Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tabi canım bildiririm ...........
sagol canim benim...

kanaryacım aynen canım ya
hepimiz şoka girdik
allah sabır versin arkadaşımıza
sen nasılsın güzelim
iyiyim canim ayni valla degisiklik yok bebek falan yok yani.artik ne düsünecegimi bilemiyorum bende. trye gitmeyi düsünüyorum ailemin yanina.söyle bir kafami toplayayim,hayirlisi olsun.hepimizin hakkinda enrikacim.haberi aldim bende sok oldum ve cok üzüldüm.Allahim büyük sabir versin.

evet tuğbacım haftaya belli olucak
ama tık yok bende ara ara kasığıma sancı giriyor ama heveslenmiyorum çünkü bana hep olur adet dönemi yaklaşınca
zaten belirtiler çok karışıyo birbirinr
mesela geçen ayın adetinde ben neredeyse bütün hamilelik belirtileri yaşamıştım :)

amin kanaryacım
gerçekten allah hakkımızda hayırlısını versin
ee o zaman sen buraya gelirsen eşinde gelicekmi
siz denemelere devam edinde güzelim o sağlıkla geleceği günü biliyodur ya

günaydın herkese nasılsınız ? başım çok ağrıyo.dün gece yasemını eşimide anlattım.çok üzüldük.ağladım.umarım iyidir yasemın şu an.

canım benım rabbım hepimizin hakkında hayırlısnı nasip etsin ,inş. dün kuran var demiştim ya hoca dua ederken bende senın burdakı bütün arkadaşlarım ve benım için içten haykıra hayıkıra dua ettim rabbım inş. kabul eder dünya dua üstüne dua edelım bol bol yasemını duydugumdan dunden beri bugune de yasemınıme bol bol dua ediyorum rabbım meleklerını ona bagışlasın inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq:

amin tugbacım aminnnnn... bugün bi mucize olsada bebeklerın kalp atıslarını görebılseler...

günaydın arkadaşlar,
haberi duydum ve şok oldum,hiç beklemiğim bişeydi,canım yaseminim,onu en iyi biz anlarız,hepimiz aynı şeyi yaşadık,tabiki tekrar tekrar yaşamak çok daha zor,ALLAH inşallah bidaha yaşatmasın,ve ALLAH sabır versin,yardımcısı olsun inşallah.
Yaseminim gelişmeleri bize de yaz,seni çok merak ediyoruz canım.

günaydın sibelacım hepimiz şoktayız gerçekten.....
allahım birdaha hiçbirimize yasatmasın böyle bır durumu

günaydın sibelacım hepimiz şoktayız gerçekten.....
allahım birdaha hiçbirimize yasatmasın böyle bır durumu

amin canım,inşallah hiçbirimiz yaşamayız,
işte insan böyle şeyleri duyunca yaşayınca içinde bişeyler kayıp gidiyor,ümitlerin zedeleniyor,en güzeli ALLAH a tevekkül etmek,hayırlısını dilemek,şüphesiz ALLAH en doğru zamanı bilir.

sabina naber gülüm hepimiz çok üzgünüz.moraller sıfır.. hersey allahtan deyip dua edıyorum.birdaha olmasın nolur allahım

neyapmak lazım bılmıyorumkı...neden bu durumlarla karsılasıyoruz... hersey allahtan tabı bılıyorumda yınede bukadar sık yaşanması bu kadar çok kişinin olması aynen dertten muzdarıp nedır anlayabılmıs degılım.....

sabina naber gülüm hepimiz çok üzgünüz.moraller sıfır.. hersey allahtan deyip dua edıyorum.birdaha olmasın nolur allahım

iyiyim canım sen nasılsın?
dediğin gibi herşey allahtan napalım allahtan gelene amenna
sen ne yaptın canım başladın mı incir kürüne?

iyiyim canım sen nasılsın?
dediğin gibi herşey allahtan napalım allahtan gelene amenna
sen ne yaptın canım başladın mı incir kürüne?

idare edıyorum gülüm...nasıl olayım...

hazırladım incirlerimi de aksam içeceğim bakalım....

ama bende zeytinyagında bekletıp öylemı yesem acaba....:uhm:

idare edıyorum gülüm...nasıl olayım...

hazırladım incirlerimi de aksam içeceğim bakalım....

ama bende zeytinyagında bekletıp öylemı yesem acaba....:uhm:

ben zeytinyağında bekletip öyle yiyiyorum canım..tadı fena değil
bana bu daha kolay geldi...geçenlerde benim bir arkadaşım bu kürü uyguladı ve aynı andada pre-seed kullandı ve o ay hamile kaldı
bekalım inşallah bizde faydasını görürüz...
bu gün benimde halamın oğlunun eşi doğum yapmış...benden 2 yol sonra evlenmişlerdi..çok sevindim ama bir yandanda içim burkuldu...
inşallah rabbim en yakın zamanda bize de annelik duygusunu yaşarıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…