Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

slm canlarım nasılsınız?
uzun zamandır giremedim sürekli yatıyorum kıslar miğde bulantılarım hiç hafiflemedi kilo veriyorum ve sürekli serumlarla besleniyorum..
aizleri çok özledim..her an aklımdasınız
sizler nasılsınız canlarım ?varmı güzel haberler geçmişi okuyamadım
periciğim çok geçmiş olsun bitanem,kendine çok dikkat et çabuk iğleş olur mu
hepinizi çok çooooooooookkkkkkkkkkkkkk öpüyorum kıslar
herşey gönlünüzce olsun
kendimi iyi hissettim an kısa süreliğinede olsa uğrarım yine
hoşçakalınnnnnnn

o kadar kötümüsün sabinacığım...geçmiş olsun canım....inan meleğini kollarına alınca unutacaksın hepsini...sakın isyan etme ne olur sabret arkadaşım....ilk 3 ay kilo vermen normal onu takma kafana yemek içinde zorlama kendini sonra toparlayıp alırsın o kiloları...özletme kendni yine gel...öpüyorum seni tatlım....

kızlar ya bişey söylücem size.. cuma akşamı aniden sağ bacağıma daha doğrusu kalçama bi acı saplandı.. böyle sanki kalça ve bacağımın üst tarafı yanmış gibi dokunamadım, eti acımaya başladı ve bu ağrı hala devam ediyor.. sabahları kalktığımda biraz daha hafifliyor ama öğleden sonra artıyo ve akşam dahada şiddetleniyor dokunamıyorum rahat hareket edemiyorum.. mesela şuandada var biraz acım ama akşam daha artıyo
kızlar ne olabilir bunun sebebi benim aklıma varis geldi baktım biraz yeni yeni başlamış gibi ama gerince o bölgeyi belli oluyo, eşim diyo o öncedende vardı.. off ne olabilir kızlar bu ağrının sebebi

kızlar ya bişey söylücem size.. cuma akşamı aniden sağ bacağıma daha doğrusu kalçama bi acı saplandı.. böyle sanki kalça ve bacağımın üst tarafı yanmış gibi dokunamadım, eti acımaya başladı ve bu ağrı hala devam ediyor.. sabahları kalktığımda biraz daha hafifliyor ama öğleden sonra artıyo ve akşam dahada şiddetleniyor dokunamıyorum rahat hareket edemiyorum.. mesela şuandada var biraz acım ama akşam daha artıyo
kızlar ne olabilir bunun sebebi benim aklıma varis geldi baktım biraz yeni yeni başlamış gibi ama gerince o bölgeyi belli oluyo, eşim diyo o öncedende vardı.. off ne olabilir kızlar bu ağrının sebebi

çok geçmiş olsun canım benim...kramp gibi bişey mi yaşadığın...

çok geçmiş olsun canım benim...kramp gibi bişey mi yaşadığın...

teşekkür ederim can arkadaşım.. kramp gibi değil..sanki kaza geçirmişim o bölgeyi şiddetle çarpmışım gibi, derimin üzeri yanmış gibi, etim çürümüş gibi ama hiçbişey yok morluk kızarıklık şişilik yok. elimle bile dokunduğumda canım acıyo
akşam geç saatlerde ağrı bütün bacağımı sarıyo sanki

kızlar günaydın ..bugün biraz daha iyi gibiyim ama çok halsızım işyerıne geldım.biriken işlerımı halletmeye calısıyorum yavas yavas....evde olup günlerce yatmak ıstıyorum..benı cok halsız bıraktı bu hastalık.

fantastıkam geçmiş olsun canım ya..acaba daha önceden biyeremı vurmustun farketmedende sonradan acısı cıkıyo böle.hanı bi kaza geçirmiştin acaba o ara kendını cok kastın o bölge ye denk geldı belki.cok kasıldı..şimdide artık agrıyo olabılır .çünkü böle şeyler sonradanda çıkabılıyor..ağrı kesıcı falan alsan acaba etkılı olumukı yada bi doktora gıdıp anlatsan..kas gevsetıcı verir belkı..

kobracım sen nasılsın guzelım...okudum ekmek baya bi pahalıya gelmıs..ama canın sagolsun olsun..çilingir gelseydı yıne daha fazla alırdı guzelım..

Günaydın kızlaar :)

Günaydın....Geçmiş olsun fantastikcim ...

ecee,yasemınn.belenay ,sibelaaa,busemm

kızlar kafam durdu dahaa kimler vardı..sizler nasılsınız canlarım..hersey yolunda dimi?

sabinam bu bulantılar gercekten de cok ama cok yoruyo ınsanı...neyse az kaldı ınsallah belkı azalır artık ...bebeklerı düşününce gerci katlanıyo ınsan...annelık gercekten de kolay degılmıs hıc...

ben bunu busefer daha ıyı anlıyorum...gecen sefer bu kadar zorlanmamıstım çünkü..

