Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yasemin çok kötüyüm ben
bugün sinirlerimi hiçbişey bozamaz demiştim büyük konuşmamak lazımmış
arkadaşım ya off yüreğim sıkıştı

yani aynı günde hem mutluluktan hem üzüntüden ağladım

ben inanmıyorum başka bi dr gitsin ya ne kürtajı bi kerede

allahım sen sabır güç ver.biliyoruz herşey senden. herseyı yoktan var eden sensın .. ol dersen oluyor...

yasemın ne yapabılırız canım elimizden ne gelır.....söyle ....dualarımız senınle....birlikte atlatıcaz bunuda geçicek hersey yoluna giricek yenıden ....

kızlar ben çıkıyorum pazara gidicem
yasemin canım tekrar geçmiş olsun allah sabır ve dayanma gücü versin
hepinize ii akşamlar
sonra yine gelirim

allahım nolur son acılarımız olsun birdaha yasatma nolur...hersey senden allahım bize yardım et. umudumuzu tüketme...

enrıkam canım yasemın gitti sanırım bende cıkıyorum. dua edelım umudunu hıcbırzaman tüketme...hersey allahtan...

Yasemincim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.. başka doktora da gösterin be gülüm ne olur ne olmaz..

benim sırtımda atesler yanıyor sanki

31 mart ve oncesinde yasadıklarım bir bir aklımdan geciyor

dr dr gezmelerim ultrasoınlar doppler falan derken kurtaj masasi :KK43:

basım donuyor

allahım dayanma gücü versin
eminim yaseminimin şuan yüreğinin üzerinde tonlarca ağırlık vardır
eski günler geldi aklıma
yarabbim bir daha gösterme nolur bu acıyı
sabırlar ver

tabiki vardır bununda bi sebebi
vardır allahın bir bildiği
ne denirki ya

arkadaşım sakinleşince okuycaksın
çok seviyorum ben seni

sadece ağlıyorum ve göz yaşlarımı sile sile internette araştırma yapıyorum bundan sonra ne yapailiriz neyi araştırabiliriz diye....allahım emrine binlerce kez şükür.....cennette şfaatcimiz olur inşallah meleklerim tek tesellim bu....hepinizden allah razı olsun kızlar....

yasemincim yenim ederim ağlıyorum şuan. çok üzüldüm yaaaa... Allah'ımmm.. başka doktora mutlaka git.. 1 doktorla karar verme.. git hemen hatta şimdi git.. eşine söyle gidin bir hastaneye.. lütfennn..

canım benim..gözlerimle gördüm kalbinin atmadığını...yarın tıp fakültesine sevk edecek fetüsün genetik incelenmesi için zaten orda kesinleştirirler...daha fazla üzülemem bittim buğün çünkü....bende inanmak istemiyorum sizler gibi acı ama gerçek malesef....

X