Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Oyyy Maşşallah kuzucuklarıma benim Şeniz
Bende iyiyim biz bu ay pek sıkı çalışamadık çok yoğun çalışıyoz işyernde haliyle akşama derman kalmıyo kaydirigubbakcemile3
İyi olduğunuza çok sevndim, inş. hep böle gider :Saruboceq:
cosmcuğum iyiyim tatlım...bir sıkınımız yok şükür...cuma gittik dr aherşey normal..23 ünde tekrar gideceğiz...sen nasılsın tatlım...nasıl gidiyr çalışmalar....öptm...opuyorumnanaktan

merhaba canlarım nasılsınız özledim sizleri şu an alanyadayım kafeteryadan bağlandım nete:) sizleri merak ettim varmı bir gelişme hamişimiz varmı neyse ben çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın tatil dönüşü görüşürüz belki vakit bulursam yine girerim

günaydın sabina idare ediyoruz. pek keyfım yok bugün.
sen nasılsın canım?

bende yiyim canımŞenizŞeniz
kırmızıların gelmesini bekliyorum ama hala tık yokhihoyyythihoyyyt
inşallah gelmez canım ama testen sonra artık pek ümidim yok açıkçası:gitme::gitme:
yoksa zaten bir an önce gelsin artık..kürtajdan sonra 34. gündeyim yani 2-3gün geçti gibi
her ıslaklık hissettiğimde hemen wc ye koşup aha kırmızı görcem diye korkuyorum:gitme::gitme:
ama artık hayırlısı tatlım ya napalım benim zaten bundan önceki hamişliğim mucize gibi bişiydi :gitme::gitme::gitme:
hayırlısı artık
inşallah rabbim en yakın zamanta isteyen herkeze nasip eder inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende yiyim canımŞenizŞeniz
kırmızıların gelmesini bekliyorum ama hala tık yokhihoyyythihoyyyt
inşallah gelmez canım ama testen sonra artık pek ümidim yok açıkçası:gitme::gitme:
yoksa zaten bir an önce gelsin artık..kürtajdan sonra 34. gündeyim yani 2-3gün geçti gibi
her ıslaklık hissettiğimde hemen wc ye koşup aha kırmızı görcem diye korkuyorum:gitme::gitme:
ama artık hayırlısı tatlım ya napalım benim zaten bundan önceki hamişliğim mucize gibi bişiydi :gitme::gitme::gitme:
hayırlısı artık
inşallah rabbim en yakın zamanta isteyen herkeze nasip eder inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay güzelim ya inşallah hamılesındır bellı olmazkı bazen testte hemen cıkmıyo adetten 5-6 gün geçmesı gerekıyo zaten.gectıgı halde bıle sılık bı cızgı cıkıyo benım öle olmustu.2-3 gun gecmıstı silik bi çizgi çıkmıstı anlayamamıstım .

ama tabı değilsende bıranönce gelsın ölemı bölemı acaba demekten kurtuluruz .

herseyın hayırlısı tabı canım .nasıl olsa oluyo işte . bı kere denedık gorduk.bi vaktı saatı varyine. ama cok bekletmesın allahım inşallah hayırlısıyla tez vakıtlerde versın....

:Saruboceq:

herhangı bi belırtı varmı sabına. kasıklarda ağrı yanma batma falan.

kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım oluyo canımkafamçokkarıştı
ama nebileyim ya her an adet olucak gibiyim sanki:gitme::gitme:
gerçi ben bu ay kendimden çok umutluydum taaki test yapana kadar:gitme:
15 mayısta kürtaj olmuştum testtide 15 haziranda yaptım o yüzden çıkmamış olabilirmiki canım ya off bak yine biraz ümitlendim sanki :asigim::asigim:
ama bişiy olsaydı silikte olsa 2. çizg çıkardı gibi geliyo bana:bbo::bbo:
bundan önceki hamişliğimde 5 gün geçtikten sonra yapmıştım 2.çızgi koyu bir şekilde ve hemen belirmişti
hakkımızda hayırlısı artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yarım sonuçların iyi çıkar canım:teselli:::teselli:
çok geçmiş olsun:1hug:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim sabinacım.Bugün sonuçları alıcam inşallah düşmüştür yaaa.. inşşşaaallllaahh...

