- 31 Ocak 2008
- 3.042
- 5
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.401
sagol canim benim...tabi canım bildiririm ...........
iyiyim canim ayni valla degisiklik yok bebek falan yok yani.artik ne düsünecegimi bilemiyorum bende. trye gitmeyi düsünüyorum ailemin yanina.söyle bir kafami toplayayim,hayirlisi olsun.hepimizin hakkinda enrikacim.haberi aldim bende sok oldum ve cok üzüldüm.Allahim büyük sabir versin.kanaryacım aynen canım ya
hepimiz şoka girdik
allah sabır versin arkadaşımıza
sen nasılsın güzelim
canım benım rabbım hepimizin hakkında hayırlısnı nasip etsin ,inş. dün kuran var demiştim ya hoca dua ederken bende senın burdakı bütün arkadaşlarım ve benım için içten haykıra hayıkıra dua ettim rabbım inş. kabul eder dünya dua üstüne dua edelım bol bol yasemını duydugumdan dunden beri bugune de yasemınıme bol bol dua ediyorum rabbım meleklerını ona bagışlasın inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnevet tuğbacım haftaya belli olucak
ama tık yok bende ara ara kasığıma sancı giriyor ama heveslenmiyorum çünkü bana hep olur adet dönemi yaklaşınca
zaten belirtiler çok karışıyo birbirinr
mesela geçen ayın adetinde ben neredeyse bütün hamilelik belirtileri yaşamıştım :)
günaydın sibelacım hepimiz şoktayız gerçekten.....
allahım birdaha hiçbirimize yasatmasın böyle bır durumu
slm arkadaşlar nasılsınız?
iyi olmaya çalışıyoruz canım sen nasılsın .....
bende dun gece uyuyamadım..
kalkıp kalkıp dolandım..
leyla gibiyim
sabina naber gülüm hepimiz çok üzgünüz.moraller sıfır.. hersey allahtan deyip dua edıyorum.birdaha olmasın nolur allahım
iyiyim canım sen nasılsın?
dediğin gibi herşey allahtan napalım allahtan gelene amenna
sen ne yaptın canım başladın mı incir kürüne?
idare edıyorum gülüm...nasıl olayım...
hazırladım incirlerimi de aksam içeceğim bakalım....
ama bende zeytinyagında bekletıp öylemı yesem acaba....:uhm: