- 18 Kasım 2007
- 1.524
- 5
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.381
kızlar çok üzgünüm...meleklerim beni bıraktılar yine.....iki meleğimde şuan karnımda ama kalpleri atmıyor....
canım özelden sana bütün yapılanları yaptıklarımı yazayorum bitanemtuğbacığım çok sağol canım....2.den sonra neler yaptınız siz genetik inceleme alan başlattınız mı....
günaydın arkadaşlarrrrrr nasılsınızzz
ayy ne diyon allah korusun çook korkarım yaagünaydın kızlar.. bugün çığlık fergan figan sesi ile uyandım.Karşı apartmanın zemin katındaki daireye hırsız girmiş.Kadın hırsızla karşılaşmış...
canim benim inan gözümden akan yasa engel olamiyorum cok üzüldüm Rabbim sana cok büyük sabir versin,kolay degil,Allahim yasatmasin bu acilara kimseye,inan inan cok üzüldüm,tugbacim haber verdi ve duydugum an cok üzüldüm zaten.bugün tesadüf sabah burda oldugum icin duyabildim.gecmis olsun canim.yüregime kocaman bir kor ateş düştü kızlar..deliye döndüm...ne yapacağım ben....allahım güç ver ne olur...
günaydin enrikacim nasilsin,suanda cok üzüldüm ya,basima agri girdi inan.günaydın kızlar
tuğbacım nasılsın
nurhayatçım sen nasılsın karşı komşunuza üzüldüm allah korusun ne fena bi durum
canim sana da günaydin,tatlim yaseminden haber alirsan eger bana bildirimisin.günaydın arkadaşlarrrrrr nasılsınızzz
tabi canım bildiririm ...........canim sana da günaydin,tatlim yaseminden haber alirsan eger bana bildirimisin.
günaydın kızlar
tuğbacım nasılsın
nurhayatçım sen nasılsın karşı komşunuza üzüldüm allah korusun ne fena bi durum
bu sabah yıkandım ama bakalım gelecekmı bitti heralde ama anneme geçiyorum yarın sabah, çalışmalar gelınce başlar 4 gün annemdeyim hayırlısı olsun artık senınde adet gününe az kaldı dimi hadı bakalım hayırlısı olsun......senin bittimi adetin canım