsisine koyuyosun üzerine krema ve birazda süt.. tabi patatesleri biraz tuzlarsın, süper bi tat bayılıyorum ben.. yapımıda çok kısa sürüyo.. sonra çorba tarhana çok güzel ve kolay ama hazır çorbalardanda yapabilirsin yöresel olanlardan çok güzel oldu artık onlarda.. sonra kırmızı ve yeşil biberi ve havucu julyan usulu doğrayıp az yağda kavurup yoğurtla kese yoğurduyla yaparsan dahada güzel olur sonra bide börülce salatası bide yeşil salata yani biraz kolay bi mönü oldu ama lezzetli aklıma gelirse daha eklerim canımcım

fantastika cımmm iki adımlık yer var aramızda cık gel bea

doğru diyosun belki görüşürüz gerçektende bigün

ececim çok az kalmış cnmcım hayırlısı inşallah.. zaman yaklaştıkça insan aklından çıkaramıyo dimi

hayalcim aklıma bişey daha geldi lazanya yapabilirsin ben mutlaka yemeğe aldığım misafirlerime bi kere tattımışımdır lazanyamdan.. yapımı biraz zaman alıyo ama çok şık ve güzel bi yemek oluyor

hepinize öncelikle çok gecmis olsun banada:) bende o acidan 5 defa yasadim arkadaslar hiç sorun bulamadilar bebekde benim kanimda pihtilasma buldular bakalim hayirlisi. ama ben hepsini denedim 3 ay ara versende; . 1 yil ara versende olacak oluyo kaderin onune gecilmiyo. ne zaman kendinizi hazir hissederseniz o zaman hamile kalin derim. bi keresinde 4 yil ara verdim bi keresinde 6 ay ama malesef sonuc vahim oldu sorunu kökten cozmek lazim. allah sifa versin hepimize.

çok çok geçmiş olsun canım ya allah birdaha yasatmasın..üst üste cok fazla acı yaşamıssın sen...neysekı bıraz gecte olsa sebep anlasılmıs..ınsallah en kısa zamanda bebegıne kavusursun canım ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…