- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.381
kimse beni merak etmemiş...küştük biz size :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küsme anniş küsme ben yeni girdim daha diğer kızlarda masaj yaptırıyorlardı mayışıp kaldılar herhal kaydirigubbakcemile3yoksa unutulurmu topiğimizin hamişiŞenizkimse beni merak etmemiş...küştük biz size :)))))
küsme anniş küsme ben yeni girdim daha diğer kızlarda masaj yaptırıyorlardı mayışıp kaldılar herhal kaydirigubbakcemile3yoksa unutulurmu topiğimizin hamişiŞeniz
merhaba kızlar nasılsınız ne o ya hepiniz birden anne olmaktan vazmı geçtiniz ne bu karamsarlık bak demeyin böyle kerataların gücüne gidecek geleceği varsada gelmiyecekler zaten nazlılar bide alıngan yapmayın şu veletleri:))))allah herşeyi yoluna koymuştur bebeğimizde olur gezerizde eğlenirizde .bizim gelin var maşallah 3 yaşında bir yeğenim var allah bağışlasın ne gezmeden kalırlar ne eğlenceden alır kızıda yanına tin tin gezerler gelin o kadarda rahatki bi görseniz bazen sahile giderler bi eşinin elinden bide kızının elinden tuar yeni aşıklar gibi dolaşırlar hadi bakim aklınıza bile getirmeyin bu düşünceleri hem bizler burada tecrübe sahibi olduk artık kıdemliyiz:) her ne kadar çocuğumuz olmasada burda olmuş kadar bilgi sahibi olduk:))))
allahım bu güzel kalpli arkadaşlarıma ve banada tabi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amin
test yaptım tek cızgı cıktı arkadaslarsenağlama
merhaba kızlar nasılsınız ne o ya hepiniz birden anne olmaktan vazmı geçtiniz ne bu karamsarlık bak demeyin böyle kerataların gücüne gidecek geleceği varsada gelmiyecekler zaten nazlılar bide alıngan yapmayın şu veletleri:))))allah herşeyi yoluna koymuştur bebeğimizde olur gezerizde eğlenirizde .bizim gelin var maşallah 3 yaşında bir yeğenim var allah bağışlasın ne gezmeden kalırlar ne eğlenceden alır kızıda yanına tin tin gezerler gelin o kadarda rahatki bi görseniz bazen sahile giderler bi eşinin elinden bide kızının elinden tuar yeni aşıklar gibi dolaşırlar hadi bakim aklınıza bile getirmeyin bu düşünceleri hem bizler burada tecrübe sahibi olduk artık kıdemliyiz:) her ne kadar çocuğumuz olmasada burda olmuş kadar bilgi sahibi olduk:))))
allahım bu güzel kalpli arkadaşlarıma ve banada tabi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amin
üzülme canım,olsun diğer ay olur inşallah,bak bizde bugün bu konuyu konuştuk,iyi tarafından bak,sakın moralini bozma üzülmek bize sadece zarar veriyor,çare olmuyor:umursamaz:
olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallah belkide erken olduğu çıkmamıştır idrarda
olsun canım bu ay yeni bi start verirsiniz çalışmalara hayırlısı diyelim hem bi dakka sen daha hasta olmadınki