Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

nurhayatçım niye öyle söyleyip üzüyosun bizi değerlerin düşücek ve sende ööööyle 3 ay 6 ay beklemezsin tatlım hemen 1 ay beklersin sonra başlarsın çalışmalara hemen tutmuyo zaten hiç bekleme o kadar çok bi daha öylede söyleme sakın

canım entrikacım benim yaşadığım normal bi gebelik ve normal bi düşük değil. Kanser riski olan tam mol gebelik yaşadım ben. Rahimde keseye benzer birçok hatta 1000lerce kist oluşuyomuş kürtaj sonrası bunun tekrardan oluşma riski olduğundan ve bu oluşumun anlaşılmasıda BHCG testi ile kendini gösterdiğinden 1 sene gebelik yasak bana. Yani benim bhcg yükselirse bu hamilelikte olabilir bu mol gebeliğin tekrardan nüksetmesi de olabilir. Mol gebeliği kontrol halinde tutabilmek için gebeliği yasaklıyolar.Oyüzden benim korunmamam kendimi tehlikeye atmam olur.Çünkü 1 sene içinde tekrar kendiliğinden oluşabilirmiş. Ama benim değerler henüz sıfırlanmadı aksine geçen hafta yükseldi. Bugünde kan verdim bakalım yarın sonucu alıcam.Ne olmuş yarın göreceğiz.

kuzenimle konuştum şimdi 8 buçuk haftalık hamiş dr ye gitmiş bebiş barbunya kadar olmuş kalp atışlarını dinlemiş ne güzel ne mutlu ona çok sevindim.

canım entrikacım benim yaşadığım normal bi gebelik ve normal bi düşük değil. Kanser riski olan tam mol gebelik yaşadım ben. Rahimde keseye benzer birçok hatta 1000lerce kist oluşuyomuş kürtaj sonrası bunun tekrardan oluşma riski olduğundan ve bu oluşumun anlaşılmasıda BHCG testi ile kendini gösterdiğinden 1 sene gebelik yasak bana. Yani benim bhcg yükselirse bu hamilelikte olabilir bu mol gebeliğin tekrardan nüksetmesi de olabilir. Mol gebeliği kontrol halinde tutabilmek için gebeliği yasaklıyolar.Oyüzden benim korunmamam kendimi tehlikeye atmam olur.Çünkü 1 sene içinde tekrar kendiliğinden oluşabilirmiş. Ama benim değerler henüz sıfırlanmadı aksine geçen hafta yükseldi. Bugünde kan verdim bakalım yarın sonucu alıcam.Ne olmuş yarın göreceğiz.

inşallah yarım sonuçların iyi çıkar canım:teselli:::teselli:
çok geçmiş olsun:1hug:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nurhayatçım inşallah bugün değerlerin tam olarak normale dönmüş olur canım :Saruboceq: bize haber ver mutlaka :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım varmı bi yenilik
sibelcim karamsarlığa düşmek yok tabiki o listeye bakıp bakıp işleyelim bilinçaltımıza iyi fikir valla :)
busemcim aman darısı başımıza canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kuzenine

nurhayatcım geçmiş olsun.inşallah bugün değerler düşmüştür.guzel sonuclar alırsın.
zaman su gibi akıp geçiyor.allah yeterkı sağlık versin. hersey olur heristediğimiz olur.moralini yüksek tutmalısınki vücudunda dengeyı bulsun canım.bu günleri hep beraber gerıde bırakacagız.
yeterki allah dermansız dert vermesin.

aslında pazar baktırmam lazım canım, ve aslında ben test yaptırmak istemiyorum regl olmayı bekliycem 15. gun regl olmazsan test yaptırıcam. cunku beta hcg yaptırıp negatif almak hem sınır bozucu hemde baya pahallı bir test 45 tl falan[/QUOT

inşallah güzel haberler verırsın bize canım. bencede bekle. sonra yaparsın testı.

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım varmı bi yenilik
sibelcim karamsarlığa düşmek yok tabiki o listeye bakıp bakıp işleyelim bilinçaltımıza iyi fikir valla :)
busemcim aman darısı başımıza canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kuzenine[/QUOTE

günaydın enrıkacım. idare ediyorum işte ben.bugün bi keyıfsızlık var üzerimde.geçer umarım gün içinde.
sen nasılsın ?

günaydın hepinize kader arkadaşlarım...nasılsınız bakalım...malum inde olunca çok giremiyorum nete...

sibelciğim hakkında hayırlısı böyleymiş tatlım...üzülmek yok ümidimizi kaybetmek yok...:)) ona göre yoksa kızarız sana teyzesi ....

esteryacığım bencede baktırma canım betana nede olsa tutmuşsa adet olmazsın ...tres yok tamam mı tatlım...dualarım seninle....

hepinizi kocaman öpüyoruz teyzelerimiz....

aynen birpericim ya bende durgunum bugün biraz
sıkıldım açıkçası biraz tatil yapmak istiyorum off ben böyle dışarda çalıştımmı kendimi çok sıkışmış hissediyorum kendi işimi yapsam keşkee

selam enrikacığım...dinlenirim canım bol bol :)) inşallah sende çıkarsın en kısa zamanda izine can arkadaşım...

aynen birpericim ya bende durgunum bugün biraz
sıkıldım açıkçası biraz tatil yapmak istiyorum off ben böyle dışarda çalıştımmı kendimi çok sıkışmış hissediyorum kendi işimi yapsam keşkee

gerçekten ne iyi olurdu canım ya. ah keşke kendımıze ait bi işimiz olsaydı....

biz çok acıktık :)) kociş uyuyor hala...onu kaldırıp yavaş yavaş mamamızı hazırlayalım...kendinize çok iyi bakın kızlar...uğrarım ben yine :)))

X