Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yok daha izlemedim canım ya

ece mutlaka izlemelisin hem o zaman resmimi değiştirmememi istersin :))
çok güzel bi film ve bu hafta kitabını okudum dahada etkilendim şimdi 2. sine başladım muhteşem gidiyo onun filmide gelicek kasımda ama izlemeden önce okuyayım istedim
varya öyle etkisindeyimki bende aşık oldum bi vampire sanki kaydirigubbakcemile3
dün eşime diyorum öyle bi vampire bende aşık olurum diye gülüyo canım benim ben diyorum önceki hayatımda vampirdim ona göre :))

şimdi daha çok merak etmeye başladım en kısa zamanda seyredeyim. çok hoşsun ya.adamcağızıda korkutcan.

kıslar günaydınnnnn nasılsınız kimse gelmemiş henüz ama..bugün doktora gıdıcem artık kızlar.dua edın bana olurmu ögleden sonra randevum yıne bı heyecan bastı bana..

günaydın arkadaşlar

pericim bende heyecanlandım açıkçası senin heyecanın gayet normal güzelim hadi allah rast getirsin güzel haberler getir bize inşallah ki zaten ben herşeyin yolunda olduğuna eminim canım hiç merak etme bence heyecanlan ama aklına kötü şeyler getirme

kıslar günaydınnnnn nasılsınız kimse gelmemiş henüz ama..bugün doktora gıdıcem artık kızlar.dua edın bana olurmu ögleden sonra randevum yıne bı heyecan bastı bana..

günaydın bipericim günaydın gelecek olan kızlar :)

ay inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle gelirsin bipericim :) Aminn

bebişin büyümüştür baak anne ben kocaman oldum der sana inşallah :)

günaydın bipericim günaydın gelecek olan kızlar :)

ay inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle gelirsin bipericim :) Aminn

bebişin büyümüştür baak anne ben kocaman oldum der sana inşallah :)

aminn canım aminnnn böyle olmasını herseyın yolunda gıtmesını çok istiyorum bu sefer...

herkese günaydın kızlar
ay ne heycanlı peri . yavaş yavaş belirginleşmeye başlamıştır artık dimi?pıt pıt yapıp anne ben burdayım dicek sana :))

günaydın arkadaşlar

pericim bende heyecanlandım açıkçası senin heyecanın gayet normal güzelim hadi allah rast getirsin güzel haberler getir bize inşallah ki zaten ben herşeyin yolunda olduğuna eminim canım hiç merak etme bence heyecanlan ama aklına kötü şeyler getirme

aminnnnn canım ...inşallah hersey yolunda dıyecek doktorumda...şu riskli dönemı bı atlatsam zaten rahatlıycam ama. dua edıyorum bol bol .allahım kabul etsın ınsallah dualarımızı..

herkese günaydın kızlar
ay ne heycanlı peri . yavaş yavaş belirginleşmeye başlamıştır artık dimi?pıt pıt yapıp anne ben burdayım dicek sana :))

evettttt gercekten belırmıstır bırazcıkdaha....allahım kocaman oldugu zamanlarıda göstersın ınsalllah hayırlısıyla....

çok yakında ınsallah aynı heyecanları sizde yasarsınız guzelım..bütün arkadaslarım...

pericim senin gayet iyi giden bi hamileliğin var ve rutin kontrol için dr a gidiyosun.. eskiyi unut bu yepyeni bişey..iyice büyümüştür onu görünce dahada heyecanlanıcaksın bence.. ay en fazla 2 ay sonraya cinsiyetini öğrenizcez ozaman isim düşürüz ona alkisalkisalkis

pericim senin gayet iyi giden bi hamileliğin var ve rutin kontrol için dr a gidiyosun.. eskiyi unut bu yepyeni bişey..iyice büyümüştür onu görünce dahada heyecanlanıcaksın bence.. ay en fazla 2 ay sonraya cinsiyetini öğrenizcez ozaman isim düşürüz ona alkisalkisalkis

hehehee allahım izin verırse o gunlerı görursem şayettt ismi hazırrrrr erkek olursa demir,
kız olursa deren
nasıııı amaaaaaaaaaaaaaaa

tabı fıkrım cok degısır kesın dahaa siz daha guzel ısım bulursanız banaaa

ayyy çok heyecanlandımmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evettttt gercekten belırmıstır bırazcıkdaha....allahım kocaman oldugu zamanlarıda göstersın ınsalllah hayırlısıyla....

çok yakında ınsallah aynı heyecanları sizde yasarsınız guzelım..bütün arkadaslarım...

amin canım güzel dileklerin için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.ee bu kervanı yürütmek lazım dimi senin bebiş bizimkilerin abisi yada ablası olcak :))

benimde reglime 2 gün kaldı akşam sahurda tamam bu ay için herşey bitti dedim erken geldi galiba kırmızılar ama bişi yoktu.inaşllah gelmezde.

günaydın canlarım....sabah sabah kuaföre uğradım....ramazan dolayısyla saatlerimz uyuşmuyordu kızla randevulaştık ancak :)) ooooooooooh periciğim isim sohbetleri falan çok güzel yaaa...sağlıklı haberlerle gelin teyzelerine.....deren güzel ama demiri sevmedim ben çok soğuk bir isim :)) biliyosun insanlar isimlerinin anlamına göre karakter alıyorlar....ona göre iyi düşün tatlım.....

amin canım güzel dileklerin için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.ee bu kervanı yürütmek lazım dimi senin bebiş bizimkilerin abisi yada ablası olcak :))

benimde reglime 2 gün kaldı akşam sahurda tamam bu ay için herşey bitti dedim erken geldi galiba kırmızılar ama bişi yoktu.inaşllah gelmezde.

ececciğm hakkında hayırlısı olsun tatlım gelmez inşallah kırmızıların....

insallah gelmez güzelim insallah... bende hep öle hıssetmıstım geldı dıye sürekli tuvalete cıkıp durmustum...

hayırlısı allahım...

Back