- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.341
tatılllllll gerekliiiiiiiiiiiiiiii
sağol fantastikcim doktor üşütmüşsün yada ağır bişeye zorlamışsın dedi..Ama bence
çok ayakta kalıp bele yuklenmekten oldu hele 2 haftadır haftasonları iftarda dostlarla
arkadaşlarla buluşalım diye cuma gecesinden başlayıp pazar akşamına kadar
yemekti temizlikti koşturup durdum ve o zamanlar çok ayakta kalıncada buna benzer
ağrılarım olmuştu muhtemelen ondan diyorum ben neyse ilaçlar işe yaradı çok şükür
daha iyiyim :)
ay_she çok geçmiş olsun canım....aman dikkat et kendine ilerletme ağrılarını.........
benimde biyerlere gidesim var haftasonu :)) hanginize misafir olsam acaba :))
benimde biyerlere gidesim var haftasonu :)) hanginize misafir olsam acaba :))
kızlar günaydın ay_she cim geçmiş olsun yorma kendini o kadar gerçi insan duramıyo.kızlar aksam iftara misafirim gelcek ne yapsam sizce yemeğe hadi yardım edin
eceee ne alemdesın bakem senn ?
kızlar günaydın ay_she cim geçmiş olsun yorma kendini o kadar gerçi insan duramıyo.kızlar aksam iftara misafirim gelcek ne yapsam sizce yemeğe hadi yardım edin
pericim herzaman uykulu :) birde sanırım molum soruyo soruyosun adetim pazar günü olması lazım .yaklaştıkça heycan yapıyorum.ara ara kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gibi pek umut yok ama hayırlısı artık.
senin nasıl bulantılar devammı ?
günaydın canım.salı günü bana arkadaşlarım geldi bende şunları yaptım belki fikir olur.
tarhana çorba
fırında bol soslu tavuklu patates
pilav,ortaya zeytin yağlı taze fasulye ve salata
keşkül ve çayla kek.
buyur gel bacım seni parmakalrını yemeye davet ediyorum eheheh
çok da mütevaziyim caanıım :)
beklerım fantastıkammm
bana gel meleğim :))))
fantastika cımmm iki adımlık yer var aramızda cık gel bea
pericim herzaman uykulu :) birde sanırım molum soruyo soruyosun adetim pazar günü olması lazım .yaklaştıkça heycan yapıyorum.ara ara kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gibi pek umut yok ama hayırlısı artık.
senin nasıl bulantılar devammı ?
hepinize öncelikle çok gecmis olsun banada:) bende o acidan 5 defa yasadim arkadaslar hiç sorun bulamadilar bebekde benim kanimda pihtilasma buldular bakalim hayirlisi. ama ben hepsini denedim 3 ay ara versende; . 1 yil ara versende olacak oluyokaderin onune gecilmiyo. ne zaman kendinizi hazir hissederseniz o zaman hamile kalin derim. bi keresinde 4 yil ara verdim bi keresinde 6 ay ama malesef sonuc vahim oldu sorunu kökten cozmek lazim. allah sifa versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?