Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayaklarım ağrıyooo sanki kopacak gibiii....

sabına sen folıc asıt kullanıyomusun canım

hayırdır canım geçmiş olsun yorgunluktan mı ağrıyo ayakların

canım ben folıc asiti çok uzun süre kullandım
şuan doktorum ara ver biraz vicudun dinlensin dedi
birde bende hemoroid var tatlım hamiş kaldığım ay çok kanamam olmuştu baya bi kansız kaldım hemoglobinin 14 ten 9 a kadar düştü o yuzden şuan kan hapı kullnıyorum içinde folic asitte var.

kızlar bu gün nerelerdesiniz ya senağlamasenağlama
topic bomboş..burayı bukadar yalnız bırakmayın ya ara ara uğrayın olur mugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bilmiyorumkı canım kırmızılarmı gelıcek acaba... daha 7 gun falan var ama...neyse

banada folıc asıt ıcın dınlensın vucut dedı ama . ben yıne kullanmaya basladım bu bıtkısel olanlardan. vıtamının ne zararı olabılırkı dıye.

canım ben tv de fazla folic asit kullnmanın zararlı olduğunu duymuştum ama dediğin gibi vitaminin ne zararı olabilir ki

teşekkür ederim bende iyiyim birperi.. Sen düşünüyor musun bebiş? yoksa hamile misin?

ahhh dilay düşünmezmıyım .25 mayısta kaybettım bebegımı ben.ve inşallahda kazara hamıle kalmısımdır yıne. öyle bir şüphem de var cunku.

senin durumun nedır ?

ahhh dilay düşünmezmıyım .25 mayısta kaybettım bebegımı ben.ve inşallahda kazara hamıle kalmısımdır yıne. öyle bir şüphem de var cunku.

senin durumun nedır ?

pirperi canım sen ilk bebeğine kazaylamı hamiş kaldın ?yoksa isteyerek mi?
hemen hamiş kaldın mı?

ben kasımda 18 haftalıkken düşük yaptım bu 2. düşüğümdü şimdi sürem doldu bu ay çalışmalara son sürat devam bakalım bir sonraki ay inşallah... sende durumlar nedir?

çok geçmiş olsun birperi hiç sıkma canını bende 2 kez düşük yaptım ama şimdi yeniden deniyorum bakalım...

slmlar. gcmis olsun herkese.bende dun dusuk yaptim halen aglamaktan gozum cikicak. bebisim 7haftalikti. tekrardan hamile kalmak icin ne kadar zaman gecmesi gerekiyo? yardimci olurmusunuz

ben kasımda 18 haftalıkken düşük yaptım bu 2. düşüğümdü şimdi sürem doldu bu ay çalışmalara son sürat devam bakalım bir sonraki ay inşallah... sende durumlar nedir?

çok geçmiş olsun canım..inşallah en yakın zamanda tekrar hayırlısı ile hamiş kalırsın
canım bende 15 mayısta 6+3 haftalık ken düşük yaptım
ama ben hiç ara vermedim bende bu ay çok sıkı çalıştım
biraz aceleci davrandım bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…