çok çok öptüm senı güzelim...kendıne ıyı bak..

fantastıkam geçmiş olsun canım ya..acaba daha önceden biyeremı vurmustun farketmedende sonradan acısı cıkıyo böle.hanı bi kaza geçirmiştin acaba o ara kendını cok kastın o bölge ye denk geldı belki.cok kasıldı..şimdide artık agrıyo olabılır .çünkü böle şeyler sonradanda çıkabılıyor..ağrı kesıcı falan alsan acaba etkılı olumukı yada bi doktora gıdıp anlatsan..kas gevsetıcı verir belkı..

bilemiyorum pericim bende anlayamadım güzelim ya dr a gitmek için pek vaktim yok malesef çalıştığım yerde bu bi sorun ama eğer geçmezse mecbur gidicem
yumutalık bacağa vurur derler ama bu bacağımın arka tarafı yani öndede var acı ama değildir heralde yumurtalıklardan ya dimi

Günaydın....Geçmiş olsun fantastikcim ...

teşekkür ederim aysecim sanada günaydınn

bilemiyorum pericim bende anlayamadım güzelim ya dr a gitmek için pek vaktim yok malesef çalıştığım yerde bu bi sorun ama eğer geçmezse mecbur gidicem
yumutalık bacağa vurur derler ama bu bacağımın arka tarafı yani öndede var acı ama değildir heralde yumurtalıklardan ya dimi

ben sanmıyorum yumurtalıklarla alakalı bi durum olsun canım ya...belkıde romatızmal bişey dir..

teşekkür ederim can arkadaşım.. kramp gibi değil..sanki kaza geçirmişim o bölgeyi şiddetle çarpmışım gibi, derimin üzeri yanmış gibi, etim çürümüş gibi ama hiçbişey yok morluk kızarıklık şişilik yok. elimle bile dokunduğumda canım acıyo
akşam geç saatlerde ağrı bütün bacağımı sarıyo sanki

canım benim iltihap falan olmasın....ama kızarıklık yok diyosun bence bir dr agit tatlım ....aman kötü bişey olmasında...

pericim evet romatizma hiç aklıma gelmedi ama kemiklerin ağrımasıyla romatizma belirti veriyo dimi benim etim ağrıyo ama olabilirmiki romatizma mafoldumben

yasemincim nasıl iltihap güzelim nerde olabilir iltihap acaba ya off mesela şuan resmen kalçam sanki düşmüşüm gibi ağrıyo.. sanki dayak yedim ya

pericim evet romatizma hiç aklıma gelmedi ama kemiklerin ağrımasıyla romatizma belirti veriyo dimi benim etim ağrıyo ama olabilirmiki romatizma mafoldumben

yasemincim nasıl iltihap güzelim nerde olabilir iltihap acaba ya off mesela şuan resmen kalçam sanki düşmüşüm gibi ağrıyo.. sanki dayak yedim ya

canım kasında yada kemiğinde olabilir...bencede yumurtlamayla alkasaı yok kaz yumurtası yumurtlamıyosun ya sonuçta :)))

selam kızlar

fantastikacım bana da romatizmal ağrınmış gibi geldi,çünkü havalar sanırım bugünden itibaren değişmeye başlıyormuş .genellikle bu tür tarif edilemez sızılar böyle havalarda hada belirginleşirmiş.

bende çok yorgun hissediyorum.hafta sonu istanbuldaydım.o boğazın güzelliği beni benden aldı :))

canlarım nasılsınız bakalım
sabinacım geçmiş olsun tatlım bunlar tatlı sıkıntılar biliyorsun bebişin azcık naz yapıyor oda geçeek inşallah
fantastika geçmiş olsun tatlım bence bir doktora görün ihmal etme
yasemin nasılsın nazlı kelebek:))
birperi güzel hamişimiz sen nasılsın bebişimiz nasıl annesi varmı yaramazlık durumları söyle hemen ısıralım totosunu:)))
ayşecim sen nasılsın
kobracım seni de sorayım bugün bir vukuat yoktur umarım ekemk rekortmeni arkadaşım benim:)))
eceyas canımcım sen nasılsın bakalım
ooo busem de burdaymış bak bak nerelerdesin bakim bir görünüp bir kayboluyorsun
esterya özge nurhayatk bunlar bizim topiğin kaçakları nerelerdesiniz bakalım ara sıra gelinde iyi olduğunuzu bilelim
volina canım sen nasılsın
kızlar kim kaldı hatır sormadığım unuttuğum kim varsa kusurumu affetsin

eh sıra bana geldi bende iyiym canlarım azcık işyeriyle sıkıntım var o kadarcık onun dışında iyiym yarın aşı oluyorum vee bir ay korunacağız bu ay beni es geçin bu ay bebek yok nasipse 1 ay sonra çalışmaya başlarız olursa ne ala olmazsa ocak ayında aşılama sonrası tüp bebek düşünüyoruz kısmet bakalım şimdilik bana müsade işlere bakayım bu ay sıkıntılı geçecek benim için belki işten ayrılırım herşey için hayırlısı
hepinizi çok sefiyom

canım kasında yada kemiğinde olabilir...bencede yumurtlamayla alkasaı yok kaz yumurtası yumurtlamıyosun ya sonuçta :)))

hehehhe belki dinazor yumurtası yumurtluyorumdur :))
hani ben yumurtalıklardaki iltihap bacağa vururmuş ya omu acaba dedim benimde yumurtalığımda iltihapmı oldu acabada bacağıma vuruyo ama bende sanmıyorum :)

selam kızlar

fantastikacım bana da romatizmal ağrınmış gibi geldi,çünkü havalar sanırım bugünden itibaren değişmeye başlıyormuş .genellikle bu tür tarif edilemez sızılar böyle havalarda hada belirginleşirmiş.

bende çok yorgun hissediyorum.hafta sonu istanbuldaydım.o boğazın güzelliği beni benden aldı :))

evet ececim havalardaki ani değişiklik bnedede böyle bi değişikliğe neden olmuş olabilir eğer öyleyse geçer heralde ağrı kesici krem süreyim en iyisi akşam belki o biraz iyi gelir

belenaycım teşekkür ederim arkadaşım.. kendinle ilgili önemli kararlar almışsın hayırlı olsun canımcım dilerim herşey gönlünce olsun.. yarın ne aşısı oluyosun

hayalcim sanada çok teşekkür ederim valla bende artık topiğimizde yeni bi hamilelik haberi okumak istiyorum yanii :)

Back