Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

slmlar. gcmis olsun herkese.bende dun dusuk yaptim halen aglamaktan gozum cikicak. bebisim 7haftalikti. tekrardan hamile kalmak icin ne kadar zaman gecmesi gerekiyo? yardimci olurmusunuz

çok geçmiş olsun guzelım sanada. hep aynı seylerı yasadık yasıyoruz. burada bulunmamızın sebebı bu zaten.

üzülme demek kolay tabı ama gecıcek merak etme.benım 11 hafalıktı kaybettıgımde.şu an bıraz daha toparladım kendımı. biran önce hamıle kalmak ıstıyorum yıne.

ama doktorlar en az 2 ay süre verıyor canım

hazinem gebeliğin haftasına göre değişiyor senin ki 7 haftalıkmış bende 8 haftalıkken bir düşük yaşadım doktorum 3 ay ara dedi ama ben 1 sene sonra denedim yeniden hamile kaldım ama o da 18 haftalıkken su kesesi boşaldı buna da 6 ay dediler şimdi sürem doldu çalışmalara başladık.
şimdi düşünüyorum keşke 1 sene beklemeseydim diye ama rahim toparlansın falan diye düşünmüştüm sonuçta olacaksa oluyor düşecekse düşüyor engelleyemiyorsun

slmlar. gcmis olsun herkese.bende dun dusuk yaptim halen aglamaktan gozum cikicak. bebisim 7haftalikti. tekrardan hamile kalmak icin ne kadar zaman gecmesi gerekiyo? yardimci olurmusunuz

hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun şuan seni çok ii anlıyorum ama üzülme nasip böyleymiş dememkki
canım bana dr 3 ay ara ver dedi ama ben çabuk hamiş kalamadığım için hiç ara vermedim
anlıycan biraz sabırsız davrandım yani
ama sen bi dr ye sor ona göre istersen 3 ay ara ver canım.eğer bu bebeğine çok zor hamiş kaldıysan bir adet tarihinin geçmesini bekle en azından

sanada geçmiş olsun canım baya ilerlemişmiş halbukı senın. pekı nedenını arastırdınmı guzelım nededı doktorlar

araştırıldı benimle ve bebekle ilgili bir sorun çıkmadı birden bire başlayan bir ağrı ve su kesesi geldi sonra ağrı geçti bebeğimi normal doğumla ölü doğurdum çok zor günlerdi ama geçti.

hazinem gebeliğin haftasına göre değişiyor senin ki 7 haftalıkmış bende 8 haftalıkken bir düşük yaşadım doktorum 3 ay ara dedi ama ben 1 sene sonra denedim yeniden hamile kaldım ama o da 18 haftalıkken su kesesi boşaldı buna da 6 ay dediler şimdi sürem doldu çalışmalara başladık.
şimdi düşünüyorum keşke 1 sene beklemeseydim diye ama rahim toparlansın falan diye düşünmüştüm sonuçta olacaksa oluyor düşecekse düşüyor engelleyemiyorsun

kesınlıkle öyle dilay bak ben bu düşünceye katılıyorum 1 sene beklesende 3 ay 5 ayda farketmıyor gıbı gelıyor bana gercı doktorlarda dogruyu söyler ama olacak sa oluyor bu engelenemıyorkı.

bana göre birazda kişinin kendısıyle ılgılı bu. kendını hazır hıssetmenle ılgılı kayıplardan sonra ıster ıstemez bı süre bunalıma gırılıyor hamılelık hormonlarıın hala yuksek oldugundan dolayı.sevıye dustukce moralde düzeliyor. ama bırazda elimizde bu fazla yıpratmadan kendımızı toparlarsak eger vucutta okadar cabuk duzelır dıye dusunuyorum.

herseyın bası stresss...moral bozuklugu .....

ne kadar cok moral okadar cabuk bebek benım sloganım bu....

araştırıldı benimle ve bebekle ilgili bir sorun çıkmadı birden bire başlayan bir ağrı ve su kesesi geldi sonra ağrı geçti bebeğimi normal doğumla ölü doğurdum çok zor günlerdi ama geçti.

allah aynı acıları bırdaha yasatmasın hıcbırımıze canım benım....en kısa zamanda hamıs kalalım hayırlısıyla ... ve saglıkla tamamlayıp nurtopu gibi bebeklerımızı alalım kucaklarımıza ınsallahhhhh....

aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kesınlıkle öyle dilay bak ben bu düşünceye katılıyorum 1 sene beklesende 3 ay 5 ayda farketmıyor gıbı gelıyor bana gercı doktorlarda dogruyu söyler ama olacak sa oluyor bu engelenemıyorkı.

bana göre birazda kişinin kendısıyle ılgılı bu. kendını hazır hıssetmenle ılgılı kayıplardan sonra ıster ıstemez bı süre bunalıma gırılıyor hamılelık hormonlarıın hala yuksek oldugundan dolayı.sevıye dustukce moralde düzeliyor. ama bırazda elimizde bu fazla yıpratmadan kendımızı toparlarsak eger vucutta okadar cabuk duzelır dıye dusunuyorum.

herseyın bası stresss...moral bozuklugu .....

ne kadar cok moral okadar cabuk bebek benım sloganım bu....

