Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım yasemınım yazını okudugumda başımdan aşşa kaynar sular döküldü şok girdim yaa çook üzüldüm agladım rabbım büyük sabır versin tatlım benım bende bu acıyı 2 kere yaşamıştım ve seni çook iyi anlıyorum çook zorrrrrr rabbıme sıgın canım arkadaşım senı çok sevıyorum

tuğbacığım çok sağol canım....2.den sonra neler yaptınız siz genetik inceleme alan başlattınız mı....

ya kızlar ben hala fenayım yasemınımı düşünüyorum aklımdan cıkaramıyorum. yasemıncım gulum bır doktora daha göstersenız gulum. şöyle işinin uzmanı bır doktora.aksam bir arkasımla konustuk ..onun benım kurtajımdan daha yenı haberı olmus. uzun zamandır gorusmuyoduk. dedıkı bana istanbul dısında bır tanıdıkları varmıs kız hamıle ımıs.doktor kontrolunde bebegın kalbının atısını gorememısler.istanbula kurtaj ıcın sevk etmısler. buraya gelıyolar doktora ve doktor hersey normal dıyolr yanı bebegın kalp atısını göruyor.ben bunu duyunca şok oldum gercı banada göstermıstı doktorum bak burada kalp atısını alıyoruz sımdı yok dıye ama ne bıleyım ya şimdi içimde kaldı.

yaseminım gösterın gülüm bı doktora daha...

günaydın kızlar.. bugün çığlık fergan figan sesi ile uyandım.Karşı apartmanın zemin katındaki daireye hırsız girmiş.Kadın hırsızla karşılaşmış...

kızlar yasemınımız naptı acaba ses seda yok yaa hep aklım onda canım benım nasıldır şimdi rabim sabır versin inş.

günaydın kızlar
tuğbacım nasılsın
nurhayatçım sen nasılsın karşı komşunuza üzüldüm allah korusun ne fena bi durum

yüregime kocaman bir kor ateş düştü kızlar..deliye döndüm...ne yapacağım ben....allahım güç ver ne olur...
canim benim inan gözümden akan yasa engel olamiyorum cok üzüldüm Rabbim sana cok büyük sabir versin,kolay degil,Allahim yasatmasin bu acilara kimseye,inan inan cok üzüldüm,tugbacim haber verdi ve duydugum an cok üzüldüm zaten.bugün tesadüf sabah burda oldugum icin duyabildim.gecmis olsun canim.

günaydın kızlar
tuğbacım nasılsın
nurhayatçım sen nasılsın karşı komşunuza üzüldüm allah korusun ne fena bi durum

canım harıkam nasıl olım hep aklımda yasemın çook üzüldüm ondanda ses sada yok merakediyorum inş. rabbım meleklerını ona bagışlar sen nasılsın canım...........

senin bittimi adetin canım
bu sabah yıkandım ama bakalım gelecekmı bitti heralde ama anneme geçiyorum yarın sabah, çalışmalar gelınce başlar 4 gün annemdeyim hayırlısı olsun artık senınde adet gününe az kaldı dimi hadı bakalım hayırlısı olsun......

X