- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #2.361
günaydın canım,
iç canım ne olacakki,henüz çok erken demiştin,o zaman acı çekeceğine iç tabiki,çok geçmiş olsun,şimdi şöyle bitkisel yağlarla sana bi güzel masaj yapacaklar,sonrada sessiz sakin bir yerde uzanıp uyuyacaksın,bi uyanırsın ki hiçbişeyin kalmamış.:sm_cool:
barıstık canım eşim falza uzatmadı
hatta aşıalamadan beri çalışıyoruz saglam olsun diye :)
ayyy sibel beni mest ettin bu akşam yaptırıcam valla öyle, zaten bayılıyo eşimde öyle yağlarla falan mıncıklamayı beni :kedi:
yaaa tabi bilmezmiyim,böyle fantastik şeylere bayılıyorlar,işte bende yumurtlama dönemlerinde yaptırmak lazım diyorumŞeniz(istemem yan cebime koy gibi bişey)
SİBELAM canım Allah kimsenin evinde huzurunu bozmasın,
benim ikinci evliligim o nedenle huzur benim icin cok onemli, tekrar bir mutsuzluk yasamak beni cok uzer, yasimda 36 bu yastan sonra bir yıkım yasarsam toparlamama bu nedenle cok dikkat ediyorum. ama kafamın tası attgıında da gozum hicbisi gormuyor :)
ay kızlar ya iki yumosum vardı insallah tutar :)
canım benim aminnnn,ALLAH huzurunuzu bozmasın,sende gözünü felan karartma öyle,biraz sakin ol,canım öfkemizi kontrol ettiğimiz zaman gerçekten başka bir insan oluyoruz,karşımızdaki insanda başkalaşıyor ama yavaş yavaş,o yüzden öfkene yenilme canım ALLAH gönlüne göre versin inşallah bu aya bebişine hamile kalırsın.
esteryacım cmt günü bitti adetim işte bugün 4. gün
enrikam inan bende bazen aynı duyguları yasıyorum..
yaw diyorum yas 36 tam rahat etme zamanı, keyfine bakma zamanı, tamam bebekken guzel
ama buyudukce yok tripleri yok sorunları yok okulları :)
gerci hepsi bir evlat icin gerekli surecler
15 yasinda bir oglum var, Allaha sukur iyi huylu bir cocuk ama bazı arkadaslarımın cocuklarına baktıkca cok korkuyorum. bir arkadasımın 16 yasında bir kızı var kendi aralarında bir cocukla sözlüler gecenlerde gelmis annesine biz dini nikah yapacaz demis. kiz kalp krizi geciriyordu az kalsın. 16 yasindaki kiz dini nikahı neden isterdi. goya el ele kol koal geziyorlarmısta gunah oluyormus.
sinirlerim tepeme cıktı ama elden ne gelir.. dini nikah oyuncak mı ki oyle hadi gel yapalım sonra da rahat rahat ne halt istersek yiyelim yok boyle bisi ya.. ALLAH herkesin evladına akıl fikir versin, inanaın mana bulmak icin soylemiyorum benimde evladım var ne olacagı belli degil kimsenin evladını yargılamalk bana dusmez ama icim parcalandı.. cok uzuluyorum simdiki bazi genclere..
kaydirigubbakcemile3 aynen sibelcim derece yapamasakta sıralamaya dahil olmamız lazım kaydirigubbakcemile5
daha erken benim şuan gıdaklıyorum haftaya yumurtlarım hayırlısıyla :bbo:
geçen gece kendimi çok tuhaf hissettim ilişkiden önce yani dedim acaba ben gerçekten istiyomuyum acaba bebek offf sapıttım yine :mymeka:
kıslar regli oldum bugün çok kötüyümmm mafoldumbenağrı sancıı çekiyorumm
kızlar valla siz varyaaaa terapi gibisiniz yaaaa
ohhh sanki biraz rahatladım,benim gibi çelişkide olanlarda varmış yaaa
valla da billa da kafama çok takmıcam artık-tatlicadiarzu-
oyyy çok fenadır ağrısı ama olsun dört gözle beklemiştik ya gelsin diye yarına hafifler nasılsa tatlım bi majezik iç iyi gelir :1hug:
ben majezik içiyorum bulamazsam apranax, dr söylemişti bana içebilirsin diye dayanılmazki o ağrıya
minoset kas gevşetici hafif geçirenlere etkili olabilir ama beni kesmez mesela
eğer içine sinerse iç bitane ağrı kesici cnm olmaz hiç bişey ben her ay mutlaka içiyorum yıllardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?