kesinlikle katılıyorum sana o yüzden çok takmamak lazım olacaksa oluyor zaten normalde doktorlar 1-2 adet döneminden sonra olabilir diyorlar ama düşük riski arttığı için bekletiyorlar sen kendini hazır hissediyorsan vücudun hazırsa neden olmasın. umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

sabina belki hamile bile olabilirsin değil mi?

inşallah canım ya hayırlısı bakalım
15 mayıs kürtaj olduğuma göre adetin ilk günü olarak kabul edilirse bu ay 15 inde adet olama gerekiyodu ama hala olmadım
15.inde idrar testti yaptım ama sonuç negatif çıktı canım bakalım 3 -4 gün daha bekliyeyim olmassa testti tekrarlarım

yardiminiz icin cok saolun; ama ben hemen hamile kalmak istiyom; 1 sene benim icin cok. aslinda doktorum bana 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama burda okuduguma gore bazen 3 ay daha iyi diyorlar. tekrardan dusuk yapcam diyede cok korkuyom

sabina hadi bakalım.. ne heyecan verici bir süreç değil mi? bende bir sonraki ay yaşayacağım bu süreci beklemek hem zor hem heyecan verici

selam kızlar
ben nete girmekte zorlanıyorum,bide işlerim bi kaçgündür yoğun,arad bi gelip bakınıp çıkıyorum,tabi girebilirsem
eeee yeni haberler yokmu?????
yokmuuu belirtileri olan????
harika,esterya ne haber varmı bi kıpırtı

sabina hadi bakalım.. ne heyecan verici bir süreç değil mi? bende bir sonraki ay yaşayacağım bu süreci beklemek hem zor hem heyecan verici

haklısın canım ama ben bu ay kendimden çok umutluydum aslında çünki kürtajdan bir hafta sonra gün aşırı tam gaz çalıştım..
test yapınca umudumu yitirdim açıkçası
bilmiyorum belki testti erken yapmış olabilirim ama olsaydı silikte olsa 2. çizgi çıkardı gibi geliyo bana
neyse hayırlısı canım ya rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
bu arada sana sorayım canım sen düşükten sonra kaç gün içinde adet oldu benim şuan 34 gün oldu hala gelmedi
40 güne kadar gelmemesi normal diyolar ama bakalım dediğim gibi hayırlısı ne ise olsun artık

yardiminiz icin cok saolun; ama ben hemen hamile kalmak istiyom; 1 sene benim icin cok. aslinda doktorum bana 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama burda okuduguma gore bazen 3 ay daha iyi diyorlar. tekrardan dusuk yapcam diyede cok korkuyom

hiç korkma canım.herzaman aynı şey olacak dıye bırsey yok. onun öyle olması gerekıyormus olmus.allah bıradaha yasatmasın .

doktorun ne söyledıyse sana dogrudur.1 ay dedıyse kısa bır sure nasılsa ıllk adetını gor ve sonra calısmalara baslarsınız canım...

selam kızlar
ben nete girmekte zorlanıyorum,bide işlerim bi kaçgündür yoğun,arad bi gelip bakınıp çıkıyorum,tabi girebilirsem
eeee yeni haberler yokmu?????
yokmuuu belirtileri olan????
harika,esterya ne haber varmı bi kıpırtı

hoşgeldin sibela nasılsın canım?

iyiyiym canım benim sen nasılsın,
canım ben düşük yaptığımda kanamam 40 gün sürdü,sonra 15 gün sonra adet oldum,demekki herkeste aynı olmuyor,bekle bakalım biraz daha,sabret,ama tabiki hamile olma ihtimalin var tabii

haklısın canım ama ben bu ay kendimden çok umutluydum aslında çünki kürtajdan bir hafta sonra gün aşırı tam gaz çalıştım..
test yapınca umudumu yitirdim açıkçası
bilmiyorum belki testti erken yapmış olabilirim ama olsaydı silikte olsa 2. çizgi çıkardı gibi geliyo bana
neyse hayırlısı canım ya rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
bu arada sana sorayım canım sen düşükten sonra kaç gün içinde adet oldu benim şuan 34 gün oldu hala gelmedi
40 güne kadar gelmemesi normal diyolar ama bakalım dediğim gibi hayırlısı ne ise olsun artık

canım ben 17 kasım da kürtaj olmuştum 17 aralıkta adet oldum sonrasında düzenli devam ediyor şimdi de...ama bu rahimin toparlanmasıyla alakalı kiminki 40 günde toparlıyor kiminki 1 ayda yapı ile ilgili o yüzden hamile olabilirsin dedim ama yinde biraz daha bekle 15 mayısta test yapmışsın daha çıkmaz onda 1 hafta daha bekle bence. umarım adet olmazsın mutlu haberi verirsin bize :teytey:

iyiyiym canım benim sen nasılsın,
canım ben düşük yaptığımda kanamam 40 gün sürdü,sonra 15 gün sonra adet oldum,demekki herkeste aynı olmuyor,bekle bakalım biraz daha,sabret,ama tabiki hamile olma ihtimalin var tabii

haklısın canım
benim kürtajdan sonra hiç kanamam olmamıştı sadece çok az bi lekelen me oldu okadar
demekki herkezde aynı olmuyor
kısmet artık bakalım ama şuan belim çok ağrıyor her an gelecek sanki
zaten hamiş değilsemde pek üzülmem en azından bi adet geçirmiş olurum geleceksede fazla bekletmeden gelsin istiyorum

X