- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.341
tuğbacım bakalım tatlım bu 10 gün kendini fazla yorma sonrası malum eğer hamişsende kendini yormadan dahil olursun düğün hazırlıklarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelsin bakalım kendi ayyy canım benim yaaa seni seviyorumm.opuyorumnanaktanmerak etme hem tatlım daha bikaç günün varmış normal ya önce ağrısı gelir sonra kendi :)
kızlar yaa ben size ne soracam dün akşam ilişki oldu ve eşim içime kaçırdı istemeden ve bunun farkında kaçtı diyo adet olmama 10 gün var hamile kalma olasılıgım varmı ben bu aydan sonra düşünüyodum tabbı rabbım hayırlısını versınde hepinizin yorumunu beklıyorum
tuğbacım bakalım tatlım bu 10 gün kendini fazla yorma sonrası malum eğer hamişsende kendini yormadan dahil olursun düğün hazırlıklarına
gelsin bakalım kendi ayyy canım benim yaaa seni seviyorumm.opuyorumnanaktan
tek dedıgım hakımda hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:rabbım nasip ettiyse zaten 1keredenı bırak bir damladan bile hamile kalabiliyomuşun artık zaman gösterecek herşeyi.........
bencede güzelim hakkında hayırlısı olsun eğer hamileysen ne güzel allah aratmadı deriz şayet değilsende hiç üzülmeyiz zaten bu ay beklemiyoduk dimi ama yerimseniben
sibelciğim inşallah hamilesindir..bende bebek emzirmiştim öğrenmeden 2 gün önce :)))
sibelacım allah buyuk o ne derse o olur
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun guzelim, allah guzel haberler almayı nasip etsin
bence 1 gün geçse bile yap angelcım olsun negatifsede erken öğrenmiş olursun
ki innnşallah hamilesindir :Saruboceq:
günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün
benim bi kaç gündür aşırı derecede kemiklerim ağrıyor boynumdan sırtıma ve omzuma doğru hatta hep gerinme isteğim var falan demiştim ya hani işte o yüzden kas gevşetici içmek istiyorum ama sorun olurmu acaba hıı kızlar
bide esteryacım ben seni çok merak ettim noldu eşinle barıştınız dimi nasıl oldu