nurhayatçım inşallah bugün değerlerin tam olarak normale dönmüş olur canım :Saruboceq: bize haber ver mutlaka :1hug:
Entrikacım ne güzel bir dilek böyle :) inşallah normale döner :)

nurhayatcım geçmiş olsun.inşallah bugün değerler düşmüştür.guzel sonuclar alırsın.
zaman su gibi akıp geçiyor.allah yeterkı sağlık versin. hersey olur heristediğimiz olur.moralini yüksek tutmalısınki vücudunda dengeyı bulsun canım.bu günleri hep beraber gerıde bırakacagız.
yeterki allah dermansız dert vermesin.
Teşekkür ederim birpericim.İnşallah canım inşallah düşmüştür. evet herşeyin başı sağlık.Sağlık olmadan birşey olmuyo.Sağlığıma kavuşayım da bebek işide olur inşallah.

merhaba canlarım nasılsınız özledim sizleri şu an alanyadayım kafeteryadan bağlandım nete:) sizleri merak ettim varmı bir gelişme hamişimiz varmı neyse ben çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın tatil dönüşü görüşürüz belki vakit bulursam yine girerim

ohhh valla tatil he :) Bizde 3 temmuzda antalyadayız.
Buarada herkeze günaydın.. ben bugün kırmızıları gördüm. Kırmızıları gördüğüne sevinen tek kişi benim herhalde :)

Şeniz ohh sefam olsun canım arkadaşım benim allah içine sindirsin bizim içinde gezin şöyle :içelim: ben alanyayı çok severimmm opuyorumnanaktan

sabinacım kürtajdan sonra 40 güne kadar normal diyo dr lar adetin için endişelenme tatlım
ama birperinin dediğide doğru yani testler bazen yanıltabiliyo :Saruboceq:

sabinacım kürtajdan sonra 40 güne kadar normal diyo dr lar adetin için endişelenme tatlım
ama birperinin dediğide doğru yani testler bazen yanıltabiliyo :Saruboceq:

off nebileyim canım ya yoksada hemen gelsin artık
böyle stres içindeyim resmen...adet düzensizliği oluşacak diye de korkuyorum

nurhatçım süper kırmızıların hayırlı olsun alkisalkisalkis şimdi sıra test sonuçlarını kutlamaya geldi inşallah :teytey:

off nebileyim canım ya yoksada hemen gelsin artık
böyle stres içindeyim resmen...adet düzensizliği oluşacak diye de korkuyorum

yok sıkma canını ya niye olsun adet düzensizliği bu ay böyle gelecek aya artık üzerinden 2 ay geçmiş olucak herşey yoluna girer ki zaten sen eğer bu ay adet olursan belkide gelecek aya olmucaksınn bellimi olur

kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım oluyo canımkafamçokkarıştı
ama nebileyim ya her an adet olucak gibiyim sanki:gitme::gitme:
gerçi ben bu ay kendimden çok umutluydum taaki test yapana kadar:gitme:
15 mayısta kürtaj olmuştum testtide 15 haziranda yaptım o yüzden çıkmamış olabilirmiki canım ya off bak yine biraz ümitlendim sanki :asigim::asigim:
ama bişiy olsaydı silikte olsa 2. çizg çıkardı gibi geliyo bana:bbo::bbo:
bundan önceki hamişliğimde 5 gün geçtikten sonra yapmıştım 2.çızgi koyu bir şekilde ve hemen belirmişti
hakkımızda hayırlısı artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bekleyip birlık te görelım guzel arkadasım. sıkıntı yapma kendıne. kırmızılar gelselerde başımızla beraber gelmeselerde ooh oooh yandan.....elbet birgun :CüvCüv:

X